phovos Ιούλιος 1, 2005 #421 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Παιδια μια ερωτηση...Αν εχει απαντηθει ξανα ,ζητω συγνώμη αλλά το search δε με βοηθησε πολυ!H μητρική ειναι rev.AA0 κι εχει 2 εξτρα τροφοδοσίες.1χ4pin molex κι ενα FDD...Στο manual λεει ότι αν θες να κλοκαρεις καλό ειναι να συνδέσεις το εξτρα ρευμα.Ποιο απ τα δύο όμως???Μήπως και τα δύο???setup:Dfi SLi-DRvenice 3200+1x6600GTocz pc4800 platinum Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιούλιος 1, 2005 #422 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Το μεγαλο molex ειναι για CPU κλπ.Το μικρο,αν δε κανω λαθος,βοηθαει μονο αν κανεις χρηση SLI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Ιούλιος 1, 2005 #423 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 thanks phil.Ειδα και στο DFI-street και λένε ότι πρέπει να τα συνδεσεις όλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιούλιος 1, 2005 #424 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 ---->athens λογικα γινεται αυτο που λεςκανε δοκιμη κατευθειανεχω ξαναπει οτι δεν ειναι ανταπτορας , ειναι ενα απλο καλωδιο που απλα μεταφερει τα πιν απο την επιφανεια της μητρικης σε ενα πισινο σλοττιποτε παραπανωαν τα ΧΡ δεν δουν το μοντεμ κατα πασα πιθανοτητα εχεις βαλει το βισμα 180 μοιρες αναποδα--->Micron , ναι να τα βαλεις ολα αλλα οταν ανεβαζεις τασεις. δηλαδη με μικρες αυξησεις δεν χανεις τιποτα αν δεν εχεις τα ρευματααν ανεβεις πολυ το κανεις για να γλιτωσεις τις πτωσεις τασεως Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Ιούλιος 1, 2005 #425 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 o athlonakos δειχνει πολύ πιο δυνατος πανω στο dfi απ ότι στη k8ns-ultra!Κι επίσης με εντυπωσίασε το Vcore της.Σκετος βράχος ειναι! Νομίζω ότι την αγαπαω.... :inlove: To μονο πρόβλημα ειναι η θερμοκρασία του chipset που φτανει μεχρι 49οC σε load αλλά αυτο θα διορθωθει μια μεγαλη μερα με λίγη θερμοαγώγιμη[Πολύ μανουρα να ξαναβγαλω τη μητρική...] Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιούλιος 3, 2005 #426 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Οταν ο επεξεργαστης εχει καει στα ποσα led πρεπει να σταματαει το board????? Εχει κανεις πρωσοπικη εμπηρεια απο κατι τετοιο;Εμενα αναβουν μονιμα τα τρεια led,δεν κανει post και παρολο που το speaker ειναι στο on δεν κανει κανενα ηχο.Δοκιμασαμε με τον BeetleJuice να αλλαξουμε τα τσιπακια του bios αλλα ειχαμε το ιδιο αποτελεσμα.Μετα βαλαμε τον επεξεργαστη μου στο board του με αλλες μνημες,αλλο τροφοδωτικο αλλα χωρις καρτα γραφικων και παλι τα ιδια.Πρωφανως ειναι το CPU απλα δεν ειχαμε αλλο να δοκιμασουμε και μου μπηκε η ιδεα μηπος φταιει η καρτα γραφηκων και στελνω τον επεξεργαστη Αγγλια(overclockers)τσαμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Ιούλιος 3, 2005 #427 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Oταν εχει καει το cpu σταματαει στα 4 leds.... Τρια leds ειναι οι μνημες... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιούλιος 3, 2005 #428 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Hellrider [Σήμερα, στις 15:54] Oταν εχει καει το cpu σταματαει στα 4 leds.... Τρια leds ειναι οι μνημες... :P Εχω δοκιμασει πεντε διαφορετικα dimmακια σε ολες τις πηθανες θεσεις:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούλιος 3, 2005 #429 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Eμενα οταν ηταν καμενος ο επεξεργαστης αναβαν τα 4leds και δεν εσβηναν!System startup 4 leds onCPU is detected 3 leds onDRAM is detected 2 leds onVGA is detected 1 led onSystem boot all led's offOποτε δεν φταει η μνημη...(παντως βαλε μονο ενα dimm στην πορτοκαλι θεση 2)ΕDIT:Αυτη ηταν η απαντηση του RGONE(mod του επισημου DFI Forum) σε περιπτωση ακριβως ιδια με τη δικη σου!With motherboard speaker jumpered to ON and NO memory in the board > you 'should' get a beep from motherboard speaker. Have you got all the power inputs to board hooked up.If all power inputs are hooked and memory is not in board at all and you receive no beep> RMA the board.εδω ειναι και το αντιστοιχο topic.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 3, 2005 #430 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 Eμενα οταν ηταν καμενος ο επεξεργαστης αναβαν τα 4leds και δεν εσβηναν! System startup 4 leds on CPU is detected 3 leds on DRAM is detected 2 leds on VGA is detected 1 led on System boot all led's off Oποτε δεν φταει η μνημη...(παντως βαλε μονο ενα dimm στην πορτοκαλι θεση 2) Mα αυτό που λες σημαίνει ότι αν δεν γίνει DRAM detect μένει στα 3 λαμπάκια... μόλις γίνει το detect πάει στα 2.... @phil cpu μου φένετε (πρόβλημα με τον imc εξού και τα 3 led). Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούλιος 3, 2005 #431 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Eχεις δικιο,αλλα ετσι δουλευουν τα leds!Με βαση τα leds λοιπον φταινε οι μνημες,οποτε καλο ειναι να κανει αυτο που του εγραψα παραπανω και να δει τι φταιει!Η γνωμη μου κι εμενα απ'τη στιγμη που δεν κανει beeps ειναι οτι φταιει ο επεξεργαστης ή η μητρικη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 3, 2005 #432 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 δε φλασαρεις ενα official bios απο δισκετα; κατι τετοια μου εκανε κι εμενα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 3, 2005 #433 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 δε φλασαρεις ενα official bios απο δισκετα; κατι τετοια μου εκανε κι εμενα.. Μπορείς να φλασάρεις αν δεν μπουτάρει (κολάει στα 3 led)??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιούλιος 3, 2005 #434 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Ρε συ .38-.45 αφου λεω παραπανω οτι βαλαμε οπως ηταν το τσιπακι του bios του beetlejuice το οποιο ηταν οκ αλλα και παλι δεν εκανε post το board. @deadlock 7:Οταν ειπα οτι δοκιμασα ολες τις μνημες σε ολες τις πιθανες θεσεις το εννοω,ιδιως στο δευτερο slot που ειναι για ενα dimm/single channel;) @Frost:H πιο λογικη απαντηση νομιζω οτι ειναι η δικη σου.Μαλον ο IMC μας αφησε χρονους,γι'αυτο και το κολημα στα 3 led(μνημες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιούλιος 3, 2005 #435 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 επειδη ειμαι καλος στο hotflash πηγα απο κει και με αυτο το σκεπτικο τελικα με το δικο μου bios δεν λειτουργησε (ειχα το 3,1) εβαλα πανω και τις utt μου σε ολους τους συνδιασμους, τιποτα μετα δοκιμασαμε στην δικια μου μητρικη τον cpu του Phil χωρις καρτα γραφικων τα ιδια και save boot δοκιμασαμε και clear σημερα εκανα ελεγχο σε μενα για τα λεντ χωρις μνημες βαραει 3 λεντ και ηχο (συνεχεια) χωρις καρτα γραφικων 1 λεντ και ηχο (μονο ενα μπιπ) ο frost εχει δικιο αλλα δεν μπορω να εξηγησω γιατι χωρις cpu μενει με 3 λεντ ον ,4 επρεπε να ειχε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 3, 2005 #436 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuiceο frost εχει δικιο αλλα δεν μπορω να εξηγησω γιατι χωρις μνημες μενει με 3 λεντ ον ,2 επρεπε να ειχε... Το 3ο σβήνει αφού ελένξει τις ram και τις βρει ΟΚ (DRAM is detected 2 leds on)... άρα όταν έχεις πρόβλημα με ram έχεις 3led... Πάντος το ότι δεν ακούγοντε beep είναι περίεργο... λες να είναι και m/b:shutup: EDIT Αρχική απάντηση από BeetleJuiceο frost εχει δικιο αλλα δεν μπορω να εξηγησω γιατι χωρις cpu μενει με 3 λεντ ον ,4 επρεπε να ειχε... Εννοείς ότι προσπαθήσατε χωρίς cpu στο socket και πήρατε 3 led? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιούλιος 3, 2005 #437 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 εκανα διορθωση αλλο ηθελα να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 3, 2005 #438 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 18:50] Μπορείς να φλασάρεις αν δεν μπουτάρει (κολάει στα 3 led)??? αμε, κι εμενα τα εκανε αυτα, μετα απο corruption στο οποιο πηρε μαζι του ενα ζευγαρι utt (ατυχεστατη εμπνευση να flashαρεις μητρικη που δουλευει αψογα με καμμενες μνημες @ 3.55v). δε δεχοταν κανενα bios με κανενα τροπο κι εβγαζε συνεχεια λαθη οταν πηγαινες να τη flashαρεις, δουλευε οταν ηθελε και οπως ηθελε (μονο στο πρωτο boot ειχες windows, μετα το restart εμενες απλα να κοιτας τα 3 ledακια αναμμενα), και πετουσε μπλε οθονες συνεχεια. τη bootαρισα με πατημενο το insert (αν θυμαμαι καλα), flash απο καινουργια δισκετα για να δουλευει σιγουρα με official bios, και ειναι μια χαρα απο τοτε. @philδε νομιζω πως χανεις τιποτα να δοκιμασεις, πριν στειλεις το συμπαν για rma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιούλιος 4, 2005 #439 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 frost , με το cpu του Phil εγιναν οι δοκιμεςκαι στις 2 μητρικεςκαι με τα 2 σετ μνημων , τα utt μου και τα bh5 απλα το θεμα ειναι οτι αν εχει καει ο cpu (99% αυτο ειναι) τοτε δεν επρεπε να ειχαμε 4 λεντ?εμεις ειχαμε 33 δινει η dfi και αν εχεις προβλημα στις μνημεςαπλα κουβεντα εκανα γιατι με προβλημα στο cpu εχει 3 λεντισως ο imc ειναι πεθαμενος και ο υπολοιπος cpu οκλεμε τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούλιος 4, 2005 #440 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Όταν είχα μια υγροποίηση στο cpu λόγω κακής μόνωσης, έμενε στα 3 led και δεν άναβε. Όταν το άνοιξα είδα νερό στα pin που πάνε από το cpu στις μνήμες. Όταν το στέγνωσα όλα μια χαρα. Για να μένει στα 3 led και σε εσας μάλλον ο imc έχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.