Jump to content

World of Warcraft

stamatas

Recommended Posts

Βάλε limit στα FPS στον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης για να μήν αναγκάζεις την κάρτα να δουλεύει στο full χωρίς λόγο.

Δεν πάει full στο raid έτσι και αλλιώς + μου αρέσουν τα μεγάλα νούμερα!

Βάλε limit στα FPS στον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης για να μήν αναγκάζεις την κάρτα να δουλεύει στο full χωρίς λόγο.

Το δοκίμασα πάντως και σε σένα πάει 64-65 με το cap στο 60;

περίμενα να γίνετε το αντίθετο και να χρειαστεί να το βάλω παραπάνω!

Όχι, όταν θα βάλεις limit 60 FPS δέν θα τα ξεπεράσεις για κανένα λόγο.

Κάνε monitoring με το MSI Display burner, όχι με το elvui:P

μια χαρά τα λέει το elvui.

elvu-dxtory-fraps-geforce experience-msi after burner, ολα λένε ότι δεν σταματάει στα 60.

Εννοείτε το έχω βάλε max foreground στα 60, υπάρχει περιορισμός αλλά δεν βλέπω να έχει ένα απόλυτοι όριο.

μόνο με vsync περιορίζετε στα 60 χωρίς να παίζει.

Έγινε επεξεργασία από FrOsT

Ναι έχεις δίκιο, παίζει λίγο αλλά δέν σε πολύ ενοχλεί.

Εγώ παίζω με v-sync και triple buffering, δέν προκαλούνε σχεδόν καθόλου Input lag πλέον, και δίνουνε πολύ ωραία smooth εικόνα χώρις tearing.

Επίσης εάν έχεις λίγο stuttering (ένα ελαφρύ που ίσα ίσα που το καταλαβαίνεις) βάλτο σε windowed (fullscreen) mode αντι για fullscreen.

Δεν με ενοχλεί, απλά μου φάνηκε περίεργο γιατί το max background παίζει εκεί που το έχω βάλει.

Πάντα σε windowed (fullscreen) παίζω, σε full-screen έχει λίγα παραπάνω fps αλλά το windowed έχει πολύ καλύτερο alt-tabing, tearing δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είδα και stutter έχω να δω από το wotlk, με 5870 τότε και ανάλογα τον driver...

Ε με vsync αφού παίζεις!

Στα 1440p με ultra και cmaa δεν νομίζω να έπεσα κάτω από 60, εκτός από ashran και Raid και εκεί ανάλογα το boss και τα άτομα, με 3570κ@4.5ghz και gtx970.

Τωρα αν αντί για cmaa βάλω msaa x2 πάλι δύσκολα να πέσω από τα 60, με χ4 στην Nagrand νωμιζω δεν το έχει το 60αρι, με χ8 σίγουρα δεν το έχει Nagrand [emoji14]

• 2 weeks later...

H αληθεια ειναι οτι το παιχνίδι έχει γίνει πιο ας το πούμε user friendly. Πλεον ο καθένας μεσω του LFR μπορει να δει τα end boses και να παρει gear, ακομα και αν δεν εχει τον χρόνο που χρειάζεται για να δαπανήσει. Κι εγω που ψάχνω guild μην νομιζεις για τον χαβαλέ την ψάχνω. Να κανω τα raids μου όποτε και οταν μπορω και έχω χρόνο, να περνάω καλά, να διασκεδάζω και μέχρι εκει. Οι εποχές του 4 φορές την εβδομάδα raiding εχουν περασει, τουλάχιστον για εμενα. Και με 2 φορες την εβδομαδα για κανα 3ωρακι την καθε φορά πλέον συμβιβάζομαι. Εχει αλλάξει πάρα πολυ απο οτι ήταν στο παρελθόν. Με τα flexible raids η έννοια της guild εχει καταργηθεί με την έννοια που την ειχαμε απο το Vanilla. Παντως σε σχεση με το MoP ειναι πολύ πιο ωραιο και προσεγμένο το παιχνιδι.

@FrOsT: Eμένα το Garrison μου άρεσε. Εχω πρόβλημα γιατρέ μου;

Τα fights (ειδικά heroic και mythic) εξακολουθούν να είναι σχετικά δύσκολα. Απαιτούν tactics/skill/προσπάθεια και δεν είναι σε καμία περίπτωση "περίπατος".

Η έννοια της guild δεν έχει καταργηθεί καθόλου. Τα pugs παραείναι άθλια, γιατί στο wipe (ούτε καν wipe, στο kill μόνο!) αρχίζουν τα άτομα να φεύγουν.

Το vanilla pve ήταν κατά τη γνώμη μου μια μάπα και μισή. Πήγαιναν 40 άτομα σε boss που ήθελε 25 καλούς, και το οποίο fight είχε μόνο 1-2 mechanics.

Να μην πω τίποτα για τα specs που παίζανε τότε ή το rotation που χρησιμοποιούσαν (150 spells ο χαρακτήρας για να χρησιμοποιεί μόνο το shadow bolt).

Δύσκολα fights εξακολουθούν να υπάρχουν αλλά αυτό που άλλαξε είναι τa raiding opportunities. Καποιος βρίσκει πλέον πιο εύκολα/γρήγορα raid για normal ή heroic. Σε αυτό έχει βοηθήσει πάρα πολύ το cross-realm. Επίσης με το flexible system (το από 10 έως 30)  βοηθάει στο να μην μείνει στην απέξω κάποιος (με δεδομένο ότι παίζει τόσο καλά όσο το instance χρειάζεται).

Το garrison μου άρεσε κι εμένα. Ένα AH να του βάλουν και δεν ξαναπηγαίνω ποτέ σε lag-city!!

Έφυγα για upgrade.

(το είχα αφήσει lvl 1 επειδή στα in-game notes δεν έλεγε κάτι για AH)

Εχχχχμμμ lvl 3 δεν φτάνει.

Όταν το πας lvl 3 έχεις κάτι σαν quest που ζητά κάποια σπάνια αντικείμενα για να προσθέσεις ah.

Μπορείς να τα βρεις και στο ah τα αντικείμενα αυτά αλλά κάποια είναι ακριβά....

Εχχχχμμμ lvl 3 δεν φτάνει.

Όταν το πας lvl 3 έχεις κάτι σαν quest που ζητά κάποια σπάνια αντικείμενα για να προσθέσεις ah.

Μπορείς να τα βρεις και στο ah τα αντικείμενα αυτά αλλά κάποια είναι ακριβά....

To πήγα lvl 2 και εμφανίζει αυτό που λες. Δεν κοίταξα τιμές στο AH ακόμα. Από αύριο λογικά θα τα ψάξω.

• 4 weeks later...

Παιδιά ψάχνουμε για άτομα για να ενισχύσουμε το raid team μας.

Είμαστε 1/7M 10/10HC και κάνουμε raid 2 φορές τη βδομάδα, Πέμπτη και Κυριακή 9 με 12 ώρα Ελλάδας. Ειμαστε στον Twisting Nether, Horde και το guild name είναι Zero Tolerance.

Είμαστε ελληνικό guild με καλή ατμόσφαιρα και όλοι είναι φίλοι μεταξύ τους. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου πει.