Jump to content

World of Warcraft

stamatas

Recommended Posts

’ποψη μου είναι, ότι τέτοιου είδους χιούμορ σε κάνη να βλέπεις χαλαρά μια πράξη που υπό άλλες συνθήκες θα κατέκρινες.

Δεν είναι τυχαίο ότι 1 στις 3 γυναίκες τρώει φάπες.

΄για όσους ενδιαφέρονται

στο ερχόμενο 1.12. putch , ενώνονται τα buttlegrounds αρκετών server , για να μπορείς να παίζεις και με παίκτες από άλλοθσ servers.

Καλά , αν δεν καταλάβατε ,αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει , ότιοι τύποι από τις στατιστικές τους βλέπουν ότι εκεί που τραβάει γερά το παιχνίδι είναι στο pvp (εδώ που τα λέμε εκεί βλέπεις τους πραγματικούς παίκτες) και το ενισχύουν όσο μπορούν , για να βγάλουν ακόμη περισσότερα φράγκα .

Καλά , αν δεν καταλάβατε ,αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει , ότιοι τύποι από τις στατιστικές τους βλέπουν ότι εκεί που τραβάει γερά το παιχνίδι είναι στο pvp

Δε νομίζω ότι έχεις δίκιο. Η συντριπτική πλειοψηφία καταναλώνει μεγαλύτερο μέρος του οn-line χρόνου στο pve. Τα cross-server bg γίνονται γιατί υπήρχε τρομερό πρόβλημα σε αρκετούς server με τα queues είτε επειδή πολύς κόσμος έπαιζε pvp είτε γιατί δεν έπαιζε κανένας. Π.χ. εγώ για να βρω AB ανοικτό να παίξω, πρέπει να κάνω τάμα στο δικό μου server, επειδή δεν παίζει κανένας. Με τα cross-server bg, όμως, το πρόβλημα λύνεται, αφού όποιος θέλει, όποτε θέλει θα μπορεί να παίξει bg χωρίς να περιμένει σε queue.

και οι 2 εχετε δικιο. το κανει και για τους 2 λογους και για να ενισχυσει το pvp μερος που δεν εχει και γιατα que. γιαυτο αλωστε μετα απο 18 μηνες θα αναζοπηρωση το world pvp που δεν υπηρχε. και κατι ακομα pve κανουν διοτι δεν υπαρχη pvp

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 14:04]

Kαι 1 στις 3 εκ των οποιων γουσταρουν κιολας :hehe:

Αν θυμάμαι καλά τότε που ποστάρισες τον αγαπημένο σου δικτυακό τόπο, σου είχε γράψει ο Φάνης : Σώπα μωρέ δεν είσαι άρρωστος μια χαρά είσαι : p

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Αν θυμάμαι καλά τότε που ποστάρισες τον αγαπημένο σου δικτυακό τόπο, σου είχε γράψει ο Φάνης : Σώπα μωρέ δεν είσαι άρρωστος μια χαρά είσαι : p

Xαχχαχ,σσσσσστ δε θυμαμαι για ποιο πραμα μιλας :innocent:

Αρχική απάντηση από zyx

και οι 2 εχετε δικιο. το κανει και για τους 2 λογους και για να ενισχυσει το pvp μερος που δεν εχει και γιατα que. γιαυτο αλωστε μετα απο 18 μηνες θα αναζοπηρωση το world pvp που δεν υπηρχε. και κατι ακομα pve κανουν διοτι δεν υπαρχη pvp

Αμα δε βαλει νεα BG's κ νεα rewards δε κανει δουλεια...

Αρχική απάντηση από zyx [Χθες, στις 16:42]

οτι και να βαλει αν δεν μπορεις να παρεις το ironforge δεν δινω δεκαρα για το wow

Σε εχω ικανο αμα στο expansion buffarei to world pvp

να γραψει το κοντερ αλλους 4 μηνες played.

ΨΟΦΑ καμενο χαρτι!!!!!

Αρχική απάντηση από afracten

οταν αλλαξω realm τον παιχτη μου τι χανω? ?????

Ναι, εκτος αν ανοίξουν για το server σου transfer, οποτε μπορεις να τον μεταφέρεις σε κάποιο αλλο, αλλα όχι σε όποιο θες εσυ. Οπως επίσης δε μπορεις στο ιδιο realm να έχεις παίκτες και σε horde και σε alliance.

Αρχική απάντηση από Γιωργος_Μ

Σε εχω ικανο αμα στο expansion buffarei to world pvp

να γραψει το κοντερ αλλους 4 μηνες played.

ΨΟΦΑ καμενο χαρτι!!!!!

προτων εγω τουλαχιστον οταν λεω κατι το κανω.... 2τερον δεν με απασχολη το buff δεν προκειτε να ασχοληθω ενεργα ξανα με το wow.. θα το κανω ΙΣΩΣ μονο αν μπορω να μπω με το λαβαρο των horde μες το ironforge και να παρελασω με το mount μου. εως τοτε αναπαυσου εν ειρηνη vailer :p

καλο το fixed taugay :PPPPPPPPPPPPPPPPPPpp

davοπουλε και μονο που σχολιαζω Post σου πιστευω οτι ειναι προς τιμην σου :p