Shaman Αύγουστος 12, 2005 #1441 Αύγουστος 12, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από zyx ρε τι με λες τωρα. εσενα σε εχω? ναι. ε αυτο με αρκη XAXA! Πες τα Θόδωρα! O δικός μας Rank14 έχει 60k ΗΚs πάντως...Είναι τυχερός που είναι σε άλλο server γιατί ο madman κάτι τέτοιους τους τρώει για πρωινό..Με κάτι Borg δε, δεν ασχολείται καθόλου..Κάνει /fart και ψοφάνε... LOL (μ'αρέσει να σε πειράζω, αφού το ξες..... :x )
radiatedsoul Αύγουστος 12, 2005 #1442 Αύγουστος 12, 2005 ακομα στην αρχη ειμαστε στο guild μου με το DKP. αλλα θα ηθελα να ακουσω μια γνωμη απο ατομα που το χρησιμοποιουντο dkp site του guild μου ειναι το εξης http://www.funstuff.gr/lol/viewnews.php
Borg Αύγουστος 12, 2005 #1443 Αύγουστος 12, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 11:09] ρε τι με λες τωρα. εσενα σε εχω? ναι. ε αυτο με αρκη ακόμα στα λόγια είσαι, απορώ πως με έχεις εσύ χωρίς να έχει γίνει τίποτα και ποτέ μαζί σου , αχ κάνεις όνειρα αγοράκι ....εμ τέτοιο ταλαίπωρο που είσαι....... Παράθεση Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 13:34] O δικός μας Rank14 έχει 60k ΗΚs πάντως...Είναι τυχερός που είναι σε άλλο server γιατί ο madman κάτι τέτοιους τους τρώει για πρωινό..Με κάτι Borg δε, δεν ασχολείται καθόλου..Κάνει /fart και ψοφάνε... LOL (μ'αρέσει να σε πειράζω, αφού το ξες..... :x ) Μια φορά και εσύ καημένε μίλησες και είπες κοτσάνα! Αφού το korgall είναι από αρίλιο αν θυμάμαι καλά και όχι από φεβρουάριο που είναι το daggerspine η το scull, άρα άκυρη η σύγκρισι :xΜιας και με ρωτήσανε μερικά παιδιά για ποια addon έχω , παρτε καποια βασικα τωραTitan Auctioneer Atlas Reputation Bank items CT_Raid CV Discord Action Bars Scrolling Combat Text GoodInspect
Shaman Αύγουστος 12, 2005 #1444 Αύγουστος 12, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από BorgΜια φορά και εσύ καημένε μίλησες και είπες κοτσάνα! Αφού το korgall είναι από αρίλιο αν θυμάμαι καλά και όχι από φεβρουάριο που είναι το daggerspine η το scull, άρα άκυρη η σύγκρισι :x Exactly my point!’ρα λοιπόν δεν έχει νόημα να μας μοστράρεις τον rank14 αφού έχει τα kills ενός rank7-8 στον Dagger...Εσύ πρώτος προσπάθησες να μας την πεις με τον uber-horde-killer του Kor'gall...pfff...Προδότη, τι θέλω κ ασχολούμαι μαζί σου...52lvl o Ulver..Ούτε τα mail του παιδιού δεν μπαίνεις να δεις..Έχει βρωμίσει κ ο στάβλος με τα pet που ψοφίσανε αφού τα είχε τόσες μέρες ατάιστα...Θα βρω το madman να τραβήξω ένα screenshot πλάκα πλάκα..Goodinspect rulez...
Borg Αύγουστος 12, 2005 #1446 Αύγουστος 12, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από ShamanΠροδότη, τι θέλω κ ασχολούμαι μαζί σου...52lvl o Ulver..Ούτε τα mail του παιδιού δεν μπαίνεις να δεις..Έχει βρωμίσει κ ο στάβλος με τα pet που ψοφίσανε αφού τα είχε τόσες μέρες ατάιστα... xaxaxaxaxa Παράθεση Αρχική απάντηση από zyx ρε δεν μας νιαζει με ποια addons παιζεις. noby. :giveup:
zyx Αύγουστος 12, 2005 #1447 Αύγουστος 12, 2005 η λαβοτομη ειναι στο σπιτι μου γιαυτο προσεχε nobaky :PPPPPPPPPyeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Borg Αύγουστος 12, 2005 #1448 Αύγουστος 12, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από zyx η λαβοτομη ειναι στο σπιτι μου γιαυτο προσεχε nobaky :PPPPPPPPPyeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Το κακό είναι πως με αυτό το μαχαιράκι δυσκολεύομαι να ξεφλουδίζω..φρούτα γιατί απλούστατα είναι μόνο για φρούτα σαν και εσένα Ψωναρα ε καρα ψωναρα που λες πας για pvp και είσαι είτε honor kills είτε death για τον ==@ μάθε ρε να παίζεις ρεεε Ρόμπα
Trooper Αύγουστος 12, 2005 #1449 Αύγουστος 12, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από radiatedsoul ακομα στην αρχη ειμαστε στο guild μου με το DKP. αλλα θα ηθελα να ακουσω μια γνωμη απο ατομα που το χρησιμοποιουντο dkp site του guild μου ειναι το εξης http://www.funstuff.gr/lol/viewnews.php Λιγο χαλια το συστημα που εχετε βάλει, πολυς χαμος για το τιποτα. Μπορειτε να το κανετε πιο απλό και πιο λειτουργικο. Και δε καταλαβαινω πως θα παρεις τα αντικειμενα στο bank σου, οταν τα πιο πολλα ειναι bind on pickup...Μπορει ο master looter να τα κοιταει ,αλλα δε μπορεί να τα παρει μαζί του, πρεπει να τα δωσει σε καποιον εκεινη την ώρα. Εμεις εχουμε DKP, αλλα τα πραγματα ειναι πιο απλά, δλδ, 10 ποντοι καθε ωρα που εισαι μεσα στο raid και οι εξτρα ποντοι που παίρνεις ειναι απο την αξια των αντικειμένων /40. Δηλαδη αν πέσει ενα chest το οποιο κοστίζει 400 ποντους, θα παρεις 400/40=10 ποντους παραπάνω. Δηλαδη μεσο όρο σε καθε raid ειναι γύρω στους 100 ποντους , εκτος απο Onyxia που ειναι πιο λιγο γιατι ειναι και πιο έυκολη/τελειωνουμε πιο γρήγορα.Υπαρχουν κι άλλες λεπτομέρειες πάντως αλλα τα βασικά ειναι αυτά.
radiatedsoul Αύγουστος 13, 2005 #1450 Αύγουστος 13, 2005 @trooper ευχαριστω για την απαντηση. τελικα το αλλαξαμε το συστημα.περνουμε 15 ποντους καθε φορα που παμε MC, Onyxia και 20 εχτρα σε καθε boss. ολοι ξεκιναμε με 15.onyxia πιανει 40 ποντους.minimum bid για τα επικ ειναι 25 ποντους και οσους ποντους biddarei καποιος τοσο rollarei. δηλαδη εγω κανω βιδ με 30 ποντους ρολλαρω random (1-30) ο αλλος με 90 ποντους κανει random (1-90). ετσι ενθαρυνονται ολοι να ερχονται στα ραιδς. με μερικα αλλα συστηματα που εχω δει οποιος εχει τους περισοτερους ποντους περνει στανταρ οποιο ιτεμ θελει και αυτο δεν ειναι καλο. αποθαρυνει πολλους να ακολουθησουν
zyx Αύγουστος 13, 2005 #1451 Αύγουστος 13, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από Borg [Σήμερα, στις 00:40] Το κακό είναι πως με αυτό το μαχαιράκι δυσκολεύομαι να ξεφλουδίζω..φρούτα γιατί απλούστατα είναι μόνο για φρούτα σαν και εσένα Ψωναρα ε καρα ψωναρα που λες πας για pvp και είσαι είτε honor kills είτε death για τον ==@ μάθε ρε να παίζεις ρεεε Ρόμπα Κοιτα τη μερα ειναι σημερα noby κ εισαι τυχερος γιατι φευγο διακοπες. για δες ποσους ποντους εχω σε 3 μερες. φαντασου να μην εφευγα
ΓιαγκΤ Αύγουστος 14, 2005 #1453 Αύγουστος 14, 2005 Επειδή χάθηκε στις πίσω σελίδες, και είναι χρήσιμος οδηγός: http://discordia-guild.org/lvl.htm
PGM Αύγουστος 19, 2005 #1456 Αύγουστος 19, 2005 The Dressing Room Υ.Γ Αντι να βαλουν κανενα Φουστανο μπας και φτιαξω την μυτη, πανε και φτιασνουν βλακιες!Αι σιχτιρ πια ..........
zyx Αύγουστος 19, 2005 #1457 Αύγουστος 19, 2005 μετα το expansion θε υπαρχη κ πλαστικος χειρουργος. θα μπορεσεις κ εσυ να φτασεις να συγγριθεις μαζι μου στην ομορφια πλεον
kender Αύγουστος 19, 2005 #1458 Αύγουστος 19, 2005 Στα τρολλ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψιλά τι να σου κάνει ένας καίμενος Φουστάνος..
Recommended Posts