Iannis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2008 Γεια σας παλικαριαΜόλις πηρα δωρο μια δευτερη ΑΤΙ Χ1950ΧΤΧ Sapphireκαι ψαχνω για εξωτερικό crossfire cable Κατι τετοιο δηλαδη.http://shop.ati.com/product.asp?sku=2904223Η εν λογω καρτα δεν χρειαζεται την εσωτερικη γεφυρα (ταινια) βαση των specs της ΑΤΙhttp://ati.amd.com/technology/crossfire/charts.htmlξερει κανεις που μπορω να βρω???Ρωτησα Πλαισιο multi αλλα τζιφος
Stelaras Ιανουάριος 4, 2008 #2 Ιανουάριος 4, 2008 Aυτο το καλωδιο χρειαζεται master card . Ειναι master η αλλη καρτα σου ?Αν οχι , τοτε γινεται μονο software crossfire απο τους drivers.
Iannis Ιανουάριος 4, 2008 Author #3 Ιανουάριος 4, 2008 Aυτο το καλωδιο χρειαζεται master card . Ειναι master η αλλη καρτα σου ?Αν οχι , τοτε γινεται μονο software crossfire απο τους drivers.αν ειναι software crossfire αξιζει το κοπο και το ρευμα που θα καινε?οχι νομιζω και οι 2 ιδες ειναιΠως θα συνδεθουν μεταξί τους οι καρτες??Απλα θα κουμπωσω και τη δευτερη στο mobo?? μετα drivers και τελος?
Stelaras Ιανουάριος 4, 2008 #4 Ιανουάριος 4, 2008 οχι νομιζω και οι 2 ιδες ειναιΠως θα συνδεθουν μεταξί τους οι καρτες??Απλα θα κουμπωσω και τη δευτερη στο mobo?? μετα drivers και τελος?Ναι . Μονο drivers . Αφου περαστει ο driver και της 2ης καρτας ,θα ανοιξει επιλογη για enable crossfire στο ati control center.Ισως σε ταλαιπωρησει λιγο, αλλα στο τελος θα δουλεψει .
Iannis Ιανουάριος 4, 2008 Author #5 Ιανουάριος 4, 2008 Ναι . Μονο drivers . Αφου περαστει ο driver και της 2ης καρτας ,θα ανοιξει επιλογη για enable crossfire στο ati control center.Ισως σε ταλαιπωρησει λιγο, αλλα στο τελος θα δουλεψει .Τι εννοεις ο driver και τις δυτερης καρτας Και οι 2 ιδιες ειναι και το PC εχει του τελαυταιους ΑΤΙ drivers για winXP-pro 64Sorry που σε πριζω ΣτελιοΔηλαδη οι 2 καρτες δεν θα μπουν στο mobo χωρίε καμία εξωτερική η εσωτερική συνδεση μεταξί τους έτσι??
MadCatMk21442169156 Ιανουάριος 4, 2008 #6 Ιανουάριος 4, 2008 Τι εννοεις ο driver και τις δυτερης καρτας Και οι 2 ιδιες ειναι και το PC εχει του τελαυταιους ΑΤΙ drivers για winXP-pro 64Sorry που σε πριζω ΣτελιοΔηλαδη οι 2 καρτες δεν θα μπουν στο mobo χωρίε καμία εξωτερική η εσωτερική συνδεση μεταξί τους έτσι??Εννοεί πως όταν τη βάλεις θα σου πει πως βρήκε νέο hardware κλπ. Δε μπορεί να χρησιμοποιείται ο ίδιος driver ταυτόχρονα και έτσι θα χρειαστεί να τον ξαναπεράσεις για αυτή την κάρτα.Απ'όσο κατάλαβα, δε χρειάζεται σύνδεση, ναι.
Phant0m1442169125 Ιανουάριος 4, 2008 #7 Ιανουάριος 4, 2008 Εγω παντως με τις 1900 ειχα παρει το καλωδιο απο την ΑΤΙ απευθειας
Iannis Ιανουάριος 4, 2008 Author #8 Ιανουάριος 4, 2008 Μου εχει βγαλει τη πιστηΣτο device manager βλεπει 4 καρτες 2 primary και 2 secontaryΕστεισα ξανα τον 7.12 Catalist με το control crnter αλλα πουθενά δεν βέπω ενεργοποιημενη επιλογη για crossfireH mobo - Gygabyte P35-DQ6 δεν εχει καμια επιλογη σχετικήΣτο graphics adapter list εμφανιζει μονο μια
Stelaras Ιανουάριος 4, 2008 #9 Ιανουάριος 4, 2008 Μου εχει βγαλει τη πιστηΣτο device manager βλεπει 4 καρτες 2 primary και 2 secontaryΕστεισα ξανα τον 7.12 Catalist με το control crnter αλλα πουθενά δεν βέπω ενεργοποιημενη επιλογη για crossfireH mobo - Gygabyte P35-DQ6 δεν εχει καμια επιλογη σχετικήΣτο graphics adapter list εμφανιζει μονο μιαΕπειδη εχω αφησει την ΑΤΙ εδω και καιρο ...1ο θεμα ) Ειναι προτεινομενο να μπαινουν οι καρτες 1-1 . Βαλε την 1η και περνα drivers ... Βαλε και τη 2η και την αναγνωριζει και περναει drivers .2ο θεμα ) Δεν ξερω αν εχει διορθωθει το προβλημα που δε δουλευει το crossfire σε Ελληνικα windows . Νομιζω πως ισχυει ακομη .
Iannis Ιανουάριος 4, 2008 Author #10 Ιανουάριος 4, 2008 Επειδη εχω αφησει την ΑΤΙ εδω και καιρο ...1ο θεμα ) Ειναι προτεινομενο να μπαινουν οι καρτες 1-1 . Βαλε την 1η και περνα drivers ... Βαλε και τη 2η και την αναγνωριζει και περναει drivers .2ο θεμα ) Δεν ξερω αν εχει διορθωθει το προβλημα που δε δουλευει το crossfire σε Ελληνικα windows . Νομιζω πως ισχυει ακομη .1- Θα το κανω ετσι2- εχω Αγγλικα xp-pro-64
MadCatMk21442169156 Ιανουάριος 4, 2008 #11 Ιανουάριος 4, 2008 Πληροφοριακά, στις ATi υπάρχει πάντα secondary που τη βλέπει εικονικά για να υποστηρίζει δεύτερη οθόνη - δε ξέρω πως καταφέραν και τα μπλέξαν έτσι..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.