Jump to content

My new rig

alexkhr

Recommended Posts

Παίδες χρονια πολλά και καλή χρονια!

Αγόρασα με τη νεα χρονιά και ένα καινουριο pc.

intel q6600

asus p5e

adata xtreme dark 1066 ddr2 4x1 Gb 5-5-5-15.

Vista ultimate 64bit

Εννοείται πως υπερχρόνισα!! Τα settings μου είναι:

cpu@3.2ghz (400x8) Vcore 1.36

ram@1200 5-5-5-15 2.35 Volt

Με 4πλο prime95 και μετά απο 30 λεπτά μου δείχνει 74 βαθμους θερμοκρασια η cpu και mobo 38 βαθμους.

Πως σας φαίνονται αυτές οι θερμοκρασίες? Είναι ικανοποιητικές ή να ανησυχώ??

Παιδιά έχω κάτι πολύ ευχάριστο...Πήρα το Cosmos Cooler Master(Case) και μετά από 30 λεπτά 4 απλού prime o cpu φτάνει max 40 βαθμούς C. H mobo max 50.Σε idle ειμαι 22 και 39 αντίστοιχα.Πώς σας φαίνεται η διαφορά από πριν και πείτε μου σας παρακαλώ πως σας φαίνεται η θερμοκρασία της mobo ειναι καλη?

To κουτί απλά δίνει ρέστα με την κατασκευή του και με το πως κυκλοφορεί ο αέρας μέσα.

Τώρα μάλιστα αυτές είναι θερμοκρασίες

....οπότε ήταν θάμα airflow ...... ο ζεστός αέρας μαζεβόταν στο κουτί και ζεσταινόταν ακόμα περισσότερο ....

Τέλος καλό όλα καλά ..

Παιδιά έχω κάτι πολύ ευχάριστο...Πήρα το Cosmos Cooler Master(Case) και μετά από 30 λεπτά 4 απλού prime o cpu φτάνει max 40 βαθμούς C. H mobo max 50.Σε idle ειμαι 22 και 39 αντίστοιχα.Πώς σας φαίνεται η διαφορά από πριν και πείτε μου σας παρακαλώ πως σας φαίνεται η θερμοκρασία της mobo ειναι καλη?

To κουτί απλά δίνει ρέστα με την κατασκευή του και με το πως κυκλοφορεί ο αέρας μέσα.

Μηπως εβαλες και καμια υδροψυξη? Γιατι απλα αποκλειεται με 4πλο prime σε quad κλοκαρισμενο με αερα (και τελειο airflow να εχεις πετυχει στο κουτι)

να εχεις 40 max,με μια 60αρα καλα θα ηταν.

Μηπως εβαλες και καμια υδροψυξη? Γιατι απλα αποκλειεται με 4πλο prime σε quad κλοκαρισμενο με αερα (και τελειο airflow να εχεις πετυχει στο κουτι)

να εχεις 40 max,με μια 60αρα καλα θα ηταν.

Και όμως το pc probe τόσο δείχνει!!

Ρε παιδιά το κουτί και γενικότερα το airflow παίζει τεράστιο ρόλο στις θερμοκρασίες. Εγώ σε σύστημα φίλου μου (με 8800gts) είδα διαφορές σε θερμοκρασίες της CPU 25-30c με αλλαγή κουτιού μόνο (από 55 έπεσε στους 30 max). Αν η θερμοκρασία συσσωρεύεται και δεν απάγεται, λογικό είναι να βαράει 70άρες o επεξεργαστής!

It makes me wonder... Είχε δει κανείς το κουτί του παιδιού πριν και μετά; Πως βγάζετε συμπεράσματα έτσι; Όταν μετράς με το ίδιο πρόγραμμα, τα σφάλματα είναι ίδια, άρα το να αλλάξει πρόγραμμα μέτρησης δεν θα αποδείξει τίποτα συγκεκριμένο, ΟΤΙ θερμοκρασία και να δείξει!! Καλά έκανε και μέτρησε το πριν και το μετά με το ίδιο πρόγραμμα πάντως!!!!

Το προηγούμενο κουτί ήταν ένα midi tower με 3 80'' ανεμιστήρες και τα καλώδιο χύμα πεταμένα μέσα. Τώρα που έβαλα το cosmos δεν υπάρχει καλώδιο που να μην είναι κρυμένο και έχει και 4 120'' ανεμιστήρες. Θα το δώ και το coretemp αλλά νομίζω πως θα δείξει τις ίδιες θερμοκρασίες καθώς τις θερμοκρασίες τις διαβάζει απο τη mobo.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.