melissa_virus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2008 Τι συνέβη.Όταν έβαζα το κινητό στο pc, συνήθως δεν το έβλεπε με την πρώτη. Το έβαζα σε 2,3 usb για να το δει. Έτσι έγινε και χτες. Αφού το δοκίμασα σε 4 usb, με διαφορά χρόνου, μετά κλείνω το κινητό και το ξανανοίγω αφού το είχα αποσυνδεδεμένο από το pc. Αφού το ανοίγω το δοκιμάζω πάλι σε μια usb τίποτα. Το βάζω σε μια ακόμα και εκεί βλέπω να λέει κάτω για το δίκτυο ειδοποίηση, καλώδιο δικτύου αποσυνδεδεμένο. Κοιτάω το router πάνω και λειτουργούσε κανονικότατα. Μετά από 30 sec το pc κάνει ένα sssiiiiiooouuuuummmm και είναι σαν να μπήκε σε αναμονή. Σκέφτομαι όπα τι έγινε τώρα! Πατάω κανά κουμπί στο πληκτρολόγιο για να επανέλθει και τίποτα! Μετά πατάω reset και επίσης τίποτα. Οχ λέω κάτι χάσαμε… ΔοκιμέςΒγάζω τα πάντα από πάνω, δίσκους cd-rom κάρτες, αποσυνδέω τις usb από το motherboard ξαναδοκιμάζω και τίποτα. Βάζω άλλη κάρτα γραφικών και τίποτα επίσης, άλλες μνήμες, άλλον cpu το αποτέλεσμα ίδιο… βγάζω και μπαταρία από το motherboard μπας και του περάσει η κρίση και τίποτα επίσης. Όταν το ανοίξω ανοίγει απλά δεν δίνει σήμα στην οθόνη και δεν κάνει κανένα μπιπ…Βγάζω το motherboard το κοιτάω εξονυχιστικά, και δεν φαίνετε να έχει τίποτα καμένο. Το μόνο περίεργο είναι στο chipset του. Έτσι όπως μπαίνει η ψύκτρα γύρο γύρο από το chipset είχε ένα πλαστικό η ψύκτρα πάνω μάλλον για θερμομόνωση υποθέτω. Και αυτό έχει λιώσει. Ακούω καμιά ιδέα. Μάλλον είναι για τα σκουπίδια βασικά αλλά…Επίσης είχα 2 raptor σε raid. Μπορώ να σώσω τα περιεχόμενα? Η πάνε αυτά?Συγνώμη για το πολύ μπλά μπλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stred Ιανουάριος 11, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 αλλό τροφοδοτικό δοκίμασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Ιανουάριος 11, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Πάντως για να ησυχάσεις λίγο, είναι αρκετά απίθανο να "χτυπήσανε" ή γενικά να πάθανε κάτι και οι δίσκοι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Ιανουάριος 11, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Περίεργο για P4P800.. Η δικιά μου είναι πολύ σκυλί .Οταν για παράδειγμα δώσω περίεργες τάσεις και δεν ξεκινά δηλαδή ξεκινά αλλά δεν δίνει σήμα στην κάρτα γραφικών πάντα οταν την κλέισω 2 φορές απο τον διακόπτη της Motherboard επανέρχεται κανονικά σε ασφαλής λειτουργίες... Δοκίμασες αλλο τροφοδοτικό??Παρόμοια την εχω παθει με αλλη μητρική αλλα έφταιγε το τροφοδοτικό ...το pc ξεκινούσε, οι ανεμιστήρες λειτουργούσαν αλλα δεν εδινε σημα στην οθόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
melissa_virus Ιανουάριος 11, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Όχι άλλο τροφοδοτικό δεν δοκίμασα. Πω πω και βαριέμαι αν δοκιμάσω! Την ξήλωσα εντελώς. Θα την δοκιμάσω στο έδαφος άμα είναι. Πάνω σε ένα χάρτινο book υπάρχει φόβος για βραχυκύκλωμα? Μην κάψω και τίποτα άλλο. Δεν λέει.Ναι οι δίσκοι δύσκολο να πάθανε κάτι. Απλά ήταν σε raid οι 2 raptor και το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πώς να τους «διαβάσω» . και το 2ο back up motherboard που έχω δεν υποστηρίζει και raid. Αλλά και να υποστήριζε πάλι δεν θα έπαιζαν λογικά γιατί είχανε γίνει install τα xp με βάση τον driver για τον raid controller της asus. Οπότε εκεί προβληματίζομαι.Ναι MUL ήταν καλό μοντέλο. Από τα δυνατά και ακριβά. αλλά τι να πω. Γενικά την asus δεν την έχω και σε εκτιμήσει. Δεν είναι η πρώτη φορά που με πουλάει. Είναι η 3η φορά για την ακρίβεια. Θα δοκιμάσω και με άλλο το τροφ. να δούμε τι θα δούμε να μην την καταδικάσω και χωρίς να δοκιμάσω άλλο τροφοδοτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melissa_virus Ιανουάριος 11, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 παίδες δοκίμασα και με άλλο τροφοδοτικό και τίποτα. απεβίωσε...έστησα το pc με ένα παλιό mobo msi. τους δίσκους που είχα για raid τους αφήνω στην άκρη για την ώρα για μελλοντική έρευνα όταν θα έχω την δυνατότητα για να σώσω τα data.Thanks για τον χρόνο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Ιανουάριος 11, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Κρίμα...αλλη φορά back up τα πιο βασικά σε ενα DVD ....ποτε δεν ξέρεις τι γινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
melissa_virus Ιανουάριος 11, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Ναι έτσι πρέπει back up συνέχεια αλλά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στο pc. Η λειτουργία του ήταν άριστη. Κάτι με το ****κινητό και την usb έγινε. κλάψ. Μ’ αρέσει που έκανα στο άλλο pc back up που έχω σημάδια ότι θα τα φτύσει ο δίσκος και τα έφτυσε το άλλο!Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι μια μέρα πριν, (λες και το ήξερα!) αντέγραψα την πτυχιακή μου εργασία σε άλλο δίσκο. Πάλι καλά γιατί θα έχανα δουλειά ενός χρόνου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis 7 Ιανουάριος 11, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Δε χανεται ποτε τπτ (εκτος απιστευτης γκαντεμιας ή αν πεθανει η π΄λακετα στο σκληρο). File scavenger και τελος. Ασε που εχω δει και διαλυμενους σκληρους και γνωστος γνωστου ηλεκτροτεχνιτης pc maniac..μυαλο απο τα λιγα..μια χαρα τα επανεφερε ολα..Αλλα αυτο το File Scavenger..παιζει να τον χρυσωσω αυτον που το εφτιαξε..(οκ, εκτος corrupted files), ολα ειναι πισω ...στα χερακια μας..Οκ melissa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
melissa_virus Ιανουάριος 12, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2008 όντως. δίκιο έχεις Τάκη απλά το ότι ήταν σε raid 0 με προβληματίζει. όταν με το καλό σε κανά μήνα, δίμηνο πάρω new pc εκεί θα κάνω τα μαγικά μου και αν κολλήσω κάπου θα ποστάρω για βοήθεια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
s5zax Ιανουάριος 19, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 παντως κ γω ειχα προβλημα με την ιδια μητρικη, στα καλα του καθουμενο παω να ανοιξω το pc και η κυρια ελεγε συνεχεια CPU test fail...ευτηχως ηταν σε εγγυηση τοτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.