Jump to content

4GB Team Elite DDR2

tester21

Recommended Posts

4GB Team Elite DDR2 Dual Channel kit. 800MHz PC2-6400 memory kit, rated 5-5-5-15, 1.8-2.0V, non-ECC, 240 pins. With lifetime warranty and equipped with aluminium heatspreaders.

ξερει κανεις τι λενε αυτες οι μνημες? (2*2 gb)

Παιζουν αραγε σε Gigabyte GA-965P-DQ6? με windows vista 32, και μελλοντικα 64 bit

Καταρχάς οι εταιρία λέγετε TeamGroup και οι μνήμες Elite. "Team Elite" δεν παίζει.... ;)

Οι TeamGroup είναι μια χαρά και πάνε σίγουρα μέχρι τα 900Mhz (με χαλαρά timings όμως). Σου μιλάω εκ πείρας... ProMOS φοράνε, οπότε αν ψάξεις και λίγο στο Google θα βρεις τα "όρια" τους αν τις θές για o/c...

πρωτα απο ολα πανε 1000 με 5αρια με 2.1-2.2 volt χωρις να ζεσταινονται

ιδιαιτερα, τεσταρισμενα σε μενα με memtest 5 και 8 και ατελειωτες λουπες

σε ολα τα 3δμαρκ και λυωσιμο σε crysis σιγουρα πανε και παραπανω απλως εγω δεν ηθελα

να κανω κατι καλυτερο δεν με ενδιαφερει μου φθανουν και εκει που

πηγαν

• 2 weeks later...

Φίλοι μία σύνθετη ερώτηση,

ΠΡΩΤΟΝ αν βάλεις 4 γιγα μνήμη σε 32μπιτα θα δει 3.5? Έχω 2X1 GIGA Transcend Axeram 800 Mhz και θέλω να βάλω άλλα 2χ1 GIGA.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, μπορώ να βάλω και άλλη μάρκα (πχ Cucial) και με μεγαλύτερη ταχύτητα (1066 αντί για 800) στις άλλες δύο slot χωρίς προβλήματα συμβατότητας?

Φίλοι μία σύνθετη ερώτηση,

ΠΡΩΤΟΝ αν βάλεις 4 γιγα μνήμη σε 32μπιτα θα δει 3.5? Έχω 2X1 GIGA Transcend Axeram 800 Mhz και θέλω να βάλω άλλα 2χ1 GIGA.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, μπορώ να βάλω και άλλη μάρκα (πχ Cucial) και με μεγαλύτερη ταχύτητα (1066 αντί για 800) στις άλλες δύο slot χωρίς προβλήματα συμβατότητας?

Στον πρώτο..ναι τα win θα δουνε 3,5 , για linux δεν ξερω

Στο δευτερο , οι μνήμες θα συγχρονιστούν ολες στην μικρότερη ταχύτητα (800)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.