Jump to content

Λειτουργία εκτυπωτή C3100

Necro

Recommended Posts

Έχω το πολυμηχάνημα HP photosmart το οποίο αυτή τη στιγμή κάθεται. Έχω τους drivers & το CD του κτλ. Το θέμα μου ποιο είναι:

Τη τελευταία φορά που τον εγκατέστησα, όταν έβαλα τα προγράμματά του από το CD, μου εγκαταστάθηκε και το windows net framework. Όταν έγινε αυτό όμως, άρχισε άλλα το PC:

-Όταν άνοιγε ήθελε να επιλέξεις username για τα windows κτλ. Εν ολιγοις μου καθυστερούσε τα windows όταν άνοιγαν. Χάρις τη βοήθεια σας, με εντολές κτλ, η όλη διαδικασία γινόταν αυτόματα, ωστόσο, επειδή γινότανε η διαδικασία, έστω και μόνη της, καθυστερούσαν τα windows και πάλι.

Αυτό. Όχι κάτι κακό, αλλά σίγουρα ενοχλητικό. Στο θέμα μας. Θέλω να περάσω ξανά το μηχάνημα στο pc, αλλά δε θέλω με τίποτα να ξαναγίνει κάτι παρόμοιο. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως το net framework είναι εγκατεστημένο στο σύστημα από κάποιο άλλο πρόγραμμα, ωστόσο δε παρουσιάστηκε τίποτα από τα παραπάνω(usernames κτλ). To πολυμηχάνημα είναι εκτυπωτής και scanner. Η λειτουργία του scanner δε μου χρειάζεται πάρα πολύ, αλλά θα ήταν χρήσιμη σίγουρα.

Υπάρχει τρόπος να περάσω τους drivers έτσι ώστε να δουλεύει μόνο(ή και το scanner) ο εκτυπωτής. Όπως καταλάβατε, δε θέλω ούτε τα προγράμματά του που με αφήνουν να κάνω της Παναγιάς τα μάτια, ούτε τίποτα άλλο. Μόνο να πατάω print από (open)office και firefox. Και τα windows είχαν λειτουργία για το scanner, την οποία προτιμούσα από το πρόγραμμα του δικού μου. Κάθε πρόταση δεκτή. Ευχαριστώ.

YΓ: Υπάρχει περίπτωση να είχα ξανα ανοίξει παρόμοιο θέμα και να μη το θυμάμαι... έκανα ένα search και δε το βρήκα... όπως και να έχει σε αυτό είναι καλύτερα δουλεμένες οι ερωτήσεις :p . Θα προτιμούσα ό,τι προτείνετε να μην έχει σχέση με ο,τιδήποτε χρειάζεται της βοήθεια της MS online(πχ πήγαινε κάνε update drivers από τις "ιδιότητες" κτλ.)

Θα προτιμούσα ό,τι προτείνετε να μην έχει σχέση με ο,τιδήποτε χρειάζεται της βοήθεια της MS online(πχ πήγαινε κάνε update drivers από τις "ιδιότητες" κτλ.)

αμα εχεις πηγαινε και εγκατεστησε απο τις ιδιοτηες τους οδηγους που εχει μεσα στο cd πιανεται ?

βεβαια θα χασεις σε λειτουργικοτητα αφου πιθανοτατα, δε θα εχεις αναφορες λαθων μελανιου και κλπ.

αμα εχεις πηγαινε και εγκατεστησε απο τις ιδιοτηες τους οδηγους που εχει μεσα στο cd πιανεται ?

βεβαια θα χασεις σε λειτουργικοτητα αφου πιθανοτατα, δε θα εχεις αναφορες λαθων μελανιου και κλπ.

δεν είχαν κάτι ανάλογο τα windows που σου έδειχνε για μελάνι κτλ?

Δε ξέρω γιατί παλαιότερα δεν είχα βρει τους drivers που χρειαζόμουν, αλλά τώρα τους βρίσκω στην ιστοσελίδα της HP ωραιότατα, τους βασικούς drivers για printer/scanner. Δεν έχω βρει ακόμα από που από τα windows μπορώ να τσεκάρω το μελάνι, ωστόσο αυτό είναι από τα πρώτα πράγματα που καταλαβαίνεις πως λείπει.

Παρόμοιους drivers καθώς και ολόκληρα τα προγρόμματα HP από εδώ: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/siteHome?lc=en&cc=za

EDIT:

Μου είχε ως προεπιλεγμένο εκτυπωτή έναν HP glotter νομίζω(?) και φυσικά δεν έκανε εκτύπωση... μέσω του πίνακα ελέγχου έβαλα προεπιλεγμένο τον photosmart και κάνει τη δουλειά του... τεσπα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.