Jump to content

Στήσιμο Apache-Php-mysql

Kanonieris

Recommended Posts

Για όσους που θέλουν να κάνουν μια αρχή στην δημιουργία λίγο σοβαρότερων ιστοσελίδων δίνω ένα απλό στήσιμο των παράπάνω για αρχή(κομμάτι της πτυχιακής μου).Βέβαια αυτό είναι μονάχα η αρχή :)

apache-php-mysql.rar

• 2 weeks later...

WinLamp , κάνει install τα πάντα στο άψε σβύσε.

Η καλύτερη λύση για μένα είναι ο παλιός Pentium II να γίνει Linux Server και να κάνει κανείς όλες τις δοκιμές του εκει πάνω.

Είναι Free & Open Source , συγχώρεσε με για τον ορισμό αλλά είναι 2 διαφορετικά πραγματα.

Επειδή πάντως εσύ εννοείς την τιμή αγοράς , σε διαβεβαιώ ότι είναι εντελώς δωρεάν.

Εγώ έχω δοκιμάσει και το wampserver, και το Apache2Triad αλλά κάποια php scripts δεν μου έτρεχαν και μου έβγαζαν error . Τελικά βρήκα εδώ http://www.devside.net/ ένα πρόγραμμα που βάζει παλι Apache2-Mysql-Php και μου δουλεύει μια χαρά χωρίς errors μέχρι στιγμής. Μια μικρή παρατήρηση μόνο...θέλει εγκατασταση μόνο στον C:\.

Happy downloading...;)

Αρχική απάντηση από chriss [Σήμερα, στις 19:05]

Δεν βαζεις ρε φίλε ενα linuxaki σε ένα partition να βρεις την υγειά σου??

:T: :T: :T: Αυτη ειναι η καλύτερη δουλειά, απλά άμα έχεις 1 pc μόνο είναι λίγο μανίκι να μάθεις να δουλεύεις μόνο σε περιβάλλον linux. Αν έχεις 2 pc είναι το καλύτερο και το πιο σωστό, στήνεις το Server σε ένα linux και το δικτυώνεις και με 1 windows pc και κάνεις την δουλειά σου όμορφα κι ωραία.

chriss, είσαι linux fan? έτσι μου φένεται ;)

chriss, είσαι linux fan? έτσι μου φένεται ;)

Είμαι λίγο fan , ακόμα δεν έχω καταφέρει να κάνω ΠΛΗΡΗ μετάπτωση. Εχω πολλους δισταγμούς. Ασε που δουλεύω σε προγράμματα που δεν τρέχουν σε Linux.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι το παλεύω

Αρχική απάντηση από feanorian82

Αν μπορούσα να βάλω τον Commodore 64 να το κάνει θα ήταν μια χαρούλα!

όλος ο κόσμος σου λέει να βάλεις linux κι εσύ επιμένεις στα άχρηστα.

αν θες φέρε το ps2 να σου βάλω. ο commodore 64 bit είναι? :hehe:

Αν μπορούσα να βάλω τον Commodore 64 να το κάνει θα ήταν μια χαρούλα!

Φίλε μου ο C64 μπορεί να ζοριστεί , αλλά η καινούρια Α4000 που απέκτησα σύντομα θα σηκώνει ένα ωραιότατο website.

Και ναί , είμαι fan της Commodore , και μεγάλος μάλιστα , μέχρι που έβγαλα και μπλουζάκια και τα έχω βάλει στο fleamarket.

http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=2432054

Τα είχα παρατήσει εδώ και πολύ καιρό , αλλά εδώ και μερικούς μήνες έψαχνα να βρω μια Α4000 για να ξαναμπω σιγά σιγά στο παιχνίδι. Είναι άλλη φάση , και ο C64 και η Amiga. Μου θυμίζουν άλλες εποχές , η Amiga ειδικά έχει εξελιχθεί πολύ , παίρνει ένα σωρό σύγχρονα περιφερειακά και είναι του 1992 , μπαίνει στο net , γράφει CD , κλπ κλπ.

Ασε που δεν τραβάς κανένα ζόρι με ιούς , trojans και λοιπές .....κιες

-------------------------------------

Commodore still rulez :worship: :worship: :worship: :worship:

Don't forget where you came from

Apache2Triad

Μου έλυσε τα χέρια. Κάνει install όλα τα απαραίτητα και τα ρυθμίζει κιόλας...

Συμφωνώ.

Έφτασε πλέον στην έκδοση 1.5.1 (69Mb :S )

Αρχική απάντηση από Aligator21

Συμφωνώ.

Έφτασε πλέον στην έκδοση 1.5.1 (69Mb :S )

Εγώ με APACHE 2 είχα πάντα προβλήματα...έχω διαβάσει ότι έχει και περισσότερες τρύπες αππό τα WINDOWS.

Αρχική απάντηση από sotosx

Εγώ έχω δοκιμάσει και το wampserver, και το Apache2Triad αλλά κάποια php scripts δεν μου έτρεχαν και μου έβγαζαν error .

Mάλλον θα είχε πρόβλημα η συγκεκριμένη έκδοση php Poy είχε μέσα το πακέτο

,θυμάσαι ποιά είχε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.