Jump to content

World of Warcraft

stamatas

Recommended Posts

Βλέπω να έχει Elvui (πλήρες UI) και μια ακόμη μπάρα που λογικά είναι κάτι character based και Skada meter. Για πες μας, τι έχεις τελικά; :p

Έγινε επεξεργασία από Arkan

Elvui βλέπω εεε; Το έχω για τον lock μου. Αλλά λέω να τον σβήσω γιατί είδα πόσο έβγαζε ο δικός σας...

Gz για τα bosses, άντε και clear!

βασικά για πες λίγο για το ui σου γιατί εμένα atm είναι ένα χάος

Βλέπω να έχει Elvui (πλήρες UI) και μια ακόμη μπάρα που λογικά είναι κάτι character based και Skada meter. Για πες μας, τι έχεις τελικά; :p

-Βάση το Elvui, μου έχει γίνει απαραίτητο, προσπάθησα να γυρίσω στο κλασικό αλλά βάλε το ένα βάλε το άλλο έγιναν όλα μπορδελο και ξαναγύρισα σε αυτό.

-Κλασικά dbm και skada + omen

-Η μπάρα με το focus όπως και τα εικονίδια από τα skills κάτω από τον χαρακτήρα είναι από το weak auras 2. Το script είναι από το Hunter section στο mmo-champion, έκανα κάποιες μικρές αλλαγές χθες που δεν φαίνονται στο video όπως να πάρει πόδι το εικονίδιο του Lone Wolf από το αριστερό μέρος γιατί σε raid που τα έχει όλα τα buff δεν φεύγει ότι και να διαλέξεις από buff. Από εδώ το script http://www.mmo-champion.com/threads/1314020-Weakauras2-Clampys-Hunter-Aura-Group!/page8

Έγινε επεξεργασία από FrOsT

Όσοι ψάχνουν να δυναμώνουν λίγο τον χαρακτήρα τους, με conquest points μπορείτε να αγοράσετε 660ilvl αντικείμενα.

Καθόλου άσχημα μιας και όχι μόνο είναι 5 ilvl παραπάνω από το normal αλλά μπορείτε να διαλέξετε και το Item που σας βολεύει καλύτερα.

Υπάρχουν πολλοί που τα θέλουν για pve, οπότε δεν είναι ότι θα μπείτε στην αρένα και θα περνάνε από πάνω σας οι hard core pvp.

1700 είναι το εβδομαδιαίο όριο, από αυτά μέχρι 1500 μπορείτε να πάρετε από την αρένα και τα υπόλοιπα από ashran.

• Like 2

τι έχεις τελικά; :p

Μολις ανέβηκε, ειδικά για σένα!

Tectus (N) vs Something Crashed: http://youtu.be/TY9tHeDohkc

Περισσότερο δοκιμάζω πως μπορώ να πετύχω καλύτερο αποτέλεσμα σε ποιότητα στο YouTube, μιας και δεν έχει ιδιαίτερο νόημα το normal, αλλά αφού τα έχω μην πάνε και χαμένα :p

Μέχρι το βράδυ παίζει να έχει ανέβει και το boss με τα μανιτάρια.

*lol τώρα είδα ότι έχω γράψει Something Crushed αντί για Crashed στην αρχή!

• Like 2

Μολις ανέβηκε, ειδικά για σένα!

Tectus (N) vs Something Crashed: http://youtu.be/TY9tHeDohkc

Περισσότερο δοκιμάζω πως μπορώ να πετύχω καλύτερο αποτέλεσμα σε ποιότητα στο YouTube, μιας και δεν έχει ιδιαίτερο νόημα το normal, αλλά αφού τα έχω μην πάνε και χαμένα :p

Μέχρι το βράδυ παίζει να έχει ανέβει και το boss με τα μανιτάρια.

*lol τώρα είδα ότι έχω γράψει Something Crushed αντί για Crashed στην αρχή!

Βρε Ουστ! Το ρίξαμε ρε, μετά από 10 tries... Μέχρι να μάθουν όλοι πότε να πάνε που, ξημερώσαμε αλλά το βγάλαμε. Πήγαμε και στο μανιταροboss, αλλά δεν. Ο καθένας το δικό του...

Και το καλύτερο όλων, τσίμπησα 12 ολόκληρα g!!! Πως σας βολεύει εσάς; personal or master looter?

Βρε Ουστ! Το ρίξαμε ρε, μετά από 10 tries... Μέχρι να μάθουν όλοι πότε να πάνε που, ξημερώσαμε αλλά το βγάλαμε. Πήγαμε και στο μανιταροboss, αλλά δεν. Ο καθένας το δικό του...

Και το καλύτερο όλων, τσίμπησα 12 ολόκληρα g!!! Πως σας βολεύει εσάς; personal or master looter?

Στην αρχή είχαμε personal αλλά τελικά το master (group) μάλλον ρίχνει περισσότερα Items, έριξε 3 item με 12 άτομα μέσα.

τι 12 άτομα μέσα?

10 ή 25 δεν είναι η φάση? 

Η λες γενικά 12 στο ρειδ αλλά 10 στο νταντζεον? τι φάση?

Έχουν κάνει το normal και το heroic να ακολουθούν το ευέλικτο σύστημα του flex και ακόμα πιο δυναμικό από ότι ήταν.

10-30 άτομα μπορείς να έχεις μέσα, το mythic είναι το μόνο με σταθερά άτομα (20)

• Like 1

πω χαμπαρι απο διαφορες δεν εχω παρει...ουτε το φλεξ τι ειναι ,ουτε η διαφορα στο λουτ..:hehe:

επισης, τι τρανσμογκ εχεις στο τοξο;

Μέσα στο mop προστέθηκε το flex difficulty, ανάμεσα στο raid finder και το normal.

Η βασική διαφορά είναι στον αριθμό των ατόμων που μπορούν να συμμετέχουν, στο flex ο αριθμός αυτός μπορεί να ποικίλει από 10 έως 25 άτομα.

Ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων μέσα στο raid ανάλογα αυξάνονται και τα νούμερα των mob-bosses.

Με τις αλλαγές στο wod το flex του mop έγινε το normal, το normal του mop έγινε heroic και το heroic του mop έγινε mythic.

Το ευέλικτο σύστημα του flex εξελίχθηκε και τώρα στο wod χρησιμοποιειτε στο normal και στο heroic με εύρος 10-30 άτομα.

Την ίδια στιγμή στο mythic επιβάλετε το μέγεθος των 20 ατόμων, ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο.

Περί loot: με το wod διευρύνθηκε το personal loot, που στο mop ήταν μόνο για το raid finder. Έτσι τώρα αν το personal loot είναι επιλεγμένο ο καθένας ξεχωριστά έχει πιθανότητα να πάρει κάποιος Item από το kill, αλλά πρέπει να το lootαρει από το πτώμα και δεν πάει αυτόματα στην τσάντα του.

Περί bow: είναι αυτό http://www.wowhead.com/item=18713/rhokdelar-longbow-of-the-ancient-keepers , είναι το reword από το Hunter quest του vanilla και δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο παιχνίδι.

Εχθές ρίξαμε το 6ο boss σε normal, δοκιμάσαμε το τελευταίο αλλά δεν θα μας έφτανε ο χρόνος για να το σκοτώσουμε μιας και είναι αρκετά πιο δύσκολο από ότι είχαμε συναντήσει στο normal.

Έτσι πήγαμε heroic και σκότωσε το 1ο boss. Τα πρώτα 5-6 boss δεν θα είναι πρόβλημα αλλά το 7ο είναι 1-2 κλικ πάνω.

• Like 1

κομπλε, αλλα πλεον με βλεπω με κανα lfr η πως λεγεται :p

για το τοξο δεν ημουν σιγουρος, εχω να δω το μοντελο χροοοονια, μπορω να κανω transmog και gun σε bow φανταζομαι ε; ροκ <3

Το 1o μέρος του lfr (3boss) ανοίγει την Τετάρτη, βοοουυυρ :p

Στο επόμενο reset ακόμα 3 στο 2ο μέρος ενώ το 7ο του instance θα το βάλουν μόνο του.

Ο Hunter από την αρχή το απολάμβανε αυτό στο transmog, μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε!

niiiice !! δεν εβαζα ποτε gun στο χαντερ παλια, οσο καλο και να ταν :hehe:

Και εγώ δεν την παλεύω με το θόρυβο... Μόνο για 2 όπλα από όλο το game μπορώ να κάνω μια υποχώρηση αν τεριαζουν τέλεια στο trandmog μου

Nerubian conqueror

http://www.wowhead.com/item=28581/wolfslayer-sniper-rifle

Wolfslayer sniper rifle

http://www.wowhead.com/item=39419

Έπρεπε να μπορείς να κάνεις trasmog τα Legendary. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το απαγορεύουν, από την στιγμή που το έχεις.

Θα γέμιζε ο τόπος warglaives και thunderfury... Αυτό και μόνο φτάνει για να μην τα επιτρέψουν :p

Βέβαια δεν θα με χάλαγε να ειχα το thoridal (server 1st παρακαλώ), αλλά από το να κυκλοφορούν οι μισοί Hunter με αυτό και οι άλλοι μισοί να το φαρμαρουν για να μπορούν να κυκλοφορούν και αυτοί με αυτό... Άστο καλύτερα, μέσα στην τσάντα καλά είναι.

Δεν σύμφωνο.

Από την στιγμή που έχω περάσει παράδειγμα πάνω από 2 χρόνια φαρμαρισμα για το Thunderfury και τελικά κατάφερα να το αποκτήσω, ποιο το νόημα να είναι μες στην τσάντα.

Δεν σε εμποδίζει κάνεις να το φοράς αν θες ή και να το χρησιμοποιήσει, για farm μια χαρά θα είναι αν έχεις αρκετό gear.

Εγώ το φορούσα στα trash στο ulduar στον Hunter, thoridal για να μην ξοδέψω βελάκια (+το bug πριν buffαρου τα ranged οπλα) και thunderfury για να σκάνε οι melee όταν πρόκαρε :p

Το σύνδρομο με τα legendary το ξεπέρασα μετά από 1 thoridal 1 thunderfury (+3 bind) 4 warglaive (1 set) και 1 sulfuras. Τώρα πια μόνο σπάνια αντικείμενα όπως το corrupted ashbringer μου κάνουν εντύπωση!