Jump to content



Recommended Posts

Ε αμα θελει κανεις να μου κανει ας ριξει κανα πμ

(δουλευει το insant 80 με pandaren monk?:p)

Players who receive a Scroll of Resurrection will not be able to apply rewards (e.g. boost to level 80) to monk characters.

τελικα μπηκα και εγω thanks to arkan

ειμαι σε διλημα , warrior -rogue instant lvl 80?

ηθελα warrior αλλα δε ξερω τι λενε τωρα

Λένε πως θα σε θέλουν παντου γιατί και δερνεις και τανκαρεις.

Εγώ πρώτα το warrior Πηγα 86 αλλά τον άφησα μετά γιατί θέλουμε caster, αλλά θα τον ανεβάσω δεν είναι συζητήσιμο.

(και έχω και rogue ναι φυσικα).

warrior λεω να παω 80, τοσα χρονια δεν τον εχω δει απο "κοντα"

Εγώ τον έβλεπα από μακρυά κι αγαπημένοι. Να του ρίχνω dots κλπ :p

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

Tετάρτη μετά το reset με την guild που φτιάξαμε με κατι φιλαράκια, ξεκινήσαμε τα Raids... Η Blizz τα περίεργα bosses μας τα φύλαγε για την αρχή.... Πολύ μυστήριο boss ο Stone Guard. Αρχικά είχαμε πρόβλημα με τα taunts, μολις τα διορθωσαμε αρχισαν τα τα προβλήματα με τα chains.... 48% τον πήγαμε στο last try, για να δούμε απόψε....

Χεχε, όντως είναι λίγο tricky, αλλά όχι τίποτα σοβαρό. Όταν ξέρουν τα άτομα τι πρέπει να γίνει, θα δείτε πως πέφτει πολύ γρήγορα κιόλας.

Χεχε, όντως είναι λίγο tricky, αλλά όχι τίποτα σοβαρό. Όταν ξέρουν τα άτομα τι πρέπει να γίνει, θα δείτε πως πέφτει πολύ γρήγορα κιόλας.

Tricky δε λες τίποτα...Τα 2 πρωτα tries το ξεραμε οτι θα ήταν wipe, και απλα θα βλέπαμε το boss πως λειτουργει. Αλλα πρώτο μου raid που τα 3-4 wipes, καταλήξανε σε 3,5 ωρες wipe. Και η guild φτιαχτηκε με άτομα που π΄ρωτη φορα raidάρουν, το δευτερο tank που είχαμε δυσκολευόταν να ακολουθήσει τα taunts που του ελεγα σαν offtank, δεν μιλούσε στο vent, περιμενε να δώσω εγώ σήμα για να τραβήξει κάποιο, και εγώ επρεπε να εχω 3 ματια, να βλέπω το petrification, να βλέπω τα energy bars, να υπολογίζω ποιος tankarei τι, και να σκεφτω ποιος θα παρει πιο, χωρια τα Cobalt mines. Την ζωη μου εκανε δυσκολη το οτι εκανε taunt το add που επρεπε να ερθει σε εμενα, 2-3 φορες με αποτέλεσμα το Growl μου να γίνεται missfire και να καταλήγουμε με 2 adds να κανουν overload. Kαι γενικα κατω από 87% δεν πηγε το boss. Στα τελευταια tries το αλλο τανκ γύρισε σε dps και pugαραμε εναν paladin τανκ, με τον οποίο τα taunts δεν μας έφυυγε ούτε ένα, αλλα ήταν φανερό οτι τα dps είχαν αρχίσει να κουράζονται να προσέχουν cobalt mines και chains, οπότε στο 48% το παρατήσαμε για εκεινο το βράδυ. Σημερα ενας paladin θα γυρίσει σε tank, και θα δοκιμάσουμε έτσι, φανταζομαι με έλληνα tank η συννενόηση θα είναι καλύτερη.

Άν δεν υπάρχει και συνεννόηση, τρέχα γύρευε. Φαντάζομαι πως θα είναι στον Feng, που είτε πρέπει να είναι όλοι μαζεμένοι είτε να είναι όλοι σκόρπιοι ανάλογα με το phase του. Θα πέσει γέλιο, όπως όταν πρωτοπήγα με άτομα που δεν ήξεραν.

Συνήθειο είναι, θα βγει η άκρη εφόσον έχετε ήδη καταλάβει τα tactics.

Οι κλεφτοκοταδες στον karazhan ψάχνουμε για ένα tank. Οποίος θέλει ένα semi casual guild με raid Πέμπτη Δευτέρα 10.30 με 12.30 ας κοπιασει.

Αν δεν έχει πρόβλημα με τα καντηλια ακόμα καλύτερα.

Lok' tar ogar!

Οι κλεφτοκοταδες στον karazhan ψάχνουμε για ένα tank. Οποίος θέλει ένα semi casual guild με raid Πέμπτη Δευτέρα 10.30 με 12.30 ας κοπιασει.

Αν δεν έχει πρόβλημα με τα καντηλια ακόμα καλύτερα.

Lok' tar ogar!

αν ειστε horde, εχω priest εκει 73 λεβελ, ριχτε inv , δεν εχω με ποιον να παιζω :p

Κανε ένα /who kleftokotades πες ότι έρχεσαι απο τον fousheki και θα σε βάλουν. Λογικα δε θα καταφέρω να μπω μέσα μέχρι Δευτέρα απόγευμα.

Οκ, 1ο ρειδ, μετά απο το RF tool, και μπορώ να πω πως μου αρέσει ο Λοκ πάλι.

Ζω τον έρωτα απο την αρχή!

Μετά απο leveling σαν Destro, και μερικά 5άρια επίσης, γιατί ξερνάει πιο γρήγορα απο τον affliction σε mobs που ψωλογανε στο μπαμ, το γύρισα πάλι στα raids σε afflction.

Εντάξει...

Αίμα, δάκρυα και ντότες.

+ 8κ πάνω απο το destro και ακόμα δεν είμαι super smooth στο rotation, και πολύ ωραίο σπεκ.

Γενικά μου αρέσει το MoP atm, αν και ΜΙΣΩ, (και δεν ξερω καν αν θα ασχοληθω) με το ΛΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ (καρτα παρακαλω) rep farm.

Δηλαδή ρε ζωα, 19 expansions δινατε το γαμω ταμπαρντ, ΤΩΡΑ το βγάλατε?! ...

Ναι, αυτό με το rep μου έσπασε κι εμένα λίγο τα νεύρα, αλλά κοντεύω να τα τελειώσω όλα.

Για πες, τι dps βγάζεις τώρα και με τι ilvl;

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

Ατμ είμαι με 459-460 λεβελ, μην φανταστείς τίποτα τρελό, απλά έχω καπάρει χιρ, (αν και δεν είναι 10000% αναγκαίο για affliction) και μετά τάισμα mastery σαν καλό παιδί.

Το dps ατμ παίζει κοντά 57κ σαν affliction.

Αλλά έχω ακόμα πολύ πράγμα να αλλάξω. (πχ ειμαι με πρασινο ΟΗ, bracers με spirit, κράνος χωρις meta, 3 enchants missing, κλπ).

δεν ξέρω αν δουλεύει, πάρτο εδώ

Πρέπει να κάνω κάτι λάθος. Με αυτόν τον χαρακτήρα, δεδομένου πως ναι μεν δεν έχω βάλει ακόμη όλα τα gems κλπ, αλλά έχω μεγαλύτερο ilvl και γενικά SP + mastery δε, δεν βγάζω ούτε το μισό από το dps που λες... Τι μου ξεφεύγει..... :(

Όπα,

Για αρχή για να μην τραβάς τα μαλλιά σου.

Το 57κ είναι σε raid.

Που σημαίνει.

  • ΟΛΑ τα buffs
  • Flask
  • Pre pot στο pull
  • Food για mastery
  • Bloodlust
  • Περίπου 5 λεπτά μάχη
  • Με doomguard

Δηλαδή δεν είναι το average 5αρι έτσι?

Απο εκεί και πέρα, εικάζω πως χρησιμοποιείς ΟΤΙ trinket με use εχεις στο cooldown, το ίδιο και για το demon soul.

Επίσης εγώ ξεκινάω την μάχη πάντα με soulburn + soulswap για να βάλω πάνω τις ντότες μου.

Αυτά πάνω κάτω...

Σε 5άρι το dps παίζει να είναι άνετα 10-15κ κάτω, αν και έχω βγάλει και κάτι 65άρια σε μικρά fights με bloodlust.

Δεν ξέρω αν σε κάλυψα κάπως.

Γενικά το affliction θελει απο τα 3 σπεκ το πιο πολύ practice παρατηρώ απο την beta του wow, (ναι 6+ χρόνια πριν). Επίσης είναι αρκετά lag dependent αν και εδω και καιρό δεν μπορείς να κλιπάρεις τις dotes σου.

Αΐντέεεεε, ότι νάναι νούμερο είδα από το κινητό. Το 57 είναι πιο νορμάλ, οκ. Λέω κι εγώ...

Θα πρέπει να κάτσω να ψάξω κανα δυο πραγματάκια πιο σοβαρά και μετά θα αποφανθώ αν κάνω χαζομάρες ή όχι :p.

Πάντως μου αρέσει που επανήλθε λιγάκι στις παλιές του δόξες! Άσε που ώρες ώρες παριστάνεις το dps + tank + resser :p

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.