Jump to content

Προβλημα με xfx 7600GT xxx edition

Michsym

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εκανα overclock apo 590/1600 στα 615/1900 με το nvflash αλλαζοντας τα bios.Αφου εκανα το flash οταν εκανα επανεκινηση η εικονα ηταν συνεχεια κατεστραμενη και δεν μπορουσα να δω τιποτα.Καταφερα ωστοσο να επαναφερω τα αρχικα Bios,που κατεβασα απο το ιντερνετ...το προβλημα δεν λυθηκε........

Μηπως η καρτα εχει το EPROM protection ανοιχτο ? σου flash-αρησαν τα λαμπακια του keyboard οση ωρα περναγες το default bios ??

Γιατι ετσι οπως τα λες εχω την εντυπωση οτι δεν τα εγινε flash το default, αλλα παντα υπαρχη και ενα σχεδιο Β, βαλε μια αλλη καρτα Pci Και με τις 2 πανω flashαρε την 7600 σου

Με τις 2 καρτες πως θα το κανω?

Michsym added 1 Minutes and 47 Seconds later...

Υπαρχει πιθανοτητα να τα φτυσε η καρτα?

• 4 weeks later...

Δεν θέλω να γίνω κασσάνδρα αλλά μάλλον τα έφτυσε η καρτούλα σου... Την πήγες απευθείας από στα στοκ στα ρολόγια που λες; Αν ναι την ζόρισες απότομα και πιθανόν να χάλασε κάτι από την υπερθέρμανση (νοουμένου πως είσαι με την στοκ ψύκτρα). Έχω την ίδια κάρτα και την πήγαινα σιγά-σιγά με bench σε κάθε βήμα να δω σταθερότητα. Την έφτασα αρκετά ψηλά (640/1710) χωρίς έξτρα τάση και φλασαρίσματα

εκανα overclock apo 590/1600 στα 615/1900 με το nvflash αλλαζοντας τα bios.Αφου εκανα το flash οταν εκανα επανεκινηση η εικονα ηταν συνεχεια κατεστραμενη και δεν μπορουσα να δω τιποτα.Καταφερα ωστοσο να επαναφερω τα αρχικα Bios,που κατεβασα απο το ιντερνετ...το προβλημα δεν λυθηκε........

Μισό για να καταλάβω.

Παίρνεις 1 κάρτα που είναι στα 1600 (default ήταν στα 1400) και θες έτσι απλά να πάει να παίξει στα 1900??:087: :087:

Μα καλά με τι λογική περιμένεις αυτό να παίξει?Φυσικό ήταν να τα φτύσει η κάρτα.

Ποιος σου είπε ότι μπορούσες να βαρέσεις ότι ρολόγια ήθελες??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.