Jump to content

μητρικη για o/c σε quad6600

parginos

Recommended Posts

χρειαζομαι βοηθεια, ποια μητρικη θα πηγαινει στο συστημα της υπογραφης μου μεχρι 150€ με προοπτικη o/c και σε κανα τριμηνο sli?

ευχαριστω

Quad o/c & Sli μαζι λιγο περιπλοκο λογο του 680i, εγω με το 680i μεχρι 3.2Gigs καταφερα να φτασω μετα μου εκανε οτι νουμερα μπορεις να φανταστεις, το 780i δεν ξερουμε τι θα κανει αλλα σιγουρα δεν μηλαμε για κατω απο 150eura.

Μια πολυ καλη προταση ειναι το ΙΡ35, αλλα οχι SLi, crossfire only αλλα με τους Quad τα παει μια χαρα.

αν ενδιαφέρεσαι για crossfire στο μέλλον καλύτερα να κοιτάξεις κάποια με X38 tsipset(που έχει τα pci-e lanes 16aria) ή έστω με P35 αλλά να έχει τα 2 pci-e lanes σε x8 - x8 και όχι x16-x4 όπως η ip35 pro.. βέβαια με το Χ38 είναι ακριβές ακόμα.

αν ενδιαφέρεσαι για crossfire στο μέλλον καλύτερα να κοιτάξεις κάποια με X38 tsipset(που έχει τα pci-e lanes 16aria) ή έστω με P35 αλλά να έχει τα 2 pci-e lanes σε x8 - x8 και όχι x16-x4 όπως η ip35 pro.. βέβαια με το Χ38 είναι ακριβές ακόμα.

Δεν έχεις άδικο ..... αλλά από την στιγμή που έχει κατέβει μια τόσο καλή μητρική τόσο χαμηλά 120ευρώ νομίζω .... Είναι μαστ..

Αλοστε προσωπικά ΠΟΤΕ δεν μου άρεσε η ιδέα sli cf.... Μία και καλή ..(όχι ότι 2 και καλές είναι άσχημα ) :p:p:p:p

για να μην ανοιγω και εγω νεο θεμα ενδιαφερομαι για να αλλαξω μητρικη

καλη και αγια η p5wdh αλλα το 975 δεν παλευεται....

θα ηθελα λοιπον μια μητρικη η οποια να υποστηριζει οσο το δυνατον μεγαλυτερο overclocking

Αν και ψιλο εχω αποφασίσει θα ηθελα να ακουσω αποψεις και γνωμες

Η μητρικη η καινουργια θα δεχτει ολα τα υπολοιπα κομματια του ηδη υπαρχοντος συστηματος!!!!

H Abit IP35 Pro κλοκάρει μία χαρά τους Quad όπως μπορείς να δεις και στα αποτελέσματα της υπογραφής μου, αλλά και με ένα ψάξιμο στο Internet.

Επειδή διάβασα το θέμα από την αρχή, δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Θα έχουμε ή SLI (680i με Striker κάνοντας το σταυρό μας να παίξει), ή τρομερό overclock (Abit IP 35pro χωρίς CFx16) ή κάποιο X38 (με αρκετά καλό OC και 16xCF.).

για να μην ανοιγω και εγω νεο θεμα ενδιαφερομαι για να αλλαξω μητρικη

καλη και αγια η p5wdh αλλα το 975 δεν παλευεται....

θα ηθελα λοιπον μια μητρικη η οποια να υποστηριζει οσο το δυνατον μεγαλυτερο overclocking

Αν και ψιλο εχω αποφασίσει θα ηθελα να ακουσω αποψεις και γνωμες

Η μητρικη η καινουργια θα δεχτει ολα τα υπολοιπα κομματια του ηδη υπαρχοντος συστηματος!!!!

Καλή η abit IP35 αλλά δες και την abit ΙΧ38 quadgt. Βγαίνει περίπου στα 200 ευρώ. Την έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

H Abit IP35 Pro κλοκάρει μία χαρά τους Quad όπως μπορείς να δεις και στα αποτελέσματα της υπογραφής μου, αλλά και με ένα ψάξιμο στο Internet.

με Ε6600 τι λεει τα νεα ειναι καλα θα μπορεσω να ανεβω αξιοπιστα πιο ψηλα?

καμιά φώτο (cpuz- spi) υπάρχει να δούμε τι λέει η ix38 ???

Από ότι διαβάζω στα Abit Forums μια από τα ίδια με την IP35 Pro.

Και στις τάσεις και στο fsb και στις μνήμες μιας και φαίνεται να έχει

παρόμοιο bios με την IP35.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.