Jump to content

ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2?

maxer1442169161

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

SVGA PCI-X HD3870 512MB DDR4 η SVGA 8800 GTS 512 MB παιδια με εμπεριστατωμενη γνωμη για να διαλεξω με καλυτερα κριτηρια απο τα δικα μου:033: υποψην οτι παιζω ολη την γκαμα παιχνιδιων απο fps εως sports μεχρι την πεμπτη γαιτι την παρασκευη θα προβω σε αγορα λογω της πωλησης της 8800gts 640mb που ειχα μεχρι τωρα.Ευχαριστω πολυυυυυυ:057:

GTS από εμένα ... πολύ πιο δυνατή κάρτα.

Μετά από αρκετό ψάξιμο σε αυτήν θα καταλήξω και εγώ ....(αν δεν περιμένω την 9 σειρά ...)

EDIT:Δεν σου φτάνει η 8800gts 640mb ???

Αν δεν σ' ενδιαφερει το linux,αν θες να την κρατησεις λιγο καιρο και οχι να την αλλαξεις στους 6 μηνες , αν σ'ενδιαφερει το directX 10-10.1 και τελος αν σε νοιαζει το κοστος παρε ατι.

GTS από εμένα ... πολύ πιο δυνατή κάρτα.

Μετά από αρκετό ψάξιμο σε αυτήν θα καταλήξω και εγώ ....(αν δεν περιμένω την 9 σειρά ...)

EDIT:Δεν σου φτάνει η 8800gts 640mb ???

απορία δικιά μου επίσης για την 8800gts 640mb..

αν πάρεις την 3870 δε θα δείς διαφορά ή πολύ μικρή.

αν πάρεις την νέα gts θα υπάρχει διαφορά αλλά και πάλι..

είσαι σίγουρος πως αξίζει τον κόπο αντι να περιμένεις τις 3890 (2χ3870 σε μία κάρτα,βγαίνει σε ενα μήνα) ή την αντίστοιχη nvidia (2x8800gt σε μια κάρτα)?

Όπως είπαν και πιο πάνω η 8800gts είναι μια κατηγορία πάνω σε σχέση με την 3870 κι αυτό φαίνεται ακόμη απ'την τιμή τους.Αν θές να διαθέσεις τόσα χρήματα πάρε 8800gts..

απορία δικιά μου επίσης για την 8800gts 640mb..

αν πάρεις την 3870 δε θα δείς διαφορά ή πολύ (μικρή)...

...προς τα κάτω.

Και φυσικά και ΔΕ βρίσκω νόημα στο να αλλάξεις κάρτα αυτή τη περίοδο, πόσο μάλλον με την αγορά της GTS αυτής, που δεν είναι καν δυνατότερη από τη GTX, και υπολείπεται αυτής σε υψηλότερες αναλύσεις. Εκτός αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα/ αν θες να τη δώσεις σε φίλο, αν, αν, αν...

Αλλιώς δώσε αξία στα χρήματα σου περιμένοντας τις καινούργιες κάρτες.

Αγορασε πριν λιγες μερες φιλος μου την GTS 8800 512 G92 τελεια καρτα σε ολους τους τομεις για τα λεφτα της .Σε σχεση με τη δικη μου 8800GTX του ριχνω απλα μονο σε υψηλες αναλυσεις ,πιστευω οτι ειναι η καλυτερη καρτα αυτη τη στιγμη στα λεφτα της.

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας δεν περιιμενα τοσο γρηγορη ανταποκριση να ειστε καλα οσο για τα παιδια που ρωτανε γιατι δινω την 8800gts 640 πουληθηκε μεσω e-bay στα 300 ευρω και γιατι να μην παρω μια καινουργια μιας και αυτη την ειχα απο τον ιουνιο και την ειχα αγορασει 390.Τελικα αποφασισα 8800 512

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.