Jump to content

abit av8 3deyes

def

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια εχω την μητρικη της ABIT AV83DEYES πολυ απογοητευση ρε παιδια. την εχω με εναν fx-55 και οι επιδοσεις που παιρνω σε τεστ ειναι χαλια . και μου αρεσε σε κατι site που την πενευανε. τι μου προτεινετε να παρω σε σχεση με τομ fx--55 για να εχω καλυτερα αποτελεσματα; μνημες εχω της kingston 2 επι 512 σε timing 2.5-3-3-7 μεχρι εκει πανε

μπορω να της κατεβασω και αλλο;

για τις μνημες αμα τις σεταρο 2,5-2-3-7 θα εχω προβλημα .τον ανεβασα μεχρι 2,8 με το guru προγραμμα της abit.μετα ανεβασα τα fsb στα 220 και κολουσε.

σε ποια site την παινεύανε? Τεσπα αν δε κοιτάξεις τις μνήμες τουλάχιστον με το memtest δε πρόκειται να βγάλεις συμπεράσματα. Γενικά η μητρική δεν αξίζει τα λεφτά της, αλλά μπορεί να καλύπτει της ανάγκες σου.

τωρα την πατησα.εχεις δικιο και αν σου πω ποσο την πηρα οταν βγηκε θα φρικαρεις:jump: :jump: 200 ευρο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.