Jump to content

Audio HELP!!!

krinos21

Recommended Posts

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα ..πριν λίγο έκανα format και έβαλα τα Windows ΧΡ x64 bit.Λοιπόν η motherboard μου είναι Gigabyte GA-8I945GZME-RH και η κάρτα ήχου ReaLteK High Definition έχω φάει τον κόσμο και δη μπορώ να βρω drivers! Δη έχω ήχο...κάποιο HELP ?? Βοήθεια PLZZ

:022:

Thank you,

και εγω ειχα αναλογο προβλημα

πολυ δυσκολα θα βρεις drivers για τα 64bit

τα κλασσικα χρ τι ειχαν και τα εβγαλες??

ετσι κι αλλιως δεν υπαρχουν και πολλα προγραμματα στο 64bit

και τι μπορώ να κάνω τώρα που έχω τα x64?

και τι μπορώ να κάνω τώρα που έχω τα x64?

εγω δεν βρικα λυση

ξανα εβαλα τα 32bit γιατι δεν εβρισκα drivers και δεν βρικα ακομα και για αλλα περιφεριακα

δυστυχως η μαμα microsoft δεν ασχοληθηκε με τα 64bit.....

:010:

εγω δεν βρικα λυση

ξανα εβαλα τα 32bit γιατι δεν εβρισκα drivers και δεν βρικα ακομα και για αλλα περιφεριακα

δυστυχως η μαμα microsoft δεν ασχοληθηκε με τα 64bit.....

:010:

Φιλε εγω τελικα καταφερα να βρω το driver της καρτα ηχου και ειμαι ok το μονο προβλημα οτι δεν εχει μενου της Realtek και δεν μπορω να βαλω τα ακουστικα xD εδω θελω λυση τωρα :p

Χωρίς παρεξήγηση, ένα απλό search με την λέξη 'Realtek' στο google δοκιμάσατε να κάνετε?

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3

Ένα search στο site του κατασκευαστή της μητρικής?

Στο CD της μητρικής?

χωρίς παρεξήγηση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.