esdee Δεκέμβριος 17, 2005 #821 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice βαγγο πλακα κανεις ,τι timmings ειναι αυτα που ανεβασες προφανως δεν εχω παιξει με τα timmings σε μαυρο χρωμα, απλα εδειξα (με κοκκινο) πως θα μπορουσε να ειναι το καρα-tight στον controller. Δεν ξερω πως πανε οι μνημες του chosen γι'αυτο δεν αλλαξα τιμες που ισως επιρεασουν τις μνημες (εκτος ισως απο το trtw) (προφανως οι μνημες του chosen δεν ειναι καν UTT) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Δεκέμβριος 17, 2005 #822 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από esdee προφανως δεν εχω παιξει με τα timmings σε μαυρο χρωμα, απλα εδειξα (με κοκκινο) πως θα μπορουσε να ειναι το καρα-tight στον controller. Δεν ξερω πως πανε οι μνημες του chosen γι'αυτο δεν αλλαξα τιμες που ισως επιρεασουν τις μνημες (εκτος ισως απο το trtw) (προφανως οι μνημες του chosen δεν ειναι καν UTT) Θα ήτανε κόπος να δώσεις και timings για tccd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Δεκέμβριος 17, 2005 #823 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 Έλεος,κάποιος ας μου στείλει ένα zip με όλα τα περιεχόμενα της dfi-δισκέτας,διατηρώντας την δομή των υποκαταλόγων.Plz,έχω μείνει με ......στο χέριsapiadisxp@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 17, 2005 #824 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από kender Θα ήτανε κόπος να δώσεις και timings για tccd? εχω καιρο να παιξω με TCCD αλλα για γυρω στα DDR550 νομιζω πως κατι τυπικο θα ηταν το εξης Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 17, 2005 #825 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 ωραιος βαγγο :worship: στηριζω την επιλογη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixlss Δεκέμβριος 17, 2005 #826 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Arapis [Σήμερα, στις 15:25] Έλεος,κάποιος ας μου στείλει ένα zip με όλα τα περιεχόμενα της dfi-δισκέτας,διατηρώντας την δομή των υποκαταλόγων.Plz,έχω μείνει με ......στο χέριsapiadisxp@yahoo.com Στο έστειλα πες μου αν το πήρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 17, 2005 #827 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 Εμένα πάλι μου φαίνονται πολύ χαλαρά...Εγώ παίζω με...2,5353914221247081E4normal28Fast4E016DΕσύ ρε σκαθάρι πως υποστιρήζεις την άποψη του(δεν έχει καμία σχέσει με εσένα βαγγο)?Έχεις TCCD?ή απλά γράφεις για να αυξηθεί ο αριθμός των ποστ σου?Δλδ μου κάνει τρομερή εντύπωση πώς είσαι μέσα σε όλα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 19, 2005 #828 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 εχω γραψει μολις παραπανω με τι μνημες εχω ασχοληθει και ποσους μηνες εστρρωνακαι τα δικα μου UTT πηγαν 263 με 3,3 volt σφιχτα τερμα , αρα νομιζω κατι εκαναμεσα σε ολα δεν ειμαι , ειναι πολυ συγκεκριμενα τα πραγματα που εχω ασχοληθει οπως και τα bench που εχω δουλεψειεχω dfi σχεδον απο την μερα που κυκλοφορησε ,οπως και utt απο τις πρωτες παρτιδες,αν δεν μπορω να μιλαω κιολας παω πασοtccd ειχαμε εδω και κατι αιωνες απο dfi lanparty nf2 , λες να μην ξερω τα timmings στο περιπου?με τον βαγγελη εχουμε μιλησει ατελειωτες ωρες στρωνοντας , ε οκ , ποσταρε timmings και συμφωνησα μαζι του σαυτο που ειπεβλεπεις κατι το κακο?οσο για την κακια με τα ποστ , το σφηνω ασχολιαστο , ελαχιστες φορες ποσταρω ετσι απλα για να πω κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 19, 2005 #829 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Κοιτα φίλε μου..Δεν ξέρω τι είχες στο nf2 αλλά εδώ είμαστε σε nf4 και IMC...Δεν με πείραξε που συφωνείς μαζί του..αλλά ότι έκανες ένα ολκληρο ποστ για να γράψεις "ωραιος βαγγοστηριζω την επιλογη σου"Το βρίσκεις λογικό?Πόστ ούτε μισης γραμμής...Τερμα δεν ασχολουμαι άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 21, 2005 #830 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 παιδια οι νεες ultra-d εχουν το νεο bios επανω για τους διπυρηνους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 21, 2005 #831 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr παιδια οι νεες ultra-d εχουν το νεο bios επανω για τους διπυρηνους? Θέλεις ούτως ή άλλως να βάλεις ένα unofficial BIOS. Δεν ρωτάω, στο λέω Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 21, 2005 #832 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 δεν ειναι υποχρεωτικο το unofficialτο 6,23 απο μαμα ειναι μια χαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 21, 2005 #833 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Θέλεις ούτως ή άλλως να βάλεις ένα unofficial BIOS. Δεν ρωτάω, στο λέω γιατι?την πηρα την μητρικη και εχει το 6.23 νομιζω.ολα μια χαρα δειχνουν.Τα unofficial τι παραπανω κανουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 21, 2005 #834 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 τιποτα παραπανωεδω εχουν γινει τρελα σκορ με το officialοκ , το 7 κατι εχει πολλες επιλογες παραπανω αλλα δεν εχω ακουσει να θεωρειται καλιτερο απο το 6,23και γω τοχω κορυφη το 6,23... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 22, 2005 #835 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 link για τα beta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 22, 2005 #836 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 beta για σταθεροτητα?τι λεω τοση ωρα..,κρατα ρε μαστορα αυτο που εχεις , τι σε χαλαει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Δεκέμβριος 22, 2005 #837 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 Πάντως και το FX60Test bios (σε ποιό βασίζεται δε ξέρω) είναι πολύ σταθερό, χωρίς προβλήματα και το έχω αρκετό καιρό. Όσο πήγαινε και με το 623-2, τα 704 δε τα ξέρω καθόλου τι κάνουν γιατί δε τα εμπιστεύομαι για το 123%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 22, 2005 #838 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 Δεν ζητησα link για σταθεροτητα.Απο περιεργια...Τι υποτιθεται οτι κανουν καλυτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Δεκέμβριος 22, 2005 #839 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 Ποιό είναι το πρόβλημα με τα 704? (και τι είναι το 123%? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 23, 2005 #840 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 αυτο ειπα και γω , οτι εφοσον δεν κερδιζεις κατι παραπανω με unofficial γιατι αν μην βαλεις το officialμε το 123% δεν υπηρξε προβλημα με το 6,23 kender με το 123% μερικες μητρικες εδιναν λαθος τασεις με συγκεκριμενο bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.