jkanellopoylos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2008 Εχω την P5K3 ψυξη ZALMAN 9700 και και για μια μερα ακομα θα εχω ddr3 corsair 1066 οι οποιες θα αλλαχτουν με ddr3 super talend 1600.Βασικος σκοπος μου ειναι να ανοιγει ο υπολογιστης με αυτές τις ram .Όταν clockαρω τον επεξεργαστη στα 1600 μου δινει την επιλογη στη ram να γινει 1600.Εχω cpu spectrum disable ,overclocking manual 9x400 ρευμα 1,425, manual τις ραμ και κατι αλο το εχω βαλει 333 απ'οτι εχω καταλαβει ειναι ο διαρετης.Ολα τα αλλα auto!μεγιστη θερμοκρασια 61 και 57 στους αλλους δυο."επισης εχω αλλο ενα προβλημα ...εκανα update την p5K3 με καινουριο bios και δεν μου αναγνωριζει το raid0....τι να κανω;''εκτος από format.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 15, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 Ενεργοποίησε πάλι το raid Και φτιάξει το array χωρίς να κάνεις φορμάτ.Δηλαδή build/rebuild κάνε μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanellopoylos Ιανουάριος 19, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 Σε ευχαριστω το βρηκα για το raid.Στις ρυθμισεις του bios εχω κανει κατι λαθος?τελικα μου εδωσαν τις OCZ ddr3 1600 2x1 gb .Μπορω να κανω στον υπολογιστη ωστε και αν παει κατι στραβα με το overclocking να μην μου βαζει default τιμες στο bios?Αν μου βαλει default τιμες δεν θα ανοιγει και θα πρεπει να βρω ram 1333 για να τον ξαναστησω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιανουάριος 19, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 Γιατι πρεπει να βρισκεις 1333 μνημες ???Αυτη τη στιγμη εχω τη maximus extreme με τις 1800αρες cellshock και δεν αντιμετωπιζω τετοια προβληματα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanellopoylos Ιανουάριος 19, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 οταν πηρα τον υπολογιστη ειχα αγορασει τις cellshock 1600, ο υπολογιστης δεν εκανε το πρωτο ''μπιπ'' μολις τον ανοιγα-δεν μπορουσε να ανοιξει τις ram.....εβαζα κατι αλλες που δανειζομουν απο το multi-ram-a και ανοιγε κανονικα....εμπαινα στο bios και εβαζα manual το timing των cellshock και το ρευμα μονο ετσι ανοιγε.....και τωρα εχω τις αντιστοιχες OCZ και παλι χειροκινητα τον εχω ανοιξει με κατι αλλες .Δεν δοκιμασα με αυτες αν ανοιγει οταν ειναι auto....Λετε να ηταν ασυμβατοτητα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.