Kanonieris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 Για όσους που θέλουν να κάνουν μια αρχή στην δημιουργία λίγο σοβαρότερων ιστοσελίδων δίνω ένα απλό στήσιμο των παράπάνω για αρχή(κομμάτι της πτυχιακής μου).Βέβαια αυτό είναι μονάχα η αρχή apache-php-mysql.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Apache2Triad Μου έλυσε τα χέρια. Κάνει install όλα τα απαραίτητα και τα ρυθμίζει κιόλας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Φεβρουάριος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Wampserver μην μπλέκετε με τον απατσι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 WinLamp , κάνει install τα πάντα στο άψε σβύσε.Η καλύτερη λύση για μένα είναι ο παλιός Pentium II να γίνει Linux Server και να κάνει κανείς όλες τις δοκιμές του εκει πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Φεβρουάριος 21, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Είναι freeware όλα αυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 21, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Είναι Free & Open Source , συγχώρεσε με για τον ορισμό αλλά είναι 2 διαφορετικά πραγματα.Επειδή πάντως εσύ εννοείς την τιμή αγοράς , σε διαβεβαιώ ότι είναι εντελώς δωρεάν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Φεβρουάριος 22, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Έχω φτάει τις 14ώρες download(PSDN) γμτ για να κατεβάσω το WinLamp.’ντε να δούμε τι ψάρια πιάνουν τα "έτοιμα":) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosx Φεβρουάριος 22, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Εγώ έχω δοκιμάσει και το wampserver, και το Apache2Triad αλλά κάποια php scripts δεν μου έτρεχαν και μου έβγαζαν error . Τελικά βρήκα εδώ http://www.devside.net/ ένα πρόγραμμα που βάζει παλι Apache2-Mysql-Php και μου δουλεύει μια χαρά χωρίς errors μέχρι στιγμής. Μια μικρή παρατήρηση μόνο...θέλει εγκατασταση μόνο στον C:\. Happy downloading... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 22, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Δεν βαζεις ρε φίλε ενα linuxaki σε ένα partition να βρεις την υγειά σου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosx Φεβρουάριος 22, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από chriss [Σήμερα, στις 19:05] Δεν βαζεις ρε φίλε ενα linuxaki σε ένα partition να βρεις την υγειά σου?? :T: Αυτη ειναι η καλύτερη δουλειά, απλά άμα έχεις 1 pc μόνο είναι λίγο μανίκι να μάθεις να δουλεύεις μόνο σε περιβάλλον linux. Αν έχεις 2 pc είναι το καλύτερο και το πιο σωστό, στήνεις το Server σε ένα linux και το δικτυώνεις και με 1 windows pc και κάνεις την δουλειά σου όμορφα κι ωραία. chriss, είσαι linux fan? έτσι μου φένεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 22, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από chriss Δεν βαζεις ρε φίλε ενα linuxaki σε ένα partition να βρεις την υγειά σου?? Αν μπορούσα να βάλω τον Commodore 64 να το κάνει θα ήταν μια χαρούλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 22, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 chriss, είσαι linux fan? έτσι μου φένεται Είμαι λίγο fan , ακόμα δεν έχω καταφέρει να κάνω ΠΛΗΡΗ μετάπτωση. Εχω πολλους δισταγμούς. Ασε που δουλεύω σε προγράμματα που δεν τρέχουν σε Linux. Η αλήθεια είναι πάντως ότι το παλεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 22, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Αν μπορούσα να βάλω τον Commodore 64 να το κάνει θα ήταν μια χαρούλα! όλος ο κόσμος σου λέει να βάλεις linux κι εσύ επιμένεις στα άχρηστα. αν θες φέρε το ps2 να σου βάλω. ο commodore 64 bit είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 22, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Αν μπορούσα να βάλω τον Commodore 64 να το κάνει θα ήταν μια χαρούλα! Φίλε μου ο C64 μπορεί να ζοριστεί , αλλά η καινούρια Α4000 που απέκτησα σύντομα θα σηκώνει ένα ωραιότατο website.Και ναί , είμαι fan της Commodore , και μεγάλος μάλιστα , μέχρι που έβγαλα και μπλουζάκια και τα έχω βάλει στο fleamarket. http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=2432054Τα είχα παρατήσει εδώ και πολύ καιρό , αλλά εδώ και μερικούς μήνες έψαχνα να βρω μια Α4000 για να ξαναμπω σιγά σιγά στο παιχνίδι. Είναι άλλη φάση , και ο C64 και η Amiga. Μου θυμίζουν άλλες εποχές , η Amiga ειδικά έχει εξελιχθεί πολύ , παίρνει ένα σωρό σύγχρονα περιφερειακά και είναι του 1992 , μπαίνει στο net , γράφει CD , κλπ κλπ.Ασε που δεν τραβάς κανένα ζόρι με ιούς , trojans και λοιπές .....κιες-------------------------------------Commodore still rulez :worship: :worship: :worship: :worship: Don't forget where you came from Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 22, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 πόσο βρίσκεις κάτι τέτοιο?τί τρέχει? κάτι είδα για netbsd. από μνήμη κλπ? έχει ide interface? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Φεβρουάριος 23, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από chriss Δεν βαζεις ρε φίλε ενα linuxaki σε ένα partition να βρεις την υγειά σου?? Νομίζεις πως δεν το θέλω??Αλλά δεν μ αφήνουν:cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Φεβρουάριος 23, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Apache2Triad Μου έλυσε τα χέρια. Κάνει install όλα τα απαραίτητα και τα ρυθμίζει κιόλας... Συμφωνώ. Έφτασε πλέον στην έκδοση 1.5.1 (69Mb :S ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Φεβρουάριος 23, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Aligator21 Συμφωνώ. Έφτασε πλέον στην έκδοση 1.5.1 (69Mb :S ) Εγώ με APACHE 2 είχα πάντα προβλήματα...έχω διαβάσει ότι έχει και περισσότερες τρύπες αππό τα WINDOWS.Αρχική απάντηση από sotosx Εγώ έχω δοκιμάσει και το wampserver, και το Apache2Triad αλλά κάποια php scripts δεν μου έτρεχαν και μου έβγαζαν error . Mάλλον θα είχε πρόβλημα η συγκεκριμένη έκδοση php Poy είχε μέσα το πακέτο ,θυμάσαι ποιά είχε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Φεβρουάριος 23, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Πάρτε και αυτό το λινκ θα σας ενδιαφέρει αφού αασχολείστε με το είδοςhttp://www.hotscripts.com/PHP/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 24, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Εχει μπολικο πράμα , φαίνεται ενδιαφέρον.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.