Iannis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2008 Παιδες ψαχνω για ενα καλωδιο 10-15 m που να ειναι 3 σε 1Πληκτολογιο - mouse (PS2) και οθόνης VGA (D-SUB)Oxi siwch απλα το PC θα ειναι 10 μετρα μακρια απο το πληκρολογιο το mouse και την οθονη(Βρηκα και ενα στο e-shop μεσω ethernet αλλα ειναι ακριβούτσικο)καμια ιδεα
yanni Ιανουάριος 13, 2008 #2 Ιανουάριος 13, 2008 Γιατί δεν παίρνεις κανονικά 3 καλώδια και να τα πλέξεις μεταξύ τους? ή να τα δέσεις με κάποιον τρόπο π.χ....
schumifer Ιανουάριος 13, 2008 #3 Ιανουάριος 13, 2008 Μήπως ένα ασύρματο desktop και ένα μακρύ καλώδιο vga θα έκανε τη δουλειά σου?ή θα υπάρχουν τσιμέντα ενδιάμεσα? Γιατί μακρύ καλώδιο vga έχω συναντήσει στα περισσότερα μαγαζιά.Επίσης δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κάνεις εσύ την προέκταση στα ps/2 καλώδια. Απλά κόβεις το καλώδιό σου και ένα ένα τα συρματάκια του να ενώνεις με την προέκταση ...
Iannis Ιανουάριος 14, 2008 Author #4 Ιανουάριος 14, 2008 Μήπως ένα ασύρματο desktop και ένα μακρύ καλώδιο vga θα έκανε τη δουλειά σου?ή θα υπάρχουν τσιμέντα ενδιάμεσα? Γιατί μακρύ καλώδιο vga έχω συναντήσει στα περισσότερα μαγαζιά.Επίσης δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κάνεις εσύ την προέκταση στα ps/2 καλώδια. Απλά κόβεις το καλώδιό σου και ένα ένα τα συρματάκια του να ενώνεις με την προέκταση ... το θεμα ειναι που θα βρω καλωδιο 15 μετρα που θελω Το ασυρματο δεν το ειχα σκεφθεί Καλη ιδέα Τα ασυρματα της Microfoft και Logitech θα παιζουν σε Windows NT ??? (αυτο το λειτουργικο εχει το PC)
alxandros Ιανουάριος 14, 2008 #5 Ιανουάριος 14, 2008 Και να παίζουν στα NT είναι μεγάλη η απόσταση για να έχουν επαφή με τη βάση τους,δεν νομίζω να έχουν τόση μεγάλη εμβέλεια που θες (10-15 μέτρα). Ωπότε πάλι θα χρειαστείς κάποιο καλώδιο για να φέρεις ποιο κοντά το receiver.
Iannis Ιανουάριος 14, 2008 Author #6 Ιανουάριος 14, 2008 USB σε NT το ξεχναμεΔεν υποστηριζουνΛεω να παω μεσω Ethernet καλωδιου κατι σαν αυτόhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616364
dimisd1442169115 Ιανουάριος 14, 2008 #7 Ιανουάριος 14, 2008 Πολύ μεγάλο το κόστος. Αν παίζει άλλο pc στη δουλειά και router μπορείς να δουλέψεις με remote desktop στο lan απλά με ένα καλώδιο δικτύου. Για ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι απλά το ξεχνάς η εμβέλειά τους δεν φτάνει τόσο μακρυά που θές.
pokemon6401442169101 Ιανουάριος 15, 2008 #8 Ιανουάριος 15, 2008 USB σε NT unofficial υποστηρίζεται, έχω hacked drivers κάνε με add στο msn να στους στείλω. ΒTW το προϊόν στο e-shop τώρα έιναι εξαντλημένο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.