deenoo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 Σκευτομαι να αγορασω την HAUPPAUGE WINTV HVR-3000http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702023αξιζει?Απο την HAUPPAUGE γενικα ειμαι ευχαριστημενος μιας και το παλιο μου tv tuner αντεξε πολλα χρονια και δουλεψε αριστα (ακομα δουλευει αλλα εχει κλεισει 7-8 χρονακια ζωης....)εχετε να μου αντιπροτινετε κατι καλλιτερο?δεν θελω να δωσω πανω απο 120Ε για αγορα tv tuner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainkiLer Ιανουάριος 6, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 ΚαλησπεραΚαι εγω σκευτομαι να να παρω ενα tv tuner που να εχει δορυφορικο,αναλογικο και και επιγειο ψηφιακο σημα.Αλλα σκευτομουν την HAUPPAUGE WINTV HVR-4000.Τι διαφορα εχει αυτη που προανεφερα με την HAUPPAUGE WINTV HVR-3000; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deenoo Ιανουάριος 7, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 ΚαλησπεραΚαι εγω σκευτομαι να να παρω ενα tv tuner που να εχει δορυφορικο,αναλογικο και και επιγειο ψηφιακο σημα.Αλλα σκευτομουν την HAUPPAUGE WINTV HVR-4000.Τι διαφορα εχει αυτη που προανεφερα με την HAUPPAUGE WINTV HVR-3000;αυτη εχει και DVB-S2 (hi-definition) δηλαδη δορυφορικο σημα υψηλης ποιοτητας(και ειναι αρκετα ακριβοτερη...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.