Jump to content

World of Warcraft

stamatas

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Chris2004

Έλεος χθές πέτυχα έναν τυπά με όνομα Makedonec....

όπα λέω εδώ είμαστε.

From? του κάνω

Macedonia μου λέει.....

So you are Greek? του κάνω

I'm not Greek i'm Macedonian μου λέει

Hmmm but Macedonia is in Greece του λέω

Lol μου κάνει....Macedonia is between Bulgaria and Albania...

I'm sorry I dont know that country του κάνω....

Έλεος πάντως.

Και δεν του πέταξες 5-6 παναγίες και καμιά 20αριά καρκίνους έτσι για να του βρίσκονται;

@Root: /rename RootX LootX

παντως παιδια για να πουμε και τα πραγματα με το ονομα τους.

ολα τα mmorpg κινουνται σχεδον στο ιδιο μοτιβο..χοδεψε χρονο και μαζεψε αντεικιμενα και λεφτα και κανε lvl up. απο παλια ολα τα mmorpg ετσι ηταν.

αυτο που λετε "δεν ξερουν να παιζουν" τι ενωειτει? πρεπει να ξερει καποιος κατι συγκεκριμενο για να κανει lvl up? μηπως πρεπει να εχει skill για να πηγαινει σε instance η να φαρμαρει στα λιβαδια?

ειμαι σε guild που κατεβαζουμε ragnaros μαζι με ολο το mc μεσα σε 5 ωρες. δεν χριαζομαι ιδιαιτερο skill για να ακολουθω το raid και να μαζευω τα αντεικιμενα που πεφτουν. καθολου skill μπορω να πω, οι κινισεις ειναι συγκεκριμενες που πρεπει να κανω και το boss θα πεσει.

ηρθε λοιπον η blizzard και προσθετει το pvp με την μορφη alterac και arathi. σε αυτη τη μορφη το pvp χρειαζεται skill οτι και να λενε μερικοι, και οσο και να χτυπιουνται. στην πραγματικοτητα το pvp κανει το wow να διαφερει τοσο πολυ απο ολα τα αλλα παιχνιδια του ιδιου τυπου και εισαγει για πρωτη φορα σε ενα τετοιο παιχνιδι το "skill". οπως αλλωστε σε καθε παιχνιδι που εχει βγαλει.

εγω λοιπον θεωρω οτι καποιος ξερει να παιζει αν ειναι καλος σε pvp ειτε alterac ειτε arathi ακομα και σε duel. να πηγαινεις στο mc/bwl και να μαζευεις αντεικιμενα δε σε κανει καλο παιχτη. καμενο παιχτη θα σε κανει σιγουρα. ακομα και ο ποιο ασχετος παιχτης με iq αγγηναρας και πατωντας μονο 3 κουμπια μπορει να παει να φαει ragnaros, δεν μπορει ομως να κανει τιποτα σε pvp.

Rofl, ο καθένας ότι του καπνίσει λέει...

Έχω αρχίζει να πιστεύω οτι η κουβέντα εδώ δεν έχει κανένα νόημα...

Get real...

Btw Μακεδονία γεωγραφικά είναι και το ελληνικό κομμάτι και τα Σκόπια, ασχέτως ονόματος κρατών και εθνηκοτήτων.

Και για να μην είμαι ασαφής και απότομος, πιθανώς να σου φένεται εύκολο γιατί οι rogue στο mc πατάνε 2 κουμπιά και η μόνη δυσκολία είναι να προσέχουν να μην κάνουν overdmg. Τα πάντα στα 40άρια raid είναι ο συγχρονισμός και η συνεργασία. Τα γλέντια είναι στο BWL που τα bosses δεν ειναι tauntable και εκεί ξεχωρίζει η ****** από τη βούρτσα...

Αρχική απάντηση από Ujin [10-10-2005 00:23]

To ΖG δεν φτιάχτηκε για μεγάλα guilds που πηγαίνουν ΜC.

Eμεις π.χ. ΖG πάμε για χαβαλέ και για να γεμίζουμε τις μέρες μας αφού το MC το βγάζουμε σε 5 ώρες. .

Ψωναρα χάλασες και εσύ

Αρχική απάντηση από Ujin [12-10-2005 16:47]

Έτσι χάλασε το παιχνίδι, πήγε ο κάθε άσχετος για πλάκα revered και γέμισε epics...

Εν μέρη συμφωνώ

Αρχική απάντηση από Ujin [Χθες, στις 02:53]

2) Δεν είπα οτι όποιος έχει epic απο BG είναι άσχετος, είπα οτι κάθε άσχετος μπορεί να το κάνει και απόδειξη είναι το πόσα TUF και Lobotomizer υπάρχουνε.

3) Στα BG μπορείς να μην σκοτώσεις ποτέ κανέναν alliance και να γίνεις exhalted αρκεί να κερδίζει η ομάδα σου. Ακραίο παράδειγμα προφανώς αλλά γίνεται.

5) Ναι θέλει χρόνο για να γίνεις exhalted αλλά μόνο αυτό.

2= Συμφωνώ

3=Αρκετοί το κάνουν

5=Σωστά

Αρχική απάντηση από Ujin [Σήμερα, στις 18:22]

οι rogue στο mc πατάνε 2 κουμπιά και η μόνη δυσκολία είναι να προσέχουν να μην κάνουν overdmg.

εγω με 3 ....λολ?

Αρχική απάντηση από Ujin [Σήμερα, στις 18:22]

Τα πάντα στα 40άρια raid είναι ο συγχρονισμός και η συνεργασία. Τα γλέντια είναι στο BWL που τα bosses δεν ειναι tauntable και εκεί ξεχωρίζει η ****** από τη βούρτσα...

λολ :D . σωστα

ωραια ας παρουμε κ τον μποργκ τωρα. ΞΑΝΑΕΡΩΤΟ ΕΓΩ αν τα epic του ειναι απο το mc ΔΕΝ ειναι ασχετος? ειναι παιχταρας?

ujin εγραψα παρα πολλα και τα εσβησα γιατι δεν χρειαζετε να ασχοληθω σκευτηκα. οκ συνεχεισε να μας λες ΕΜΕΙΣ. και το rolf δεν το καταλαβα δεν θελει το pvp skill και θελει το pve?

Αρχική απάντηση από Borg

Ψωναρα χάλασες και εσύ

εγω με 3 ....λολ?

:x Ομορφε

Εσείς κάνετε κάποια pull που θέλουν τρελό skill και αν στραβώσουν παίζει wipe στεγνα.

Zyx και τα 2 θέλουν skill αλλα άλλου είδους.

Τα epic ασχετως από που είναι δεν κάνουν τον παιχταρά.

Απλά στο pvp είσαι δεν είσαι καλός θα τα πάρεις τα epic αν έχεις χρόνο. Αν στο pve δεν είσαι καλός δεν θα σε παίρνουν MC και BWL και δεν θα έχεις epics. (Τα world drops boe epics είναι κοροιδια btw)

και να προσθεσω. τα epic που δινουν τα av k ab k wc ειναι ΠΟΛΥ κατωτερα απο αυτα που πεφτουν στα mc bwl κτλ. ενα το κρατουμενο κ ΔΕΥΤΕΤΟΝ και ποιο συμαντικο. δλδ ΚΑΠΟΙΟΙ που δεν βρησκοντε σε μεγαλο guild ΔΕΝ μπορουν να εχουν 1-2-3 epic να χαρουνε και αυτοι? επειδη καβατσοθηκανε καποιοι βγαζουν κ γλωσσα. αντε να σοβαρεβομαστε αιντε.

ο μαγος στο mc θα πατησει forstbolt, blizzard, polymorph ,dicursive. ο rogue θα ριξει sinister, evisc, feint. αντε και να κανουν bandages. τιποτα αλλο.

στο bwl τα ιδια θα ριξουν με περισσοτερη προσοχη.

τεσπα δε το συνεχιζω αλλο ,απλα μετα απο τοσο καιρο που παιζω το παιχνιδι και εχωντας αποκτεισει full nightslayer και full shadowcraft δε με ενδιαφερει πλεον το pve. ειναι ανουσιο και με τον καιρο θα το καταλαβαιτε και εσεις οταν αποκτεισετε τα δικα σας σετακια.

μονο τα pvp guilds παραδεχομαι ,αυτα που μπαινουν raid στο arathi και σπερνουν τον πανικο. αυτοι ειναι πραγματικοι skillers και προτημω το skill απο το καψιμο. και δε μιλαω μονο για reputation, μιλαω και για rank.

Αρχική απάντηση από zyx [Χθες, στις 23:44]

ωραια ας παρουμε κ τον μποργκ τωρα. ΞΑΝΑΕΡΩΤΟ ΕΓΩ αν τα epic του ειναι απο το mc ΔΕΝ ειναι ασχετος? ειναι παιχταρας?

Τεο ελπίζω να μην το παίρνεις προσωπικά

Το θέμα άμα είναι σχετικός άσχετος είναι κυριολεκτικά σχετικό γιατί απλά συμφωνώ για το θέμα MC ότι είναι καθαρά συντονισμού και συγχρονισμού , γενικά είναι πολύ απλά στο mc και πέρα από αυτό να μην έχεις και καθόλου lag γιατί και αυτό έχει τεραστία σημασία εκεί μέσα

Απλά ως mage πέρα πχ που είναι απαραίτητο το ice block ct raid sheepwatch & dicurse άμα έχεις αυτά και καταλαβαίνεις την στρατηγική , είσαι γρήγορος στο να διαβάζεις το chat/teamspeak τότε είσαι άνετος , σίγουρα θέλει και λίγο χρόνο αν το guild είναι άπειρο.

Για τους rogue έχουν τον ποιο εύκολο ρόλο εκεί(MC) και σίγουρα δεν διαφωνεί κανείς σε αυτό , για θέμα πέρα από mc/bwl είναι μερα νυχτα, στα bg για εμένα κανείς δεν μπορεί ως παίχτης να με απόδειξη ότι είναι καλός , ως group/raid άλλο αυτό , στο pvp επίσης είναι άλλο και δεν χρειάζεται να πω τίποτα σε αυτό , ως προς τα κλασικα (βαρετα) instance μιας και ουσιαστικά δεν έχουν στρατηγικές (πολύ μικρές που απλά χρειάζεται μια στοιχειώδης λογική ) μπορεί ένα από τα πολλά σημεία άμα είναι καλός πχ στο damage done σχέση με damage που έχει κάνει με heal που έχει δεχτεί και με άλλους πάρα πολλούς γνωστούς τρόπους στο πως αντιδρά στην κάθε στιγμή και κάθε ανατρεπτική κατάσταση.

Υ.Γ. : δεν βλέπω τον λογο γιατί να έχουμε εγωισμό ως προς ότι «εγώ(κάνω / λεω) αυτό αλλά αυτοί εκείνο» απλά ανταλλάξτε απόψεις (και εγώ μέσα σε αυτούς ) :)

:flower:

λοιπον. επειδη μεχρι να γινω exalted στο ab τα περισοτερα match τα εκανα με το καλυτερο horde raid. τουλαχιστον απο το πρωι μεχρι οτι ωρα καθομουν ημουν με αυτους κ πολλες φορες κ τα βραδια. καποιοι πχ pgmakos που εχει παιξει μαζι τους ξερει γιατι παιχτες μιλαω. κ ποιο raid. 1 καλo raid ειχαν οι horde. λοιπον οταν τα μεγαλα guild τον alliance παιζαν μαζι μας γιατι πολλες φορες ηταν στο afk. και μιλαω για τα εξης guild guardians - lorica - forte τα αναφερο ως και προς την δυναμικοτητα δλδ οι guardians ηταν αυτοι που μας δυσκολευαν πιο πολλοι. ας εισασταν εκει οσοι μιλατε για skill εστω κ στα bg να δειτε το τη γινοταν και αν ηθελε οχι skill και ταχυτητα αλλα να φτησεις αιμα. και μιλαμε απλα να κρατησουμε 3 gy. αν το τραβουσα video θα καταλαβενατε για το ποσο γρηγορα επρεπε να κανουμε επιθεση ο καθενας επρεπε να εχει την θεσει του κ γενικος το τι γινοταν δεν περιγραφετε. μιλαω να εισουν κ μεσα στο raid οχι απλα μαζι τους εκτος raid ο leader επρεπε να ηταν πολυ ευστροφος κ με στρατιγηκη. γιαυτο τουλαχιστον προς το τελος γιατι πλεον το παρατισα. τις περισοτερες φορες ακομα κ οι guardians τραβουσαν afk. κ οσο για τους forte υπηρχε συνενοιση για να μην τραβανε afk

κ εμεις για να μην χανουμε χρονο πλεον οταν συναντιομασταν με forte το ενα το περναμε εμεις κ το επομενο το διναμε σε αυτους. το παιχνιδη μας εκει ηταν που θα κρυφτουμε κ οι 15 κ αν θα μας βρουνε οταν θα χαναμε οι που θα τους βρουμε οταν το παιχνιδη θα το περναμε. δλδ παιζαμε κρυφτο κ οχι ab. για να γινη αυτο καταλαβενετε τη τραβηξαν OI FORTE. που ξερουν πολλοι καλα τα παιδια του daggerspine τι θα πει forte. ακομα κ τα Bg θελουν να ξες τι σου γινετε. τωρα αν μπης με random κ ο καθενας κανει οτι του καπνηση οκ εκει κ εγω δεν μπορουσα να παιξω γιατι κανεις δεν εκανε αμυνα κανεις δεν ακουγε εκανε ο καθενας οτι ηθελε

Αρχική απάντηση από Borg

για τον ujin το ποστ σου τεο βλεπω :)

Αρχική απάντηση από Ujin

Απλά στο pvp είσαι δεν είσαι καλός θα τα πάρεις τα epic αν έχεις χρόνο. Αν στο pve δεν είσαι καλός δεν θα σε παίρνουν MC και BWL και δεν θα έχεις epics. (Τα world drops boe epics είναι κοροιδια btw)