deenoo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 Σκευτομαι να αγορασω την HAUPPAUGE WINTV HVR-3000http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702023αξιζει?Απο την HAUPPAUGE γενικα ειμαι ευχαριστημενος μιας και το παλιο μου tv tuner αντεξε πολλα χρονια και δουλεψε αριστα (ακομα δουλευει αλλα εχει κλεισει 7-8 χρονακια ζωης....)εχετε να μου αντιπροτινετε κατι καλλιτερο?δεν θελω να δωσω πανω απο 120Ε για αγορα tv tuner.
PainkiLer Ιανουάριος 6, 2008 #2 Ιανουάριος 6, 2008 ΚαλησπεραΚαι εγω σκευτομαι να να παρω ενα tv tuner που να εχει δορυφορικο,αναλογικο και και επιγειο ψηφιακο σημα.Αλλα σκευτομουν την HAUPPAUGE WINTV HVR-4000.Τι διαφορα εχει αυτη που προανεφερα με την HAUPPAUGE WINTV HVR-3000;
deenoo Ιανουάριος 7, 2008 Author #3 Ιανουάριος 7, 2008 ΚαλησπεραΚαι εγω σκευτομαι να να παρω ενα tv tuner που να εχει δορυφορικο,αναλογικο και και επιγειο ψηφιακο σημα.Αλλα σκευτομουν την HAUPPAUGE WINTV HVR-4000.Τι διαφορα εχει αυτη που προανεφερα με την HAUPPAUGE WINTV HVR-3000;αυτη εχει και DVB-S2 (hi-definition) δηλαδη δορυφορικο σημα υψηλης ποιοτητας(και ειναι αρκετα ακριβοτερη...)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.