chroma Ιανουάριος 16, 2006 #861 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Είναι να μη σου τύχει, εγω 10 μήνες την έσκιζα με phase, modded σε sli, 3.5v σε μνήμες 24/7 μέχρι που βαρέθηκα να τη βλέπω και την έδωσα για να πάρω το νεο rev. AD0 να νιώσω τη χαρά του καινούργιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 17, 2006 #862 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 να ρωτήσω κάτι?όταν σκάει το SuperPi 32M τι σημαίνει?υπάρχει κάτι που να σκίζει τον επεξεργαστή χωρίς να ενοχλεί τις μνήμες?θυμάται κάποιος πως ξεκολλάει το ρεύμα απο το 2,9V από τις μνήμες?λυπηθείτε με μην διαβάσω 43 σελίδες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 17, 2006 #863 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 17:39] να ρωτήσω κάτι?όταν σκάει το SuperPi 32M τι σημαίνει?υπάρχει κάτι που να σκίζει τον επεξεργαστή χωρίς να ενοχλεί τις μνήμες? Γιατι ειπε καποιος οτι το spi στεσαρει μονο τον επεξεργαστη?Αν οι μνημες εχουν προβλημα παλι λαθος θα βγαλει..Υπαρχουν προγραμματα οπως το hot cpu tester που καινε τον επεξεργαστη με οσο γινεται λιγοτερη χρηση μνημης..θυμάται κάποιος πως ξεκολλάει το ρεύμα απο το 2,9V από τις μνήμες?λυπηθείτε με μην διαβάσω 43 σελίδες!!!!Δεν καταλαβα σου εχει κολλησει το ρευμα στο 2.9ν?:...: Δοκιμασες να κανεις ccmos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 18, 2006 #864 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 ναι και το τζαμ περακι κούνησε 5->3.3->5 και τις μνήμες άλλαξα κίτρινο πορτοκαλί και με 1 στικ μπούταραπαπίρια!!!!!χτυπάει άπειρα λάθη ακόμα και στα 220cpu τεσταρισμένη.μνημες τεσταρισμένεςτο γλυκό ξύνισε.....αν φλασάρω το 6.3 official Που έχω τώρα θα χάσω το Raid array?ξέρει κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 18, 2006 #865 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSagaυπάρχει κάτι που να σκίζει τον επεξεργαστή χωρίς να ενοχλεί τις μνήμες? το bios.....εισαι περιπου στο 70%load οταν εισαι σε Bios μεσα....μονο το cpu ζοριζεται..... hipro??τι λες??? Το λεω αυτο γιατι εχω δει με Phase περιπου 10βαθμους περισσοτερο οταν ειμαι σε bios απο τα win.....επισης γυρω απο το cpu οι πυκνωτες κανουν τζιτζιρισμα.....και αυτο σημαινει οτι ζοριζεται και τρωει πολυ ρευμα το cpu(εφοσον του δωσεις εννοειται)...ετσι δεν ειναι(για το δευτερο)?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 18, 2006 #866 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 το Array θα το χάσω η να φλασάρω άφοβα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 18, 2006 #867 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Ποιο Bios εχεις τωρα?Αν δεν κανω λαθος μπορεις να βαλεις καποιο αλλο που να εχει ομως το ιδιο raid controller bios.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιανουάριος 18, 2006 #868 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 - δε χαλαει το array- αποτι ξερω δεν τσιτσιριζουν οι πυκνωτες ,τα πηνια κανουν θορυβο..ετσι ειχαμε πει καποτε...στο bios και γω εχω δει οτι ανεβαινει η θερμοτητα , λογικα δεν ειναι κατι σαν idle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 18, 2006 #869 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Σκαθαρι εισαι σιγουρος πως δεν χανεται?Νομιζω οτι ισχυει για συγκεκριμενες αλλαγες Bios.Δηλαδη αυτα που εχουν το ιδιο raid controller bios.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 19, 2006 #870 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 δεν ηθελα να αλλάξω έκδοσηαλλα και που φλάσαρα το ιδιο deadlock με περίμενε.....με βλέπω για RMAτο array δεν το πείραξε Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιανουάριος 19, 2006 #871 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 ειναι απλο.εδω και εναμιση χρονο εχω βαλει ολα τα bios που εχω βρει μεχτι και το 7,04ποτε δεν ειχα προβλημα raid αρα το raid δεν επηρεαζεται οτι και να βαλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιανουάριος 19, 2006 #872 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 παλι το ιδιο συμβαινειμολις εβαλα CAS πανω απο 2,δεν κανει τιποταεκανα και safe boot,και ccmos,δοκιμασα με 2 cpu,εβαλα τις μνημες σε ολες τι πιθανες θεσεις,μονες τους και ανα 2ξεκιναει,αναβουν τα led της και τα led των μνημων,φτανουμε στα 2 αναμμενα διαγνωστικα ...τελος(παγωνουν ολα τα led και στις μνημες και οθονη μαυρη)καμμια ιδεα?το εβγαλα και απο το ρευμα εντελως αλλα ακριβως τα ιδια κανειτο board ειναι/ηταν 3 ημερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιανουάριος 19, 2006 #873 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 corrupt bios ή κατι τρεχει με μνημεςθελει ή αλλες μνημες για να ξεκινησει οπως του φιλλιπου ή αλλο τσιπ και φλασαρισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιανουάριος 19, 2006 #874 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 @beetlejuiceαυτο σκεφτομουν κι εγω,μηπως ανοιξει με αλλη μνημηθα βαλω μια παλια 256αρα που εχω στα 333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Ιανουάριος 24, 2006 #875 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 quiz:Κάρτα γραφικών 6800gt συνδεμένη με dvi.Με 1 stick,συγκεκριμένο όλα μια χαρά.Με το άλλο η και τα δύο μαζί απάνω τίποτα.Αλλά,αφου σέταρα το raid και έφτιαξα τα settings μπορεί πάλι να μην βλέπω τίποτα στο bios,αλλά όταν φορτώνει win όλα κομπλέ.για να σας δω.... hint : άσχετα με το init display first,με το συγκεκριμμένο stick παίζει και επίσης ξαναφλάσαρα και το bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 24, 2006 #876 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Για να καταλαβω..αφου σεταρες το raid βλεπεις το αλλο stick μνημης,αλλα οχι στο Bios..μονο στα windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Ιανουάριος 24, 2006 #877 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από cptkoulis [12-01-2006 13:09] μετα απο memtest,κανω clear cmos και απο εκεινη τη στιγμη,φτανει στα 2 led αναμενα και δεν προχωραει πιο περα.τα led στις μνημες αναβουν κανονικα και η οθονη ειναι σε κατασταση "no signal",δε βγαζει καν το bios της vga. ειναι καποιο κολλημα της DFI?RMA η 7800? είχα πάθει ακριβώς τα ίδια.Μετά απο 2 μέρες memtest κάνω ρεσταρτ να δω αν πήρα τίποτα πιο ψηλά.όλα κομπλέ και αποφασίζω να αλλάξω τα dimms μεταξύ τους.Απο τότε δεν ξαναάνοιξε και έφυγε για rma.το είχα κλείσει την ώρα που έτρεχε το memtest,και απο τότε πατάω esc να μπω στο boot menu και μετά το κλείνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Ιανουάριος 24, 2006 #878 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 17:41] Για να καταλαβω..αφου σεταρες το raid βλεπεις το αλλο stick μνημης,αλλα οχι στο Bios..μονο στα windows? Για να είμαι πιο ακριβής με το που βάζω το δεύτερο στικάκι δεν μπορώ να δώ τίποτα.μου βγάζει no signal η οθόνη.Αλλά επειδή άκουγα το floppy λέω κάτσε να μπώ bios με το ένα στικακι και na setαρω το raid.(είχε προηγηθεί clear cmos και είχα ρυθμίσει μόνο τις μνήμες για να μπω μεμτεστ).Βάζω και το καταραμένο απάνω,μπουτάρω,πάλι no signal,παταω del,F10,Y,enter το αφήνω και μπαίνει win και βλέπω κανονικά.Το πρόβλημα είναι ότι εάν π.χ το ένα στικάκι είναι το Α και το άλλο το Β με το Α μπορώ να μπώ bios και να έχει σήμα η οθόνη ενώ με το Β ή και Α και Β μαζί δεν βλέπω τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 24, 2006 #879 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Το stick αυτο λειτουργει οκ?Το εχεις τσεκαρει με memtest?Απο περιεργεια ρωταω,γιατι λυση δεν μπορω να σκεφτω με τιποτα!Αν ειναι ιδια τα dimms δοκιμασε κι αυτοΜΟΝΟ αν ειναι ιδια υποψιν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Ιανουάριος 24, 2006 #880 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Το τσέκαρα το spd και το διαβάζει οκ.Μετά απο επικοινωνία με τον hadji_a ακολούθησα την συμβουλή του να βγάλλω την μπαταρία για καμμια ώρα και ως δια μαγείας έστρωσαν όλα.ποιος ξέρει τι ***** ρευματα κράταγε η μητρικη.Επίσης είχαν δει και άλλα κουλά τα ματάκια μου τελευταία.Ενώ οι μνήμες έπαιζαν με 1-1 drive strength (mushkin special 2-2-2 bh-6) μετά απο το ανελέητο μαστίγωμα της μίας (απο 238@3.1v έχει 252@3.1v memtest thanx to chroma ) έπαιζαν μόνο με 7-1.Έστρωσε και αυτο και πλέον παίζουν και με 1-1,χωρίς το 4ο τεστ του snm να πετάει λάθη με τους κουβάδες (μιλάμε για 600 λάθη). Απο δω και στο εξής ότι ακυρότητα βλέπω το πρώτο που θα κάνω είναι να βγάζω τη μπαταρία για καμμια ώρα και μετά όλα τα άλλα γιατί με βλέπω να αναβοσβήνει η οθόνη και εγω να τσεκάρω αν το πρόβλημα οφείλεται στο ποντίκι ή στις κάλτσες που φοράω.Ουφ,να'σαι καλά ρε Αντρέα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.