kyr_soronas1442169136 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 Καλημέρα..θέλω να ρωτήσω το εξής γιατί είναι σε server εταιρίας...έχει software raid με 2 ράπτορες (μην ρωτάτε γιατί το s/w raid....) και έγινε διακοπή ρεύματος. όταν ξαναξεκίνησε το μηχάνημα με βγάζει σε μία μαύρη οθόνη με τον κέρσορα και έχει μπόλικο disk activity...στον άλλο σερβερ (επίσης s/w raid αλλά με 2 απλούς IDE HDD) έκανε resynchronize μέσα στα windows (server 2003 standard) αλλά αυτός έχει μείνει εκεί...τι μπορεί να γίνεται...και τι μπορώ να κάνω....σας ευχαριστώπροκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 14, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 T ι είδους raid έχειςκάνει? Mirror ? Αν ναι δοκίμασε να βγάλεις τον ένα δίσκο μπας και κάει boot και μετά βάζεις τον άλλο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr_soronas1442169136 Ιανουάριος 14, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 mirror είναι ..αλλά δοκίμασα και δεν γίνεται ξεχωριστά με τους δίσκους....η μητρική κάηκε βασικά αλλά οι δίσκοι είναι οκ...ο λειτουργικό είναι advanced server 2000 και όχι 2003 όπως είχα πει....έβαλα ενα δίσκο σε εξωτερική θήκη σε ένα άλλο μηχάνημα και στο disk management μου λέει να κάνω import foreign disks ...για να τους δει και να έχω πρόσβαση στα δεδομένα....το θέμα είναι...θα χαθεί το raid μετά αν τους ξαναβάλω στο μηχάνημα που ήταν μόλις έρθει η μητρική από αντικατάσταση ? η μήπως κάποιο άλλο πρόβλημα προκύψει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.