Jump to content

Windows 64-bit setup ????

evilnanouk

Recommended Posts

Για χαρα...μολις αγορασα τον 64-bit-ο 3500+ socket 939 ενω η μητρικη που φοραει η συστηματαρα μου ειναι η Αsus A8 Sli αν θυμαμαι καλα...

Και να το προβλημα : εχω τα windows 64-bit αλλα το cd δεν μπουταρει...πως θα καταφερω να τα περασω με καποιο τροπο λοιπον...?

Βοηθηστε ρε παιδια - εινια αμαρτια απο το θεο να εχεις 64-bit-ο συστημα και να τρεχει σαν 32bit-o....

Ευχαριστω..

το CD εσύ το προετοίμασες? Λογικά αν έγραφες το iso της MS με την κλασική διαδικασία δε θα είχες πρόβλημα. Πιο πρόγραμμα εγγραφής χρησιμοποίησες?

και καλος ήρθες στο thelab.

Το cd εννοειται πως δεν ηταν boot...αλλα προσπαθησα να το κανω εγω με το Nero...αλλα και με καποια αλλα προγραματα χωρις αποτελεσμα....Ουφ!!!Δεν ξερω τι να κανω...Εχεις υποψη σου καμια σιγουρη λυση..?

Το εχεις καταφερει εσυ..?

δηλαδή το CD στο έχει γράψει άλλος? τότε στο έχει γράψει λάθος. Το ISO που δίνει η MS είναι φυσικά Boot από την μάνα του.

Δοκίμασε να κατεβάσεις το xpboot.bin από τα ΧP 32 και ακολούθησε αυτές τις οδηγίες για να το κάνεις bootable.

Που βρήκες το CD?

Αν κατεβάσεις (δωρεάν) το αρχείο ISO από την Microsoft (από εδώ), μπορείς να το γράψεις κατευθείαν σε CD με το Nero (είναι bootable από μόνο του).

Πάντως, αν περιμένεις λίγες μέρες μπορείς να κατεβάσεις τη νέα δοκιμαστική έκδοση, την RC2, γιατί αυτή τη στιγμή στο παραπάνω link είναι διαθέσιμη η RC1.

Αρχική απάντηση από georgeadams

Πάντως, αν περιμένεις λίγες μέρες μπορείς να κατεβάσεις τη νέα δοκιμαστική έκδοση, την RC2, γιατί αυτή τη στιγμή στο παραπάνω link είναι διαθέσιμη η RC1.

Ακομη δεν βγηκε?Αυτη που θα βγει θα ειναι η τελικη εκδοση?

Και κατι αλλο..πολλες εταιριες ακομη δεν εχουν βγαλει drivers...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.