ultraex2005 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 παιδια μια βοηθεια εχω ηδη 2 σκληρους 160 σε raid 0και πηρα αλλους 2 σκληρους 320 και θελω να τους κανω καιαυτους raid 0 πρεπει να ξανακανω εγκατασταση τα windows η πως αλλιως γινεται? δεν το εχω ξανακανειευχαριστω για την οποια βοηθεια
Candyman1442169163 Ιανουάριος 9, 2008 #2 Ιανουάριος 9, 2008 Nvidia chipset έχεις έτσι; Αν έχω καταλάβει καλά (συμπέρασμα μου επειδή μιλάς για format) θες να ενσωματώσεις τους δύο νέους σου δίσκους στην συστοιχία με τους δύο παλαιούς 160άρηδες; Αν ναι, τότε ανοίγεις Nvidia Mediashield και το κάνεις από εκεί (αν δεν απατώμαι από εκεί γίνεται, μπορεί να σφάλλω κιόλας). Αν όχι, αλλά απλά θες να φτιάξεις δεύτερο raid array με τους δύο νέους δίσκους, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να φορμάρεις το παλαιό array με το λειτουργικό. Θα έχεις δύο arrays που θα εμφανίζονται σαν δύο ξεχωριστά λογικά drives.Αν τώρα απλά θες να μεταφέρεις το λειτουργικό σου στο νέο array, φαντάζομαι με image μπορείς να το περάσεις στο νέο array...
ultraex2005 Ιανουάριος 9, 2008 Author #3 Ιανουάριος 9, 2008 θα το δικιμασω με το nvdia mediashield με την πρωτη ευκαιριαναι θελω και ενα δευτερο raid 0 για να φορτωνω παιχνιδιαγιατι τα καινουργια εχουν γινει τεραστια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.