Jump to content

World of Warcraft

stamatas

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Η άποψη σου Θόδωρα θα ήταν βαρύνουσα τον πρώτο η τον δεύτερο μήνα άντε στο εξάμηνο.

Το παιχνίδι όμως σε κράτησε σχεδόν δυο χρόνια και αυτό δεν συνάδει με τα λεγόμενα σου.

Μου θυμίζεις κάποιους που αφού έζησαν δέκα χρόνια με μια γυναίκα, όταν χωρίσουν της φορτώνουν όλα τα ελαττώματα του κόσμου.

γιανκο, ναι παιζω 2 χρονια περιπου αλλα δεν μπορω να ξανακανω lvl up δεν μπορω να ασχοληθω με αλλο online προς το παρον, και επειδη ξενερωσα με τα sigle ξαναμπηκα στον στραβο δρομο. δεν αμφησβητο οτι εχει γινει δουλεια στο game και οτι ειναι καλο αλλα δεν μου δινει αυτο που θελω. αν δεν ειχα rogue δεν ξερω τι θα εκανα. τωρα παμε κ κανα gank κανα ironforge γελαω αλλα δεν εχει το pvp που θελω. θελω να ελπιζω οτι με το exp θα αλαξει το Pvp το pve οσο και να αλαξη το ιδιο θα ειναι.αν δεν που οι πελατες ομως τα προβληματα πως θα βελτιωθη το game?

Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 17:44]

Τελικά αυτό το thread είναι καλό για να ελέγχουμε αν μερικά μέλη του forum είναι ακόμα εν ζωή ή όχι. :p

lol πραγματι!

Αρχική απάντηση από Shaman [Χθες, στις 15:32]

Στο εξωτερικό υπάρχει ήδη. Ελλάδα θα είσαι ο πρώτος αν βιαστείς! Κράτησε μου δωμάτιο με θέα στον κήπο btw!

διπλα απο κωστα θελω , κολλητα:upside:

Αρχική απάντηση από LL_NEO [Χθες, στις 18:37]

ρε σεις ston Kazaak σε ποιο guild είστε κρυμμένοι; Ξαναρχίζω...

καποτε ειμασταν ολοι μαζι....κλαψ κλαω ...τωρα ο καθενας σχεδον μονος του! ποιο ειναι υο ονομα σου να σε κανω /w :p

Εγω ενα θετικο βλεπω στο expansion οσον αφορα το pve , 25-man instances μεγιστο και πλεον 8α μπορεις να κανεις ενα αξιοπρεπες guild χωρις να χρειαζετε η δουλεια του να κρατησεις 60 ατομα σε πειθαρχεια.

Το μεγαλο ζητημα ειναι το pvp παντως καθως κατι πρεπει να αλλαξει , αυτη τη στιγμη το game ειναι φαυλος κυκλος παιρνεις καλυτερα items απο pve για να κανεις προοδο στο pve παλι ...

(ΥΓ το καλο του pve αρχιζω και το ξανασκεφτομαι γιατι

πλεον λογικα δεν θα χωρανε dps warriors σε raids ;p)

βασικα αυτο που δεν καταλαβες ειναι οτι δεν θα χωρανε orc ασχημα και πρασινα σε raids. και ετσι να φατε nerf παντου εκτος απο το protection που θελω να φαει τρελο buff ωστε να καταλαβετε οτι το μονο χρησιμο του warrior ειναι να tankaρη :p

τελικα μετα απο πολυ κοπο, τον πηραμε 60lvl , τον n.e warrior αλλα, δεν ειναι τοσο δυνατος οσο περιμενα να ηταν. Επειδη, λατρευω το PVP , εκει φαινετε η αξια του αλλου παιχτη, ειδικα στο 1vs1, anyway, τον εκανα arms, ( with the UF ) , με mix of valor set, ke ZG set, αλλα στο pvp δεν...

Ηταν αχρηστος τελικα. Λαθος ηταν, που διαλεξα warrior. Τορα σκεφτομαι, να κανω νεο character, αλλα τον θελω να κυριαρχει στο PvP. Θα παω, για Ηοrde σιγουρα, αφου υπερτερουν στο pvp, ειδικα στο WSG, τορα με τα cross-realm battlegrounds, οι alliance ειναι για κλαματα στο WSG, AB, AV, γενικα στο PVP, ειναι αχρηστοι.

Σκεφτομαι λοιπον για Undead, mage or warlock, και οχι rogue, διοτι βαρεθηκα το close combat. Εσεις τι λετε? Τι ειναι καλυτερο για PvP ? :)

με warlock σιγουρα θα πεφτης πιο δισκολα αρκετα πιο δυσκολα. τωρα mage αν τον ντυσεις καλα μπορεις να εχιες 3 shot αρκετους παιχτες.

παντος ο rogue δεν εχει καμια σχεσει με wariror ο rogue το ελενχη το παιχνιδη του μετα stuns κτλ. τωρα δικη σου αποφαση

αλλα γενικος μονο με caster μπορεις με blue items να ριξεις epic melee το αντιθετο δεν γινετε. ο warrior ειναι καλος αλλα θελει πολυ ντυσιμο οπως κ ο rogue

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι η bliz στην προσπάθεια της για πλουραλισμό χαρακτήρων και ατέλειωτο κάψιμο, χρησιμοποιεί το κρεβάτι του Προκρούστη στο pvp.

Δυναμώνει τον χαρακτήρα με τον λιγότερο πληθυσμό και ξεφτιλίζει αυτόν που έχουν οι περισσότεροι.

Έτσι μπορεί ο lock να είναι υπό προϋποθέσεις δυνατότερος , δεν ξέρουμε αν θα παραμείνει όταν αυξηθεί ο πληθυσμός.

μην ξεχναμε κ τους Priest που για μενα ειναι η δευτερη πιο δυνατη class εφοσον ειναι σε ετοιμοτητα με τα buffs. μπορει να σκοτωνη πιο αργα απο Lock αλλα δεν πεφτη.

κ οπως εχω ξαναπει η blizz ευνοει τους caster στο game

Οι priests είναι ίδιοι με την πρώτη μέρα του παιχνιδιού. Ελάχιστες και ασήμαντες αλλαγές τους. Αν μιλάμε για oneVSone ο shadow priest απλά σπέρνει. Για disc/holy build απλά μπορείς να μείνεις ζωντανός.. και μόνο αν έχεις παρέα μπορείς να σφάξεις. Διαφορετικά πολύ δύσκολα, ειδικά απέναντι σε mages που με ένα iceblock χάνουν τα dots.

Οι priest ηταν το πιο δυνατο class απο την αρχη του παιχνιδιου ασχετα αν μετα φτιαχτηκαν υπερβολικα οι locks hunters. στα αλλα class γιναν μικρες αλλαγες και πιο πολυ τακτοποιησει των tallents. εγω προσοπικα σε duels αν ξεκινηση με shield κ εχει pvp trinket

ειναι σχεδον απιθανω να κερδισω shadow αλλα ακομα κ disc/holy, με hp gear (5266hp) με disc/holy τελευτεο duel που εκανα εχασα 2 φορες απο τον ιδιο. απλα να πω οτι φορεσε 4 shield + 2 fear που εφαγα ελατε κερδιστετων εσεις και μετα πειτε μου το ποσο δυνατος ειναι

:p απλα δεν πεφτη φιλος. σκεψου 4 shield ποσο dmg ειναι + το hp του + οτι γεμισει ποσες φορες διοτι το kick εχει κ καπιο cd οπως κ τα stuns ενω το spam heal δεν εχει. + το τρελο armor για cloth. απλα μιλησα για duels σε real pvp διαφερη διοτη no shield. ομως με shield στην αρχη ειναι σχεδον απιθανο να κερδισεις. κ με εναν aliance forte που εκανα duels επιδη τρελαθηκε που των σκοτοσα if και με ζητησε duels (5200hp priest) οσο ξεκινουσε trinket shield ηταν κ dwarf (no blind) απλα δεν μπορουσα με τπτ των κερδισα μονο οταν ξεκινησε χωρης shield k trinket. (naxx aq priest)