BeetleJuice Ιούνιος 4, 2005 #321 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 παιδια ποση παστα βαλατε?παντου στο τσιπσετ η μονο στο κεντρο του?και ποσο παχος , ας πουμε σαν ενα φιλμ?οταν την βαζετε την αφηνετε στο κεντρο σαν σταγονα και απλωνεται μονη της?μια φωτο πριν και μετα την εφαρμογη δεν θα με χαλαγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούνιος 4, 2005 #322 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 ενα πολυ λεπτο στρωμα και στον πυρηνα και στην ψυκτρα...ωστε να αρχισει να φαινεται απο κατω...σε περιπτωσεις σαν του τσιπσετ της dfi που η εφαρμογη δεν ειναι τοσο σφικτη τοτε βαζεις ελαχιστα παραπανω...τουλαχιστον ετσι κανω εγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 4, 2005 #323 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Τι λέτε ρε παιδιά...Βάζεις μία ΣΤΑΓΟΝΑ πάστα και την απλώνεις πάνω στον πυυρήνα....και τίποτα άλλο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιούνιος 5, 2005 #324 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 εμ εδω ειναι το θεματην απλωνω ή βαζω μια σταγονα στο κεντροστην περιπτωση τoυ cpu το καταλαβαινω να βαλω μια σταγονα στο κεντρο και να την αφησω να απλωθει με το πατημαστην περιπτωση του τσιπσετ ομως δεν υπαρχει "πηρηνας"θεωρητικα ζεσταινεται ολοκληρο και ειπα μηπως πρεπει να απλωσω ενα φιλμ σε ολο το τσιπσετ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 5, 2005 #325 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Όπως και να το κάνεις το ίδιο θα είναι το αποτέλεσμα..δεν υπάρχει διαφορά...Γιατι βρε πουλάκι μου δεν υπάρχει πυρήνας?Εσύ στον Athlon XP έβαζες πάνω σε όλο το chip ή μόνο στον πυρήνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 5, 2005 #326 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 LOL εννοει οτι πρεπει να βαλει σε ολο το εμβαδο και οχι σε ενα μονο μικρο εμβαδο στο κεντρο (πυρινας) οπως συνεβαινε με τους XP.. το ιδιο πραγμα λετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 5, 2005 #327 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Σουττττ Μην τα λες αυτά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιούνιος 5, 2005 #328 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 ρε εχετε τρελαθει?το τσιπσετ τι πυρηνα εχει?ο αθλονας ειχε ενα "ματακι" και εκει πανω παταγαμε μια σταγονα και απλωνοταν με το πατημα του μπλοκστο τσιπσετ τι να κανωνα απλωσω σε ολο το εμβαδο?η μονο στο κεντρο σε μεγεθος μιας φακηςστον AMD64 αποτι ξερω απο κατω απο το καπακι εχει ενα ματακι σαν του ΧΡμου εχουν πει οτι δεν χρειαζεται να απλωσεις σε ολο το καπακι παστα , αλλα μονο στο κετρο σαν μια φακη , γιατι η θερμοτητα ερχεται απο το ματακι απο κατωαρα στο υπολοιπο δεν χρειαζεταιερωτηση κανω , δεν ξερω τι πρεπει να γινει , απο σας περιμενω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 5, 2005 #329 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Δηλαδη εσυ στις μνημες οταν κολλας ψυχτρακια δεν βαζεις σε ολη την επιφανεια θερμοαγωγιμη?Anyway, μην το τραβαμε αλλο, ΝΑΙ θα απλωσεις σε ολο το τσιπ θερμοαγωγιμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 5, 2005 #330 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice ρε εχετε τρελαθει?το τσιπσετ τι πυρηνα εχει?ο αθλονας ειχε ενα "ματακι" και εκει πανω παταγαμε μια σταγονα και απλωνοταν με το πατημα του μπλοκστο τσιπσετ τι να κανωνα απλωσω σε ολο το εμβαδο?η μονο στο κεντρο σε μεγεθος μιας φακηςστον AMD64 αποτι ξερω απο κατω απο το καπακι εχει ενα ματακι σαν του ΧΡμου εχουν πει οτι δεν χρειαζεται να απλωσεις σε ολο το καπακι παστα , αλλα μονο στο κετρο σαν μια φακη , γιατι η θερμοτητα ερχεται απο το ματακι απο κατωαρα στο υπολοιπο δεν χρειαζεταιερωτηση κανω , δεν ξερω τι πρεπει να γινει , απο σας περιμενω Συγγνώμη το NF4 το έχεις δεί?Μάλλον όχι...Όταν το δείς θα καταλάβεις....Δεν θα το απλώσεις σε όλο το chip...πάνω στο "Ματάκι" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 5, 2005 #331 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Συγγνώμη το NF4 το έχεις δεί? Μάλλον όχι... Όταν το δείς θα καταλάβεις.... Δεν θα το απλώσεις σε όλο το chip...πάνω στο "Ματάκι" ουπς.. νομιζα οτι ειναι σαν το nf2... (δεν το ανοιξα ακομα) τοτε συμφωνω με τον προλαλησαντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 5, 2005 #332 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Όχι βρε παιδιά...Είναι σαν A XP..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 5, 2005 #333 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Έτσι είναι το NF4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιούνιος 5, 2005 #334 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Ποιος το φανταζοτανε οτι θα ειναι σαν αθλονας !!!κουφαθηκα , νομιζα οτι ειναι σαν NF2 !!!οκ κομπλε ολα τωρα !!!arctic θελει τοτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 5, 2005 #335 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 ΠΡΟΣΟΧΗ μην πέσει πάνω σε κάποιο ολοκληρωμένο και τρέχεις με την AS5(είναι αγώγιμη...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nycos Ιούνιος 6, 2005 #336 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Εχω στις μνήμες στα 3.2βολτ, και κοιτάω το smartguardian και παρατηρώ ότί σε idle παίζει 3.2, 3.18 συνέχεια, και όταν κάνω πχ divx παιζει απο 3.2, 3.18, 3.12 κτλ.. Καλα πάει???Εχω το AntecTrueControl 550watt, και εχω φτιάξει 24πινο απο τα περίσια κάλωδια, επίσης έχω το jumper για τις μνήμες στο max 3.2v.Επίσης όσο αφορά αυτό που συξητάγαμε με το chipset, μιας και έχω μια απλή PCIex VGA, αφαίρεσα τα 2 molex ρεύματος που μπαίνουν στον κέντρο της μητρικής. Δεν επιρέασε το oc μου, βελτιωθήκαν λίγο γενικά οι τάσεις καθώς επίσης εριξε 2-3 βαθμούς την θερμοκρασία του chipset, για δοκιμάστε το...Και κάτι ακόμα, εχω wc (11's block, ford transit rad, Swiftech MCP350 12volt). Θέλω να συνδέσω στο 3πινο του cpu molex της μητρικής ή την 12volt αντλία ή τα fan του ψυγίου (ετσι ώστε να ανοίγουν-κλείνουν απο τις ρυθμίσεις της μητρικής ή του smartguardian), όμως η αντλία είναι 7watt και κάπου τόσο νομίζω και κάθε 12αρης fan. θα ζορίζει την μητρική λόγω των watt? ή δεν έχει πρόβλημα και συνδέουμε οτι θέλουμε πάνω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 6, 2005 #337 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 αν δε βαλεις πολυμετρο, δε θα μαθεις. καπου αναφερθηκε που. νομιζω ο hipro το ειχε πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούνιος 6, 2005 #338 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από nycos Εχω στις μνήμες στα 3.2βολτ, και κοιτάω το smartguardian και παρατηρώ ότί σε idle παίζει 3.2, 3.18 συνέχεια, και όταν κάνω πχ divx παιζει απο 3.2, 3.18, 3.12 κτλ.. Καλα πάει??? τωρα αν δεις με πολυμετρο ~3.3 μην εκπλαγεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιούνιος 6, 2005 #339 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 φυσικα και εχουν σχεση τα βατοσο περρισοτερα βατ στα 12 βολτ τοσο ανεβαινει και η ενταση του ρευματος που θα καλειται η μητρικη να δωσειανεβαινουν τα αμπερ δηλαδηο τυπος ειναι W=V . I οπου W τα βατ , V η ταση και I τα αμπερπροφανως λοιπον στα 12 βολτ και με 7 βατ απαιτεις 600mAειναι σχετικα πολλα ο 12αρης ο αθορυβος φυσικα και δεν τραβαει τοσα πολυ λιγοτερο , ο coolermaster τραβαει 0,06 αμπερ , αρα 60mA οχι 600mΑομως εγω εχω συνδεσει και μεγαλυτερους , στα 6W ας πουμε και δουλευαν μια χαρα αλλα ειχα μετρησει τα mA και δεν ηταν τοσα πολλα οσα βγαινει με τον τυπο , δηλαδη ο ανεμηστηρας ηταν max 6W.μια γρηγορη δοκιμη βαλε βγαλε να δεις αν παιρνει μπρος θα σε πεισει αλλα και παλι , αν δουλευει σερι μπορει το τσιπ που κανει την τροφοδοσια να τα παιξειεξαλλου αυτες οι εξοδοι ειναι ρυθμιζομενες και δεν νομιζω να μπορει να δουλεψει αυτο το ρυθμιστικο συστημα με τοσο πολυ φορτιο .θα εκανα μια δοκιμη να σου πω αλλα δεν εχω κατι τοσο βαρυ προχειρο νυχτιατικααυριο θα δοκιμασω μερικους ανεμιστηρες εκτος και αν μας προλαβει κανενας φιλος που το εχει κανει ηδηστο μανουαλ μηπως λεει ποσο φορτιο αντεχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 6, 2005 #340 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuicearctic θελει τοτε... τι εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.