javaneze: Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 Το εχει κανει καποιος, και πως;Σε ενα παλιο acer λαπτοπ, η καρτα γραφικων δινει μια εισοδο VGA για συνδεση εξωτερικου μονιτορ. Γινεται σε αυτη να συνδεσω τηλεοραση;Υπαρχει δλδ καλωδιο VGA σε RCA ή Svideo ή scart; Ευχαριστω, προκαταβολικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιανουάριος 10, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Υπάρχουν καλώδια και μετατροπείς για οτιδήποτε οπότε γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Ιανουάριος 11, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Φιλε μου εννοειται οτι εψαξα πριν κανω το τοπικ.Σε πλαισιο και Ραδιο Κατουμα που εψαξα δεν βρηκα τιποτα. Εξου και εθεσα το ερωτημα.Υπαρχει κανεις που να το εχει κανει, να μου πει πως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Ιανουάριος 11, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Αν έχει το laptop tv-out συνδέεις εκεί. Αν όχι, ίσως κάτι τέτοιο να κάνει, αλλά δεν είμαι σίγουρος, γιατί νομίζω ότι το σήμα VGA (RGB) θέλει μετατροπέα για να γίνει συμβατό με tv (Composite).http://www.artsound.gr/catalog/product_info.php?cPath=64_247&products_id=6481Αν θες όμως (και είσαι και μερακλής), μπορείς να φτιάξεις μόνος σου VGA-2-Scart καλώδιο.. Ορίστε οι οδηγίες:http://www.tkk.fi/Misc/Electronics/circuits/vga2tv/circuit.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Ιανουάριος 11, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Παλιά ήταν πίο έυκολα με την composite έξοδο Στην δικιά μου η κάρτα που ειναι παλιά και έχει τέτεια έξοδο το εχω κάνει με το scart που εχει πιο πανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 11, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Τα καλώδια που θες υπάρχουν... Κοίτα λίγο προς e-shop μήπως έχει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Ιανουάριος 11, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Ποιες κάρτες υποστηρίζουν το δεύτερο καλώδιο; Εγώ μόνο κάποιες matrox ξέρω να το υποστηρίζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.