samplist Ιανουάριος 25, 2008 #21 Ιανουάριος 25, 2008 1616Μ -> http://www.emu.com/products/product.asp?category=505&subcategory=491&product=15189Ναι είναι με τους converters των protools και ναι την έχω ακούσει και τεστάρει στο δικό μου DAW (βλέπε κάτω). Για να την παραγγέλνω καταλαβαίνεις.... Είχα ακούσει ότι έχει καλούς μετατροπείς (γενικά παρακολουθώ το χώρο) και όταν τη δοκίμασα πείστηκα. Η άλλη χωρίς τους converters λέγεται 1616 σκέτο (δεν την έχω ακούσει δε ξέρω τι λέει).
simboy Φεβρουάριος 13, 2008 Author #22 Φεβρουάριος 13, 2008 M-AUDIO FIREWIRE 410Βρε παιδιά αυτή είναι καλή ? έχω σκοπό να χρεωθώ άλλα 300 ευρώ α) Δεν βρίσκω την απόδειξη για να την επιστρέψω !!!!!!β) Είναι απίστευτα προβληματική , διότι ξαφνικά παίζει πότε μόνο από το ένα ηχείο πότε από το άλλο , πότε και από τα δύο βραχνά και όλο χρατς χροτς χριτς Οταν το μονίτορινκ είναι δεξιά δεν παίζει το μικρόφωνο Οταν είναι αριστερά παίζει μόνο δεξιάΑν βάλω αριστερά το μονίτορινγκ για να μην ακούω διπλή τη φωνή τότε δεν ακούω τη μουσική , όταν το βάζω στη μέση ακούω διπλή τη φωνή ...........Για πείτε γνώμες για αυτή M-AUDIO FIREWIRE 410Υπάρχει κάποιος που δουλεύει lexicon και να είναι όλα οκ ?Αν βάλω μια soundblaster που έχω , θα μπορώ να έχω πυκνωτικό μικρόφωνο ?
samplist Φεβρουάριος 13, 2008 #23 Φεβρουάριος 13, 2008 M-AUDIO FIREWIRE 410, ένας κολλητός μου έχει την εν λόγω κάρτα οπότε θα μιλήσω εκ πείρας. Η κάρτα έχει αξιοπρεπείς για την κατηγορία της converters και σχετικά χαμηλό latency σε νορμάλ επίπεδα για εξωτερική κάρτα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι το firewire chipset που έχει ο Η/Υ σου (desktop ή laptop), πρέπει να έχει οπωσδήποτε texas instruments για να σου δουλέψει η κάρτα απροβλημάτιστα. Ο φίλος μου αναγκάστηκε να αγοράσει ξεχωριστή pci κάρτα για να του δουλέψει. Γενικά η κάρτα είναι καλή αλλά έχει ένα μεγάλο "μείον" για μένα: Δεν έχει balanced outputs. Οι έξοδοι της κάρτας είναι όλοι unbalanced. Σε αυτή τη κατηγορία τιμής θα σου πρότεινα να πας σε εσωτερική κάρτα πάντως.
pokemon6401442169101 Φεβρουάριος 13, 2008 #24 Φεβρουάριος 13, 2008 Είμαι και εγώ στον προβληματισμό της αγοράς αλλά θέλω και υποστήριξη σε vista x64(για games) Αυτή με καλύπτει;http://www.emu.com/products/product.asp?category=505&subcategory=491&product=9872Τώρα βέβαια έχει βγάλει vista x64 beta version, την έχει δοκιμάσει κανείς;λογικά θα δέχεται και το εξωτερικό της panel γιατι μπορεί αργότερα να αγοράσω την 1616Μ σε PCMCIA έκδοση.
Candyman1442169163 Φεβρουάριος 13, 2008 #25 Φεβρουάριος 13, 2008 Είμαι και εγώ στον προβληματισμό της αγοράς αλλά θέλω και υποστήριξη σε vista x64(για games) Αυτή με καλύπτει;http://www.emu.com/products/product.asp?category=505&subcategory=491&product=9872Τώρα βέβαια έχει βγάλει vista x64 beta version, την έχει δοκιμάσει κανείς;λογικά θα δέχεται και το εξωτερικό της panel γιατι μπορεί αργότερα να αγοράσω την 1616Μ σε PCMCIA έκδοση.Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως οι E-MU είναι εξαιρετικές κάρτες αν ξέρεις για ποιόν λόγο την αγοράζεις.
simboy Φεβρουάριος 15, 2008 Author #26 Φεβρουάριος 15, 2008 Ευχαριστώ για τις συμβουλές Ηθελα να ρωτήσω το εξής , επειδή θα αναγκαστώ να δώσω κι άλλα λεφτά και να έχω και την Lexicon άχρηστη σε μια γωνιά αφού θα πάρω άλλη , μπορείτε να μου πείτε μια εσωτερική κάρτα ήχου PCI που να σηκώνει πυκνωτικό μικρόφωνο ? να έχει αυτό το phantom ? για να μη πάει άχρηστο και το πυκνωτικό που έσκασα άλλα 450 ευρώ ? Εχω δώσει 2000 από το Δεκέμβριο και ακόμα δεν έχω κάνει τη δουλειά μου Το να πάρω usb pci κάρτα μήπως λυθούν τα προβλήματα με την Lexicon είναι κάποια λύση ? ή τσάμπα θα δώσω κι άλλα ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.