tisa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 ο ανιχνευτής που αγόρασα, ενεργοποιείται όταν ανοίγω το κινητό, δηλαδή όταν δέχομαι κλήση ή καλώ εγώ. επίσης ενεργοποιείται αρχίζει δηλαδή να εντοπίζει κάτι όταν τον έχω κοντά στη μπρίζα του φορτιστή όπου φορτίζεται το ασύρματο τηλέφωνο. ξέρει κανένας τίποτα αν είναι φυσιολογικό? ακόμα και με το ασύρματο τηλέφωνο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 14, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 Βασικά ναι , εντοπιζει κάθε ασύρματη εκπομπή στο χώρο.... Δεν ξέρω αν μπορεί να ρυθμιστει όμως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
torolos Ιανουάριος 16, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Βασικά επειδή ακούγεται ανδιαφέρον κ δεν το χω ψαξει ακομα ποσο κανει περιπου ενας τετοιος ανιχνευτης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vediovis Ιανουάριος 16, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Οντος ειναι ενδιαφερον εχει κανει υποψιν του καποια συσκευη που να ανυχνευη και ενσηρματες καμερες ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Ιανουάριος 16, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Καλο αυτο αλλα οι καμερες ειναι ενσυρματες οποτε δεν θα κανει κατι λογικα δηλαδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.