BeetleJuice Φεβρουάριος 26, 2006 #921 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2006 η dfi δινει 8 καναλια ηχου , για το μεσο χρηστη μια χαραγια να μην σχολιασω οτι ισως κανενας δεν χρησιμοποιει και τα 8και οκ , αν καποιος θελει xtreme κατασταση στον ηχο , δεκτο , αλλα creative?ελεοςοταν θες κατι επαγγελματικο , πας στα επαγγελματικα , και εκει ΔΕΝ την ξερουν καν την creative , τους το λες και γελανεεγω δεν ταχω με τους χρηστες , με τους ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΑΧΩ που πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελεςΑΑΑ μην ξεχασω εχει και επιχρυσα βυσματα , ομως ΜΗΝ βαλετε χρωμιωμενα βισματακια εσεις γιατι χανετε σε ποιοτητα ηχου200 ευρω καρτα ηχου για να ακουω τον ηχο της μηχανης απο το Most wanted και μαλιστα με ακουστικα?ααα , ξεχασα , καποιοι κανουν παρτυ και παιζουν απο το Pc του δωματιου μουσικη γιατι το εχουν συνδεσει με επιχρυσα καλωδια με το ηχοσυστημα (ηχοσυστημα 300 ευρω , τελειας ποιοτητας)αααα , ομως το ηχοσυστημα ειναι Dolby prologic και εχει 1000 ευρω και συνδεση με οπτικη ινααααα , ομως δεν ειχα λεφτα και τα ηχεια μου ειναι απο το home cinema με 100 ευρω...ωραια ας ειχε και 3000 ευρο το καθε ηχειο και τοτε ΝΑΙ τοτε θες καλη καρτα ηχου,επιχρυσα,οπτικες ινες κτλα και μια μονωση στο δωματιο μετα...α μα πια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 26, 2006 #922 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2006 Ο μόνος λόγος που αγοράζω Creative είναι επειδή ενεργοποιώ το ΕΑΧ, κανείς άλλος. Για απλό χρήστη οι κάρτες των μητρικών είναι υπεραρκετές και για τον επαγγελματία οι Creatıve είναι ανύπαρκτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Φεβρουάριος 26, 2006 #923 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Χθες, στις 19:18] σαν "καλο" bios θα συνεζισω να στηριζω το 6-23 αλλα 2 που κυκλοφορισαν μετα , το 7-04 και το fx60 αποτι ειπαν τα παιδια εδω δεν ειναι και οτι καλιτερο απο phil και esdee αποτι ξερω και αυτοι με 6,23 κανανε τα bench τους , τουλαχιστον οσο τους παρακολουθουσα τωρα για χ1900 , δεν ξερω να σου πω αν δει το ποστ ο phil ας μας πει νομιζω προσφατα ειχε εμπειρια με την συγκεκριμενη περιπτωση στειλτου ενα pm Και εγω θεωρω το 623 πως ειναι το πιο συμβατο και bug-free bios.Οσο αφορα την καρτα γραφικων,θεωρω πως ασυμβατοτητα bios ειναι λιγο δυσκολο να παιζει.Απλα μου ετυχε μια X1800XL της GECUBE να μην δουλευει με τιποτα ουτε σε DFI NF4 αλλα ουτε σε DFI RDX 200. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Φεβρουάριος 26, 2006 #924 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2006 :OT:καλα τα λεει ο beetlejuiceειναι αστειο να δινεις 150-350Ε για μια καρτα ηχου και να εχεις σετ ηχειων-ενιχυτη που κανει τοσα η και λιγοτεραη μεγαλυτερη χασουρα στην αναπαραγωγη ηχου ειναι στο ηχειο,οπου και μετατρεπονται τα ρευματα σε μηχανικη κινηση με τεραστιες απωλεις(πολυ μεγαλυτερες απο αυτες που ειχαμε οταν πηγαινει το σημα απο το cd/dvd/pick-up προς τον ενισχυτη και τις επιμερους απωλειες απο καλωδια κλπ κλπ)επισης,το ηχειο θελει πολυ μεγαλη προσοχη στην τοποθετηση στο χωρο και ειμαι σιγουρος οτι οι πιο πολυ με πολυκαναλα συστηματα ηχειων,τα εχετε στριμωξει οπως ναναι στο δωματιο σας:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάρτιος 8, 2006 #925 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2006 Ερώτηση 1ηΧάρις το πολύ καλό αυτό άρθρο...http://www.bigbruin.com/reviews05/nf4thermals/index.php?file=1για το ποια μέρη της DFI ζεσταίνονται αρκετά και δεν έχουν μια ψύκτρα πάνω τους σκέφτομαι να βάλω πάνω στη μητρική ψυκτρούλες...Σκεφτόμουνα να βάλω κάτι τέτοιο:1)http://www.thermaltake.com/coolers/memory/ramsink.htm2)http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=55163)http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=7615Τα τελευταία μου φαίνονται ότι θα ταιριάζουν και με τις υπόλοιπες που έχει ήδη η μητρική.Το έχει κάνει κανείς; Μήπως για το mosfet το γνωστό πάνω δεξιά δε θα πατά καλά μιας και είναι μικρούλι (αλλά με ενδιαφέρει περισσότερο από όλα να ψύξω);Ερώτηση 2ηΠως γίνεται ρε παιδιά να τρέχει 10x260 1:1 και όχι 9x260 1:1 με ίδιες ρυθμίσεις μνημών;Τι πρέπει να αλλάξω για να τρέξει; (Venice 3200+ με default multi 10x); Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάρτιος 9, 2006 #926 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Για την πρωτη ερωτηση νομιζω οτι ειναι υπερβολη να βαλεις παντου ψυκτρακια,αλλα σιγουρα δεν εχει κατι κακο. Το δευτερο το διαπιστωσα κι εγω στις gskill hz(uccc) που εβαλα.Με 10*260 ολα οκ..με 9*260 δεν ανοιγε το Pc! Τελικα εκανα ενα πολυωρο cmos+βγαλσιμο μπαταριας κι ολα ειναι οκ πλεον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 9, 2006 #927 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 και γω θα συμφωνησω με τον προλαλισαντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 14, 2006 #928 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Εχω ακομα το μαμισιο 623.Πηρα κατι μνημουλες trancend με uccc τσιπακια.Υπαρχει καποιο bios που να παιζει καλυτερα με δαυτες?Βεβαια ακομα δεν εχω δοκιμασει τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάρτιος 14, 2006 #929 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 623 :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 14, 2006 #930 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 11:03] Εχω ακομα το μαμισιο 623.Πηρα κατι μνημουλες trancend με uccc τσιπακια.Υπαρχει καποιο bios που να παιζει καλυτερα με δαυτες?Βεβαια ακομα δεν εχω δοκιμασει τιποτα... Εμενα με το 704-2ΒΤΑ πηρα εκ των τριων το πλεον επιμηκες με uccc. Ξαναγυρισα σε 623-3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 14, 2006 #931 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 623-3=623 μαμισιο?Αν οχι,τι διαφορες εχουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάρτιος 14, 2006 #932 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Δεν θυμαμαι σε ποιο θεμα το ειχα γραψει,αλλα ειχα διαβασει πως πολλοι προτεινουν το 623-1 για τις μνημες uccc.To 704bta ειναι καλο για μεγαλα scores στα auto!Vadergr:Ναι 623-3=official.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 14, 2006 #933 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 13:22] Δεν θυμαμαι σε ποιο θεμα το ειχα γραψει,αλλα ειχα διαβασει πως πολλοι προτεινουν το 623-1 για τις μνημες uccc.To 704bta ειναι καλο για μεγαλα scores στα auto!Vadergr:Ναι 623-3=official.. Δεν εχω δοκιμασει κανενα απο τα 623 - 1/2 με τα uccc (μονο με τα ΒΗ που ετρωγα τις φρικες αλλαζα τα μπιοσια σαν τα υποκαμισσα). Το 704 που λες για τα auto, αυτο που ειχα διαβασει απο angry games/rgone οτι λεγανε οτι ειναι καλο "plug and play bios". Εχει καποια timings ξεχειλωμενα και εχει καλη συμβατοτητα. Εμενα δεν μου δουλεψε ποτε καλα...Ειχα δει κατι διπλα post (κανει ποστ, μετραει μνημη, ξανασβηνει, ξαναποσταρει), κατι κολληματα με το που δειχνει τι cpu εχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 14, 2006 #934 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 οπως εχουμε ξαναπει τα 1,2,3 ειναι απλες ΠΡΟΡΥΘΜΙΣΕΙΣ του ηδη αντιστοιχου υπαρχοντος biosητοι τα 1,2,3 για το 6,23 ειναι προρυθμισμενο 6,23 bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 14, 2006 #935 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Τι λες ρε σκαθάρι....Αφού χρησημοποιούνε διαφορετικά ram tables....πώς γίνεται να είναι ίδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 14, 2006 #936 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 εγω τι λέω?τοχουμε πει 500 φορες εδω περα και ειχαμε συμφωνησει οτι ειναι το ιδιο απλα προρυθμισμενοδηλαδη να στο πω και αλλιως : αμα παρεις το 6,23-1 και το 6,23-2 και τα μηδενισεις , δεν θα παρεις το ιδιο bios ακριβως?εγω λεω ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 14, 2006 #937 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Εγώ γιατί θυμάμαι το αντίθετο?Απλά το λέγατε 2-3 αυτό...Τεσπα..Μόνο οι δοκιμές πείθουν...Ότι ταιριάζει στον καθένα καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 14, 2006 #938 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 χμμμ,τοτε να το ψαξουμε γιατι δεν θελω να λεω χαζα...αν και ακομα το υποστηριζω αλλα οκ , μπορει και να κανω λαθοςαν θυμαται κανενας παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάρτιος 14, 2006 #939 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Και εγώ διάβασα ότι το -3 είναι το τελικό που περιλαμβάνει και τα -2 και -1 όσον αφορά το compatibility των μνημών γιατί τα πρώτα 2 βγήκαν για UTT και TCCD αντίστοιχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 14, 2006 #940 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Ειναι επισημα αυτα δηλαδη?Πως θα δω ποιο 623 εχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.