Jump to content

E-shop κ καμενη vga

nonacab

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα παιδια. θα ηθελα να σας παραθεσω το προβλημα μου με το e-shop που εχω τον τελευταιο καιρο. στις 6/12/2007 αγορασα απο το e-shop την MSI nx 7600gs AGP. στις 24/12 την παρεδωσα για ελεγχο αφου αναπαντεχα η καρτα μια μερα με αφησε ημερες... απο τοτε ξεκινησε η ταλαιπωρεια μου. μια εβδομαδα περιπου μετα μου ειπαν οτι εγινε ελεγχος κ οτι ειναι οντως ελλατωματικη κ θα κοπει πιστωτικο οπως ζητησα. οι μερες περασαν κ καμια ενημερωση ειχα για το πιστωτικο. καλεσα ξανα κ μου ειπαν οτι κοιτανε το θεμα του πιστωτικου οποτε φτανουμε στις 04/04/2008 που καλεσα ξανα κ με ενημερωσαν οτι ειναι εκτος εγγυησης λογω του οτι δεν υπαρχει το serial number!!! απο μερους μου δεν πειραξα το αυτοκολλητο με το serial κ αυτη την στιγμη ειμαι στο "περιμενε" απο μερους του e-shop για την εξελιξη του θεματος, με την προφαση οτι περιμενουν απαντηση απο την MSI. η αντιμετωπιση μου απο τους υπαλληλους η ειναι απαραδεκτη κατηγοροντας με οτι εβγαλα το serial κ καμια ενημερωση δεν θα ειχε υπαρξει αν δεν τους ειχα καλεσει αφου απλα καθε μερα με ενημερωναν οτι θα με καλεσουν κ παντα καλουσα εγω την τεχνικη υποστηριξη αφου περιμενα ολη την ημερα. θα ηθελα αν καποιος εχει εμπειρια απο αντιστοιχο θεμα να με βοηθησει αφου πραγματικα πια δεν ξερω τι να κανω πια... σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα...

Πάρε τους τηλέφωνο και ρίξε ένα-δυο ^%$##@#$&*, πήγαινε και από το κατάστημα και σπάσε τους στο ξύλο...

Κάρτα δεν θα πάρεις αλλά πιστεύω ότι θα νιώσεις καλύτερα...

τοσο καλα τα βλεπεις τα πραγματα ετσι??? δυστυχως τα μπινελικι@ δεν φανηκαν αποτελεσματικα για να ξανακοιταξουν το θεμα... το ιδιο παραμυθι ολοι τους.... ειναι αντιμετωπιση αυτη σε πελατη? πραγματικα απορω. κ τσαμπα τα λεφτα που τους εδωσα. απο νομικης αποψης ειμαι καλυμενος? δηλαδη εχω την αποδειξη αγορας που αποδεικνυει οτι την αγορασα απο εκει.

spyrus πιστεψε με δευτερη φορα που αγοραζω απο το e-shop. κ πρωτη που αγορασα "σοβαρο" hardware. και προφανως ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Οταν πήγες την κάρτα και την παρέλαβε ο υπάλληλος ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕ και είδε ότι ήταν η δική σου ???την παρέλαβε χωρίς να δει το serial number ????? θα μας τρελάνουν ????

Παρεμπιπτόντως μπορείς να δεις ΑΚΡΙΒΩΣ μια ίδια περίπτωση εδώ click me !!

στην παραλαβη ανοιξε το κουτι ειδε την καρτα που ηταν μεσα στην αντιστατικη σακουλα κ ειδε αν ειχε τα παρελκομενα κ την εβαλα ξανα μεσα. δεν θελω να το αφησω να περασει ετσι. αυτο ειναι πραγματικη ΚΛΟΠΗ και ΚΟΡΟΙΔΙΑ

Από τη στιγμή που παρέλαβε σημαίνει ότι η κάρτα ήταν κομπλέ και έιχε και σειριακό αριθμό. Πήγαινε από κει και ζήτα να ακούσεις τις συνομηλίες που είχες μαζί τους και συζητούσατε για πιστωτικό. Αυτό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πιστεύω. Επίσης πήγαινε από κει και ζήτα κάποιον υπεύθυνο και όχι το πρώτο παιδάκι που σηκώνει τα τηλέφωνα εκεί γιατί απλά δεν ξέρει τι του γίνεται. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ESHOP. Έχει βρωμίσει ο τόπος μιλάμε. Σε δικαιολογώ νέος είσαι εδώ αλλά αν κάνεις ένα search για e-shop στο φόρουμ θα δείς μύρια threads για την κάκιστη ποιότητα υπηρεσιών και χαλασμένων προιόντων που δίνει.

μια ερωτηση... στο δελτιο ποσοτικης παραλαβης που μολις το ξανακοιταξα κατω απο την περιγραφη του προιοντος γραφει:

SN:602-v064-070b0711046788 μπορει να ειναι αυτο το serial?

φιλε μου υπομονη με το eshop...

είπαμε αγορά από εκει μονο για ανεμιστηρακια πληκτρολόγια κτλ...

όλα τα αλλά απο αλλου

Πάρε τους τηλέφωνο και ρίξε ένα-δυο ^%$##@#$&*, πήγαινε και από το κατάστημα και σπάσε τους στο ξύλο...

Κάρτα δεν θα πάρεις αλλά πιστεύω ότι θα νιώσεις καλύτερα...

αυτο θα πει γνησια Ηρακλειωτικη συμπεριφορα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.