Jump to content

BSOD on Vista

amdfreak

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονια.

σήμερα όλη μέρα παιδεύομαι με τα vista όλα δουλεύουν ρολοι αλλα με το που πω πως κάνω overclocking εκεί στο άσχετο μου δίνει κατι μπλε οθόνες και restart άλλο πραγμα.

Δοκίμασα τα settings που είχα στα XP που ήξερα πως είναι rock stable 272*11 ,στο άσχετο μου πετάει μπλε οθόνη και restart.

το θεϊκό είναι πως του δίνω 1,55volt 210*14(το 14 ειναι το default) μέχρι και εκεί έχω BSOD.

ενώ το γυρίζω default όλα και όλα είναι ok.

Τι μπορεί να φταίει ξέρει κανεις?(μεχρι και service pack1 public release εβαλα αλλα πήρα τα @@@@)

Το μηχανάκι ειναι το πρωτο της υπογραφής.

• 3 weeks later...

To μόνο που μπορώ να συμπεράνω, είναι ότι στα XP απλά νόμιζες ότι ήσουν rock stable, εφ' όσον δεν άλλαξες κάτι στο μηχάνημα, και τώρα στα Vista, κάτι έφερε στην επιφάνεια την αστάθεια.

Δεν είναι κάτι σπάνιο, αντίστοιχες περιπτώσεις θα διαβάσεις αρκετές πχ Linux να είσαι "σταθερός", XP να τρως BSOD κλπ.

edit: βέβαια, αυτό με το 210ΗΤΤ με προβληματίζει. Ίσως έχει να κάνει με κανένα driver C&Q, που δεν συνεργάζεται καλά με το bios, και με το που αλλάζεις HTT σε πετάει.

Τις μνημες ποσο τις τρεχεις?

Με τοσο λιγη αυξηση στο ΗΤΤ (200->210) δε γινεται να σου κανει προβλημα.HTT multi εχεις βαλει 4 η και 3 για δοκιμη?Το HTT bus να ειναι κατω απο 1GHz.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.