Spooky Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 Θα ηθελα τη βοηθεια σας. Εχω το Toshiba DVD-ROM SD-R1002 που ειναι DVD player, CD-RW combo και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Ενω διαβαζει κανονικα DVD με δεδομενα οπως παιχνιδια σε DVD, οταν του βαλω DVD με ταινια δεν μπορει να την διαβασει. Το λαμπακι αναβοσβηνει συνεχεια και οταν ανοιξω το my computer και κανω κλικ στο drive δεν μου το ανοιγει και το my computer μου βγαζει not responding. Επισης ενω προσπαθει να διαβασει το DVD κανει κατι κλικ. Το drive το εχω περιπου 4 χρονια. Ειναι στα τελευταια του η θελει κανα καθαρισμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Φεβρουάριος 11, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Κανενας ρε παιδια? Καμια γνωμη καμια ιδεα? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
stknightmare Φεβρουάριος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Τα cd-rw dvd combo γενικως φιλε μου ειναι για πεταμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Φεβρουάριος 13, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Καλα αυτο το ξερω αλλα οταν το πηρα πριν 4 χρονια ερχοταν πακετο με εναν υπολογιστη που ειχα παρει τοτε και απλα το μετεφερα οταν εκανα αναβαθμηση για να εξοικοωομισω κανα φραγκο. Τελος παντων...μαλλον παει για πεταμα. ΤΗΧ anyway! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.