Jump to content

Crossfire Cable

Iannis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παλικαρια

Μόλις πηρα δωρο μια δευτερη ΑΤΙ Χ1950ΧΤΧ Sapphire

και ψαχνω για εξωτερικό crossfire cable Κατι τετοιο δηλαδη.

http://shop.ati.com/product.asp?sku=2904223

Η εν λογω καρτα δεν χρειαζεται την εσωτερικη γεφυρα (ταινια) βαση των specs της ΑΤΙ

http://ati.amd.com/technology/crossfire/charts.html

ξερει κανεις που μπορω να βρω???

Ρωτησα Πλαισιο multi αλλα τζιφος

Aυτο το καλωδιο χρειαζεται master card . Ειναι master η αλλη καρτα σου ?

Αν οχι , τοτε γινεται μονο software crossfire απο τους drivers.

Aυτο το καλωδιο χρειαζεται master card . Ειναι master η αλλη καρτα σου ?

Αν οχι , τοτε γινεται μονο software crossfire απο τους drivers.

αν ειναι software crossfire αξιζει το κοπο και το ρευμα που θα καινε?

οχι νομιζω και οι 2 ιδες ειναι

Πως θα συνδεθουν μεταξί τους οι καρτες??

Απλα θα κουμπωσω και τη δευτερη στο mobo?? μετα drivers και τελος?

οχι νομιζω και οι 2 ιδες ειναι

Πως θα συνδεθουν μεταξί τους οι καρτες??

Απλα θα κουμπωσω και τη δευτερη στο mobo?? μετα drivers και τελος?

Ναι . Μονο drivers . Αφου περαστει ο driver και της 2ης καρτας ,θα ανοιξει επιλογη για enable crossfire στο ati control center.

Ισως σε ταλαιπωρησει λιγο, αλλα στο τελος θα δουλεψει .

Ναι . Μονο drivers . Αφου περαστει ο driver και της 2ης καρτας ,θα ανοιξει επιλογη για enable crossfire στο ati control center.

Ισως σε ταλαιπωρησει λιγο, αλλα στο τελος θα δουλεψει .

Τι εννοεις ο driver και τις δυτερης καρτας Και οι 2 ιδιες ειναι και το PC εχει του τελαυταιους ΑΤΙ drivers για winXP-pro 64

Sorry που σε πριζω Στελιο

Δηλαδη οι 2 καρτες δεν θα μπουν στο mobo χωρίε καμία εξωτερική η εσωτερική συνδεση μεταξί τους έτσι??

Τι εννοεις ο driver και τις δυτερης καρτας Και οι 2 ιδιες ειναι και το PC εχει του τελαυταιους ΑΤΙ drivers για winXP-pro 64

Sorry που σε πριζω Στελιο

Δηλαδη οι 2 καρτες δεν θα μπουν στο mobo χωρίε καμία εξωτερική η εσωτερική συνδεση μεταξί τους έτσι??

Εννοεί πως όταν τη βάλεις θα σου πει πως βρήκε νέο hardware κλπ. Δε μπορεί να χρησιμοποιείται ο ίδιος driver ταυτόχρονα και έτσι θα χρειαστεί να τον ξαναπεράσεις για αυτή την κάρτα.

Απ'όσο κατάλαβα, δε χρειάζεται σύνδεση, ναι.

Μου εχει βγαλει τη πιστη

Στο device manager βλεπει 4 καρτες 2 primary και 2 secontary

Εστεισα ξανα τον 7.12 Catalist με το control crnter αλλα πουθενά δεν βέπω ενεργοποιημενη επιλογη για crossfire

H mobo - Gygabyte P35-DQ6 δεν εχει καμια επιλογη σχετική

Στο graphics adapter list εμφανιζει μονο μια

Μου εχει βγαλει τη πιστη

Στο device manager βλεπει 4 καρτες 2 primary και 2 secontary

Εστεισα ξανα τον 7.12 Catalist με το control crnter αλλα πουθενά δεν βέπω ενεργοποιημενη επιλογη για crossfire

H mobo - Gygabyte P35-DQ6 δεν εχει καμια επιλογη σχετική

Στο graphics adapter list εμφανιζει μονο μια

Επειδη εχω αφησει την ΑΤΙ εδω και καιρο ...

1ο θεμα ) Ειναι προτεινομενο να μπαινουν οι καρτες 1-1 . Βαλε την 1η και περνα drivers ... Βαλε και τη 2η και την αναγνωριζει και περναει drivers .

2ο θεμα ) Δεν ξερω αν εχει διορθωθει το προβλημα που δε δουλευει το crossfire σε Ελληνικα windows . Νομιζω πως ισχυει ακομη .

Επειδη εχω αφησει την ΑΤΙ εδω και καιρο ...

1ο θεμα ) Ειναι προτεινομενο να μπαινουν οι καρτες 1-1 . Βαλε την 1η και περνα drivers ... Βαλε και τη 2η και την αναγνωριζει και περναει drivers .

2ο θεμα ) Δεν ξερω αν εχει διορθωθει το προβλημα που δε δουλευει το crossfire σε Ελληνικα windows . Νομιζω πως ισχυει ακομη .

1- Θα το κανω ετσι

2- εχω Αγγλικα xp-pro-64

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.