Jump to content

Τα usb τρελαθηκαν!!!! παιδια help!!!!

cR@ZyBiLlYs

Recommended Posts

Απο που να ξεκινησω και που να σταματησω!!!!

Ας τα παρουμε ομως απο την αρχη

Ξυπναω που λετε ενα ομορφο πρωινο, τα πουλακια κελαηδουσαν, ο ηλιος μας φωτιζε με τις ζεστες ηλιαχτιδες του και παει λεγοντας. Μεχρι εδω καννενα προβλημα. Ανοιγω το pc και παω να πληθω. Γυρνοντας ομως το pc ειχε μεινει εκει που το αφησα, δηλαδη εκει που ψαχνει τα controllers. Τα χανω... Λεω τι σκ@τ@ γινεται. Περιμενω να προχωρησει παρακατω και τσακκκκ πεταγεται το πρωτο σφαλμα που εγραφε "cmos failed" (η καπως ετσι). απο κατω εγραφε αν ηθελα να μπω στο bios η να συνεχισω χανοντας ολες τις ρυθμισεις του bios(παει το overclock μου :022: ). Παταω την επιλογη να συνεχισει χανοντας τις ρυθμισεις μου(κατι που συμαινει οτι το keyboard μου δουλευε). Μπαινει στον grub(αν το γραφω σωστα) για να επιλεξω αν θελω να bootαρω σε ubuntu η σε xp. Ελα ομως που δεν δουλευει το keyboard, και η πρωτη επιλογη στον grub ηταν το ubuntu το οποιο μετα την εγκατασταση των drivers της καρτας γραφικων δεν ανοιγε......

Αφου τα εχασα στην αρχη, σκεφτηκα λογικα και δοκιμασα τα εξης:

1. Εβαλα την usb του keyboard(το οποιο ειναι ενα reclussa της razer, ασχετα που γραφει microsoft) σε αλλη θυρα.

2. Δοκιμασα αλλο usb keyboard αλλα ειχα παλι το ιδιο προβλημα

3. Μηδενισα το bios βγαζοντας την μπαταρια αλλα τπτ.

4. Δοκιμασα ενα ps2 keyboard το οποιο δουλευε καννονικα

5. Αφου bootara στα xp με το ps2 keyboard, το αλλο δουλευε καννονικα:046:

οποτε τωρα εχω συνδεμενα 2 keyboards. 1 για να διαλεγω σε τι να bootαρω και το καννονικο μου για ολα τα υπολοιπα...:087:

Το πορισμα που βγαλαμε με τον MadCatMk2 (αυτος το εβγαλε βασικα) ειναι οτι τα επαιξαν οι usb controllers.

Εχετε καμια αλλη λυση??

*Στον grub μαζι με το keyboard δεν δουλευει ουτε το mouse.. :p

Το mouse που δεν δουλεύει είναι USB ή PS2?

Δοκίμασε με άλλη συσκευή πχ ένα USB stick όλες τις θύρες USB της μητρικής σου και στα 2 λειτουργικά.

Να δεις τι δουλεύει και τι δεν δουλεύει με το κάθε λειτουργικό.

Το mouse που δεν δουλεύει είναι USB ή PS2?

Δοκίμασε με άλλη συσκευή πχ ένα USB stick όλες τις θύρες USB της μητρικής σου και στα 2 λειτουργικά.

Να δεις τι δουλεύει και τι δεν δουλεύει με το κάθε λειτουργικό.

* sorry που δεν το ανεφερα. Το mouse ειναι usb.

**Ολα δουλευουν. Απο εκτυπωτες μεχρι scanner, stickakia......:033:

Μια ιδέα που μου ήρθε... Δοκίμασε να κάνεις enable στο Bios στις ρυθμίσεις usb την επιλογή "USB legacy support" ή "USB backward combatibility" (ανάλογα το board), και δες αν παίζει σωστά...

φιλαρακι βρηκες την λυση!!!!!!

Με το που ενεργοποιησα το USB legacy support το keyboard λειτουργησε καννονικα.

Ευχαριστω πολυ man και σε εσενα και σε οσους προσπαθησαν να βοηθησουν... :) :033:

φιλαρακι βρηκες την λυση!!!!!!

Με το που ενεργοποιησα το USB legacy support το keyboard λειτουργησε καννονικα.

Ευχαριστω πολυ man και σε εσενα και σε οσους προσπαθησαν να βοηθησουν... :) :033:

Anytime man, anytime... ;)

ασχετο εντελως παντα τα κακα με τον υπολογιστη μου συνεβαιναν πρωι ,λετε να φταινε τα πουλακια?:040:

Δε ξέρω για σένα, πάντως ο δικός μου έχει δυνατότητα αναπαραγωγής απίστευτων προβλημάτων 25 ώρες το 24ωρο.

Νομίζω πως εκεί ωφείλεται και μεγάλο μέρος του CPU load. Το σκέφτεται πολύ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.