kosmasgr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 Καλησπέρα παιδιά. Εχω βάλει δύο τροφοδοτικά στην συγκεκριμένη μητρική και στα δύο δεν bootarei ο υπολογιστής όταν συνδέσω στην μητρική το 8pin βύσμα τροφοδοσίας πάνω αριστερά. Ειχα το Zalman 600watt με τα αποσπώμενα καλώδια και δεν δούλεψε ( μάλλον κάηκε ) και το πήγα για RMA. Τώρα έχω πανω το Heroichi wild pro 500watt και δουλεύει μόνο όταν βάλω 4Pin στην υποδοχή. Οταν βάλω 8pin δίνει ρεύμα στην μητρική αλλα δεν δουλεύει. Καινούριο ειναι το σύστημα μου.Κανείς με παρόμοιο πρόβλημα? Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι είναι πρόβλημα μητρικής απο την στιγμή που δουλεύει με 4πιν γιατί να μην δουλέψει με 8pin. Εχω ακούσει ότι πολλά τροφοδοτικά είναι ασύμβατα για αυτήν την μητρική. Λέω να αγοράσω το Etasis 750 gaming που το έχει γνωστός και δουλεύει με 8pin ώστε να δοκιμασω , παρά να στείλω την μητρική για έλεγχο θεωρώντας ότι είναι δύσκολο να έχει πρόβλημα στην υποδοχή ρεύματος. :022:
tsif Ιανουάριος 10, 2008 #2 Ιανουάριος 10, 2008 Εγώ πάντως πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο ....Η δική μου δούλευε κανονικότατα τόσο με ένα tagan 430 όσο και με το 700 TtNομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να την πας για ένα check up και μετά να πάρεις άλλο τροφοδοτικό ....
kosmasgr Ιανουάριος 10, 2008 Author #3 Ιανουάριος 10, 2008 οκ φίλος θα πάρω πρώτα τροφοδοτικό και αμα δεν δουλέψει θα το πάω για έλεγχο Ετσι και αλλιώς θα χρειαστώ τροφοδοτικό γιατί θα πάω σε crossfire με Saphire 3870. Η μητρική όσο δουλεύει το Pc μου βγάζει στην οθονίτσα FF. Είναι σωστή ένδειξη ?
tsif Ιανουάριος 10, 2008 #4 Ιανουάριος 10, 2008 ναι με το ff είναι όλα καλά ..όσο για το τροφοδοτικό εσύ ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες σου ..
kosmasgr Ιανουάριος 10, 2008 Author #5 Ιανουάριος 10, 2008 Οκ ευχαριστώ. Θα μου πέσουν τα μυαλά με την μητρική. Να πείς οτι χτύπησε sata controller να το καταλάβω. Αλλα να μην δουλεύει με τα 8pin μαλλον το τροφοδοτικό. Τέσπα ευχαριστώ. Τι να πώ
kosmasgr Ιανουάριος 11, 2008 Author #6 Ιανουάριος 11, 2008 Τελικά αγόρασα το Εταsis 750 gaming που το έχει γνωστός μου στην Abit και δουλεύει στα 8pin. Αντε να δούμε τι θα κάνει
tsif Ιανουάριος 11, 2008 #7 Ιανουάριος 11, 2008 Πολύ καλό τροφοδοτικό ...... για να δούμε τι θα κάνει η mobo ??
kosmasgr Ιανουάριος 11, 2008 Author #8 Ιανουάριος 11, 2008 Σε 7 μέρες θα το μάθουμε όμως Οταν γυρίσω Home. Ανοιξα το κουτί και είδα ότι έχει ξεχωριστό 8pin και ξεχωριστώ 4pin. Επίσης 4 καλώδια ρεύματος για κάρτες γραφικών.Ελεος δηλαδή. 2 έφταναν
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.