Jump to content

Ο σκληρός μπαίνει σε sleep

beisnikos_spi

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Χθες που έβαλα vista παρατήρησα το εξής: ο δίσκος που έχω για αποθήκη όταν δεν χρησιμοποιείται μπαίνει σε sleep. Ακούγεται δηλαδή σαν να ανάβει μόλις πάω να ανοίξω κάποιον φάκελο. Τί γίνεται? (Ο δίσκος είναι καινούριος).

Καλησπέρα παιδιά. Χθες που έβαλα vista παρατήρησα το εξής: ο δίσκος που έχω για αποθήκη όταν δεν χρησιμοποιείται μπαίνει σε sleep. Ακούγεται δηλαδή σαν να ανάβει μόλις πάω να ανοίξω κάποιον φάκελο. Τί γίνεται? (Ο δίσκος είναι καινούριος).

το εχουμε ξαναπει ..Πινακας ελένχου -> power otions -> change plan settings -> change advance power settings -> hard disk -> turn off hard disk - > Never

• 2 weeks later...

@MUL

Να είσαι καλά ρε φίλε, να είσαι καλά ειλικρινά! Άλλαξα και αυτό που όταν πάταγα για Shut Down μου είχε το Sleep πρώτο! Να είσαι καλά!

Έπίσης ξέρω ότι δεν είναι καλό να ανοιγοκλείνει ο δίσκος και είναι καλύτερο να μένει ανοιχτός!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.