Jump to content



World of Warcraft


stamatas

Recommended Posts

ταυρεν paladin: For the light 5% λιπαρά :p πάντως εγώ που πεζό tankadin πλέον γουστάρω τρελα σαν αγελάδα ... με τον έλφα μια σταλιά δεν λέει να tankaris :D

YΓ:dolly μην πας genjurus θα το μετανιώσεις πολύ ελληνάρες μέσα!!!

Link to comment
Share on other sites

Ελεος πια με τους fail healer και dps... τι να πώ πια... Ολοι θέλουν να κανουν oneshot τα boss χωρίς προσπάθεια... Ε δε γίνεται ρε παιδιά. 2 heroic έχω καταφέρει να τελειώσω με randoms και αυτά μετά απο πολλές αλλαγές healer και dps. Στο guild δεν είναι πολλοι ακόμα 85 και ilvl 329 οπότε δε μπορώ να τους περιμένω πάντα, ή δεν έιναι κανείς διαθέσιμος.

Ουφ τα πα και ξαλάφρωσα :p

Link to comment
Share on other sites

επειδη το ψηνω να ανοιξω μετα απο 2 χρονια το account μου, μια που δε θα εχω κανεναν γνωστο, μηπως ειστε ολοι στον ιδιο server να μου προτεινετε να αρχισω εκει?

Εχω 4 70αρηδες στον Kazzak και 1 στο twilight hammer, και σκεφτομαι να βαλω το 10day trial του lich king και να κανω εναν death knight, να παω προς 80 και αν ψηθω παιρνω και cataclysm και βαζω και μια gamecard για διμηνο μετα...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.