Jump to content

World of Warcraft

stamatas

Recommended Posts

Frost, έχει αλλάξει πολύ,και αν φας απλά 1 ώρα δεν θα δεις τίποτα.

Εγώ πχ που έχω lock, warrior, mage, rogue, έφαγα 2 απογεύματα για να φτιάξω μόνο specs, και glyphs, και στον warrior / lock που είναι με 277 gear να λιώσω με το reforging.

και αυτό είναι χωρις προπόνηση για vεους dps cycles κλπ.

Θέλω να πω, πως μην το δεις επιφανειακά, θέλει να ασχοληθείς λίγο.

Το αν ειναι καλά ή οχι θα δούμε στα νεα raids στο 85, τώρα είναι όπως πάντα μια περίοδος open beta testing που κάνουμε για να καλύψουν οτι μπορουν πριν βγει το expansion.

Όπως είχε γινει και στο παρελθόν δηλαδή.

• Like 1

Οποιος παει να κρίνει τώρα με τους 80αρηδες πως θα είναι τα πράγματα κάνει λάθος. Βλέπω μύρια ποστ για τους op mages κλπ αλλά δεν ακούω τίποτα. Στο 85 θα δούμε. Εχει μεγάλη διαφορά. Στον 85αρη μου στη beta τα πράγματα δεν ειναι τα ίδια, δεν υπάρχει τέτοια nuka και ολα είναι πιο ομαλά. Στα instances θέλει προσοχή, πολύ CC, αλλά κυρίως κάποιοι πρέπει να μάθουν οτι το heroic του wrath που ολα ηταν AOE και τα τανκ είχανε imba aggro δεν υπάρχει πια. Ευτυχώς!

• Like 1

Ετσι είναι, στην μεταβατική περίοδο όλα ειναι τουρλουμπούκι.

Και στο 85 ατμ, balance δεν υπάρχει, έχουν 1+ μήνα να το βρούν.

Με τα νεα health pools και το normalization στο dmg out/in έχει πολύ δουλειά, και θα είναι σαν νεο παιχνίδι.

Δείτε πως είναι ενα παράδειγμα στα video των Paragon απο την beta στο 85

Δεν καθησα 2 ώρες, πιο κοντά στο 2 μέρες με 800-1000 gold σε respecs κυρίως pve (pvp δεν αξίζει ούτε στο q να μπεις μέχρι να στρώσει το πράμα) σε 1 μόνο class (hunter) εννοείτε με regems, φτιάξημο το gear για να τεριάζει στα νέα δεδομένα και reforge. Δοκιμάζοντας οτι ήξερα από τον beta τα forums και ότι πίστευα εγώ καλήτερο σε rotation - priority και με παρέα 3 hunters ακόμα.

Και το συμπέρασμα ήταν ότι δεν θέλω να παίξω hunter :p

Δεν είναι τόσο το ποσό dmg κάνει αλλά το πως και νταξ δεν ενθουσιάστηκα ίσως να περίμενα κάτι άλλο, δεν ξέρω.

Όσο για τα 85 τα νόρμαλ είναι εύκολα (στον βετα) σαν όταν είχα πρωτο 80αρισει και άρχιζα τα hc στο lk, heroic δεν έχω δει αλλά ελπίζω να είναι καλύτερα.

εγώ πάντως με την hunter μου κατα ενθουσιάστηκα με ολες τις αλλαγές και το reforge είναι εύκολο πως να το βάλεις

μιας και στα stats του χαρακτήρα πολλά αλλάξανε και είναι ποιο σωστά πληροφοριακά

επίσης τώρα που δεν έχει και μάνα είναι λουκούμι :dance3:

εγώ πάντως με την hunter μου κατα ενθουσιάστηκα με ολες τις αλλαγές και το reforge είναι εύκολο πως να το βάλεις

μιας και στα stats του χαρακτήρα πολλά αλλάξανε και είναι ποιο σωστά πληροφοριακά

επίσης τώρα που δεν έχει και μάνα είναι λουκούμι :dance3:

ξανακύλησες ωρέ? :p

Σας λυπαμαι ολους αλλα τεσπα.

Με πολυ αγαπη.

Blizzard’s released the specs needed to run World of Warcraft: Cataclysm.Here’s the lot:

OS: Windows XP 32bit (SP3), Windows XP 64bit (SP2), Windows Vista 32bit (SP1), Windows Vista 64bit (SP1)

Processor: Intel Pentium 4 1.3 GHz or AMD Athlon XP 1500

Memory: 1GB or more of RAM

Video: NVIDIA® GeForce® FX or ATI Radeon™ 9500 video card or better

Sound: DirectX-compatible sound card or motherboard sound capability

HDD: 25 GB free hard drive space

A keyboard and mouse are required. Input devices other than a mouse and keyboard are not supported

You must have an active broadband Internet connection to play

And for anyone who wants to max it out:

OS: Windows XP 32bit (SP3), Windows XP 64bit (SP2), Windows Vista 32bit (SP1), Windows Vista 64bit (SP1) Windows 7

Processor: Dual-core processor, such as the Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2

Memory: 2 GB RAM (2 GB for Vista users)

Video: 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability with 256 MB NVIDIA® GeForce® 8600 or ATI Radeon™

Sound: 2600 or better DirectX-compatible sound card or motherboard sound capability

Broadband Internet connection

Multi-button mouse with scroll wheel recommended

World of Warcraft: Cataclysm releases on December 7 worldwide.

Βασικά στις απαιτήσεις ο τύπος έχει λάθος. Δεν είναι "for those who want to max it out" αλλά "recommended".

Και οι minimum απαιτήσεις είναι αστείες βέβαια, δεν είναι ιδιαίτερα ρεαλιστές οι κύριοι της blizzard.

"And for anyone who wants to max it out:"

Σορρυ αλλά με αυτό το σύστημα δεν έχει καν ενεργοποιημένες όλες τις επιλογές.

ΜΑΧ 10man με low fps να καταφέρεις με κάτι τέτοιο σε 25man ΜΑΧ 5fps πάνω στο boss.

@Borg Μετά το patch είχες κανένα πρόβλημα με τισ επιδόσεις της 480? είναι ένα παλικάρι στο guild που μου έλεγε για τραγικά λίγα fps μετά το patch με 470!

Μια χαρα ρεαλιστες ειναι υπαρχει πολυς κοσμος που εχει ακομη pentium 4.

Εξαλλου ο στοχος τους ειναι να μπορει ολος ο κοσμος να παιξει,($$$).

Δεν είναι ρεαλιστές γιατί με το minimum, slideshow θα βλέπεις δεν θα παίζεις.

Έγινε επεξεργασία από FrOsT

@Borg Μετά το patch είχες κανένα πρόβλημα με τισ επιδόσεις της 480? είναι ένα παλικάρι στο guild που μου έλεγε για τραγικά λίγα fps μετά το patch με 470!

φίλε μου frost είμαι τώρα με μια 460 single

και τα έχω όλα στα τέρματα με ΑΑ 4Χ και στο dalaran με full κόσμο είναι κολλημένο στα 60fps με vsync on

δεν είχα πρόβλημα με τα beta drivers ούτε με τα καινούργια

φίλε μου frost είμαι τώρα με μια 460 single

και τα έχω όλα στα τέρματα με ΑΑ 4Χ και στο dalaran με full κόσμο είναι κολλημένο στα 60fps με vsync on

δεν είχα πρόβλημα με τα beta drivers ούτε με τα καινούργια

Μου κανει εντυπωση αυτο (με ultra settings ειναι?).

Σε μια gtx295 που εχω με την καμια δεν φτανω τα 60fps στην dala. Apo 15-20 έως 40-50 σε περιοχες που δεν εχει πολυ κοσμο (4χΑΑ, vsync on) ...και με τα shadows/lighting στο high...ολα τα αλλα ultra.

ΛΟΓΙΚΑ η 295>460 οποτε κατι παιζει.

Τι επεξεργαστη εχεις στο rig σου?

Ναι dala είναι ψηλό ότι νάνε.

btw μετά το patch είχε κανείς αύξηση σε fps?

Δεν ξέρω πόσοι το πρόσεξαν αλλά τώρα τα "ultra" settings δίνουν λεπτομέρειες που παλιότερα ήταν προσβάσημες μόνο με εντολές (όπως η πυκνή βλάστηση)

Σε γενικές γραμμές παντός βλέπω βελτίωση και στα 2 (fps - lod)

Αναρωτιέμαι αν βελτίωσαν καθόλου την απόδοση των amd επεξεργαστεί.

Υ.γ. Τελικά τα low fps του παλικάριου οφήλονταν σε σάπια addons.

Κάτι addons (quest helper σιγουρα πχ) το κάνουν πολύ βαρύ.

Εγώ έιδα αύξηση στα ultra που παίζω για κάποιο λόγο, και έχει και άλλα εφέ στα νερά (δεν ξέρω αν τα είδε κανείς αυτά).

Αλλα ειδικα παλια addons , ενω η μνήμη που τρώνε ειναι τίποτα (20 μέγα σε συστήματα με 6 γίγα...) για κάοιο λόγο κάνουν τα εφ-πι-ες τώλο.

Το νέο νερό είναι dx11εφέ! Ακόμα ένα καινούριο εφέ είναι όταν η κάμερα κοιτάζει τον ήλιο και ο char εμποδίζει το φως (δεν θυμάμε πως λέγεται) και αυτό dx11 αν θυμάμαι καλά.

Όσοι δεν έχουν dx 11 κάρτα παντός έχουν αρκετές ρυθμίσεις κλειδωμένες.

Ποιες είναι οι βέλτιστες ρυθμίσεις για ποιότητα και απόδοση με μια 5870 σε 1920;

Όλα Ultra και 4ΧΑΑ; Οι σκιές κόβουν πολύ πάντως...

Τα Mhz του cpu παίζουν ρόλο; Δηλαδή από τα 2.8 -> 4 θα υπάρξει σημαντική βελτίωση; Επίσης διάβασα ότι το WoW αγαπάει τους 4πύρηνους!

Το cpu δίνει πολύ οπότε όσο γρηγορότερο τόσο καλήτέρα.

Τρεις πυρήνες εκμεταλλεύεται το wow βάλε και όλα όσα τρέχουν από πίσω με τα windows με 4core είσαι άρχοντας.

Με i5 760@3.55ghz 4gb ram ati5870stock όλα τέρμα εκτός από τις σκιές που τις έχω ένα σκαλί κάτω από το τέρμα και αυτό γιατί δεν βλέπω τον λόγο της διαφοράς στην απόδοση από το τέρμα.

Δεν ξέρω αν το έχω ξαναγράψει αλλά τα amd cpus στο wow έχουν αρκετά χειρότερη απόδοση (τουλάχιστον πριν το 4.0.1, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι μετά από αυτό)