ea6gka Μάρτιος 11, 2005 #81 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από DuKe λοιπον για τουσ μη γνωστες, χτεσ η dfi εβγαλε νέο bios το 3.10 με ενσωματομενο memtest+ ,αυτο μεντυπωσιασε αυτο επισημαινω το ειχε και σε προηγουμενα , κανενας με Hynix να μας πει τι εκανε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Μάρτιος 11, 2005 #82 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 τι να σου πω? εγω 2 μέρες την έχω τη μητρική κ το bios που φοραγε δεν το είχε... ασε το άλλο! με το προηγούμενο bios δεν μπορούσα να αλλάξω το vdimm! τώρα όλα οκ! αυτή τη στιγμή ειμαι στα 2550 με τον winchester 3200+!με 1.425v Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάρτιος 11, 2005 #83 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 το αρχικο της bios δεν το ειχε αλλα το 2.17 και το 2.18 το εχει σιγουρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάρτιος 11, 2005 #84 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 ’λλαξαν και RAID Driver.Τι πάιζει με αυτό ξέρετε?Προφανώς δεν υπάρχει τρόπος να περάσει τώρα αλλά μόνο στην αρχική εγκατάσταση των windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάρτιος 14, 2005 #85 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Ρε παιδια να ρωτησω και κατι και αφου ειμαι newbie στην a64 πλατφορμα.Για ψηλα ΦΣΒ πρειπει να σικωσω και αλλες τασεις εκτος της CPU?Εχω την DR Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 14, 2005 #86 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από FLO Ρε παιδια να ρωτησω και κατι και αφου ειμαι newbie στην a64 πλατφορμα.Για ψηλα ΦΣΒ πρειπει να σικωσω και αλλες τασεις εκτος της CPU?Εχω την DR Στις μνημες ποσα V δινεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάρτιος 14, 2005 #87 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 17:02] Στις μνημες ποσα V δινεις? Kοιτα ακομα ειμαι στο καψιμο.Αλλα παιζω με διαιρετη Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 14, 2005 #88 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από FLO [Σήμερα, στις 16:54] Ρε παιδια να ρωτησω και κατι και αφου ειμαι newbie στην a64 πλατφορμα.Για ψηλα ΦΣΒ πρειπει να σικωσω και αλλες τασεις εκτος της CPU?Εχω την DR δε νομιζω, δεν ειδα καμια διαφορα. θελει ομως διαφορετικες ρυθμισεις στις μνημες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 14, 2005 #89 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Μια ερώτηση λίγο κουφή..Χτες μετά από πάρα πολλά S&M στα οποία μου έβγαζε ένα error στις μνήμες όταν έκανα reset ήταν σαν να έιχα κάνει clear cmos.. Πώς μπορέι να έγινε αυτο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάρτιος 14, 2005 #90 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Ρε παιδιά ξέρετε πως ακριβώς δουλεύει το nvidia firewall?Θέλει τίποτα απο bios? (πχ MAC LAN ENABLE)?Μου δείχνει στις συνδέσεις δικτύου εκτός απο νετμοντ και μια σύνδεση τοπική όπου γράφει ότι αποσυνδέθηκε το καλώδιο δικτύου NVIDIA NFORCE NETWORKING CONTROLLER.Αν κάνω απενεργοποίηση αυτής της σύνδεσης πάυει να λειτουργεί το nvidia firewall.Εσας έτσι κάνει ή κάνω μ@λ@κι@? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 17, 2005 #91 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Hipro συγχαρητηρια και απο μενα....πολυ καλη δουλεια...:OT: Παρατηρησα στο xs καποιος ειπε οτι ειχε προβλημα με την dfi οταν εβαζε το jumper στα 4 volt...του αναβαν τα led και δεν ξεκινουσε η μητρικη...το ιδιο ειχα παθει και εγω αλλα δεν ηξερα τι γινοταν...ειχα βαλει το jumper στα 4 v αλλα για μελοντικη χρηση για να μην ξαναχωνομε στο κουτι...την ειχα στα default...με ocz 600 powerstream...υπαρχει περιτπτωσει τελικα αυτο να εφταιγε και ΟΧΙ το τροφοδοτικο που ειχαμε καταληξει???Ρωταω γιατι τωρα την εχω με ενα 520 ocz παλι και με default το jumper...μην παω καμια μερα να το αλλαξω και φαω ηττα παλι ...2 dfi εχω στειλει για rma...ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει??:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάρτιος 17, 2005 #92 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 HELP!!!! πριν αλλαξω απο νφ2 σε νφ4 ειχα κανει uninstall καθε driver.. Eστησα το συστημα.... Μπηκα με safe mode στα windows και εγκατεστησα πρωτο πρωτο το πακετο της nvidia για το νφ4, σκεφτηκα να μην εγκαταστησω τον SW DRIVER μιας και ειχα ακουσει διαφορα... τελικα τα εγκατεστησα ΟΛΑ και μετα το restart κανει login, εμφανιζει το wallpaper και μετα κολλαει...... δεν κανει τιποτα.... mouse παιζει παντως.... Σε safe mode παλι τα ιδια..... για πειτε..... τωρα εμαι με τα xandros.... παλι καλα που εχω και αυτα σε στιγμες αναγκης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 17, 2005 #93 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 με τι δίσκο είσαι ΑΤΑ ή SATA; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάρτιος 17, 2005 #94 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 συγνωμη να κανω μια ερωτηση με ποσα volt εισαι στης μνημες και το εχεις γυριζμενο στα 4 βολτ? ρο pcb πανω απο το ψυκτρακη το εχεις πιασει ποτε? το ψυχης με τπτ? αν εδινε επιλογη 5 βολτ θα το ειχες γυρισει και θα την δουλευες ντιφολτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάρτιος 17, 2005 #95 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Για default δεν το βάζεις το jumper στα 4v, ζεσταίνεταi υπερβολικά ακόμα και με fan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Μάρτιος 17, 2005 #96 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 raptor εχει. Εκτος απο SMBus να αφήσει έξω και τον EIDE driver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάρτιος 17, 2005 #97 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 ενταξει τελικα.. ο sw driver εφτεγε.......μου εχει προβλημα στο PCI MEMORY CONTROLLER και στο SM BUS CONTROLLER,κανω reinstall αλλα μου λεει access denied στο τελος και δεν κανει update... τι προτεινετε? safe mode? θα κανει τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Μάρτιος 17, 2005 #98 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Θόδωρε δεν βλέπω να απαντάει κανενας... οπότε δόκιμασε τα όλα.... και καλή τύχη!!! παρε και ενα κουβά νερό δίπλα σου, να βρήσκεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 17, 2005 #99 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Aλλο controller εχει το ενα αλλο το αλλο,αλλα μιλας για raid? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάρτιος 17, 2005 #100 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 οχι.... μια χαρα δουλειει το συστημα, αλλα στο device manager αυτα τα 2 εχουν το ακολουθο μηνυμα: "The drivers for this device are not installed. (Code 28) To reinstall the drivers for this device, click Reinstall Driver." ριξτε και μια ματια στα voltages την ωρα που κανει snm memory.... πολυ πικρα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.