beisnikos_spi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2008 Καλησπέρα παιδιά. Χθες που έβαλα vista παρατήρησα το εξής: ο δίσκος που έχω για αποθήκη όταν δεν χρησιμοποιείται μπαίνει σε sleep. Ακούγεται δηλαδή σαν να ανάβει μόλις πάω να ανοίξω κάποιον φάκελο. Τί γίνεται? (Ο δίσκος είναι καινούριος). Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Ιανουάριος 11, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Απο power management (οπως των ΧΡ) δεν σου εχει καμια επιλογη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Ιανουάριος 11, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Καλησπέρα παιδιά. Χθες που έβαλα vista παρατήρησα το εξής: ο δίσκος που έχω για αποθήκη όταν δεν χρησιμοποιείται μπαίνει σε sleep. Ακούγεται δηλαδή σαν να ανάβει μόλις πάω να ανοίξω κάποιον φάκελο. Τί γίνεται? (Ο δίσκος είναι καινούριος).το εχουμε ξαναπει ..Πινακας ελένχου -> power otions -> change plan settings -> change advance power settings -> hard disk -> turn off hard disk - > Never Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Ιανουάριος 11, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 το εχουμε ξαναπει ..Πινακας ελένχου -> power otions -> change plan settings -> change advance power settings -> hard disk -> turn off hard disk - > Never Solved! Thanx MUL να σαι καλά! (Vista-noob inside!) =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Ιανουάριος 25, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 @MULΝα είσαι καλά ρε φίλε, να είσαι καλά ειλικρινά! Άλλαξα και αυτό που όταν πάταγα για Shut Down μου είχε το Sleep πρώτο! Να είσαι καλά! Έπίσης ξέρω ότι δεν είναι καλό να ανοιγοκλείνει ο δίσκος και είναι καλύτερο να μένει ανοιχτός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.