Jump to content

Χαλασμένο partition και εδω Help???

DarkSaga

Recommended Posts

μπορεί κάποιος να κανει πάσα στο saga.darksaga@gmail.com κάποιο απο τα προαναφερθέντα recovery προγράμματα se full version? δεν εχω νετ σπίτι και πέφτει μεγάλο ζόρι....

έκανα την πρώτη ΜΕΓΑΛΗ πατάτα και εγώ.....

φορμαρα (quick) partition raid και τώρα τα βλέπει όλα *******

το ενθαρυντικό είναι οτι τα xp που φόραγε το raid(partition που εφαγε και το quick ) δουλευει τρελό?

εχει ****** τα αλλα 2 που τα βλέπει κυμά...

θα δουλέψει τίποτα απο αυτά?

πριν είχα raid 0 με 25GB λειτουργικό, 75GΒ μουσική και τα λοιπά μέχρι 100GB ταινιες ,100GB backup!

τώρα έχω 25GB λειτουργικό που δουλεύει και ~280GB κυμά μπορώ....

να βρώ 300ΜΒ εργασίες μέσα στον κυμά?

διαβασα τα αντίστοιχα thread και έχω και απορίες :) τρομάρα μου!

αν δουλέψει κάποιο εργαλειο στα δεδομένα τα υπόλοιπα βρήσκουν χειρότερη κατάσταση?

κοινώς με ένα θα δοκιμάσω(το πρώτο)

κάτι άλλο βρε παιδιά..Έχω ένα δίκσο με 2 partitions όταν πάω να φορμάρω το 2ο φτάνει σε ένα σημείο και κάνει έναν περιοδικό ήχο ...ΚΛΑΚ- 1"-ΚΛΑΚ-1"-ΚΛΑΚ-1"-ΚΛΑΚ...και δεν σταματάει..Χτύπησε ή όχι;

Αρχική απάντηση από Snips

κάτι άλλο βρε παιδιά..Έχω ένα δίκσο με 2 partitions όταν πάω να φορμάρω το 2ο φτάνει σε ένα σημείο και κάνει έναν περιοδικό ήχο ...ΚΛΑΚ- 1"-ΚΛΑΚ-1"-ΚΛΑΚ-1"-ΚΛΑΚ...και δεν σταματάει..Χτύπησε ή όχι;

Δυστυχώς... Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να τον αντικαταστήσεις με άλλον διότι πλέον διακινδυνεύεις το να χάσεις όλα τα δεδομένα του δίσκου σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.