Jump to content

Dfi Νf4 Owners - ερωτησεις - λυσεις

kIlGoRi

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

βαγγο πλακα κανεις ,τι timmings ειναι αυτα που ανεβασες

προφανως δεν εχω παιξει με τα timmings σε μαυρο χρωμα, απλα εδειξα (με κοκκινο) πως θα μπορουσε να ειναι το καρα-tight στον controller.

Δεν ξερω πως πανε οι μνημες του chosen γι'αυτο δεν αλλαξα τιμες που ισως επιρεασουν τις μνημες (εκτος ισως απο το trtw)

(προφανως οι μνημες του chosen δεν ειναι καν UTT)

;)

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από esdee

προφανως δεν εχω παιξει με τα timmings σε μαυρο χρωμα, απλα εδειξα (με κοκκινο) πως θα μπορουσε να ειναι το καρα-tight στον controller.

Δεν ξερω πως πανε οι μνημες του chosen γι'αυτο δεν αλλαξα τιμες που ισως επιρεασουν τις μνημες (εκτος ισως απο το trtw)

(προφανως οι μνημες του chosen δεν ειναι καν UTT)

;)

Θα ήτανε κόπος να δώσεις και timings για tccd? :)

Αρχική απάντηση από Arapis [Σήμερα, στις 15:25]

Έλεος,κάποιος ας μου στείλει ένα zip με όλα τα περιεχόμενα της dfi-δισκέτας,διατηρώντας την δομή των υποκαταλόγων.Plz,έχω μείνει με ......στο χέρι

sapiadisxp@yahoo.com

Στο έστειλα πες μου αν το πήρες.

Εμένα πάλι μου φαίνονται πολύ χαλαρά...

Εγώ παίζω με...

2,5

3

5

3

9

14

2

2

1

2

4708

1

E

4normal

2

8

Fast

4

E

016

D

Εσύ ρε σκαθάρι πως υποστιρήζεις την άποψη του(δεν έχει καμία σχέσει με εσένα βαγγο)?

Έχεις TCCD?ή απλά γράφεις για να αυξηθεί ο αριθμός των ποστ σου?

Δλδ μου κάνει τρομερή εντύπωση πώς είσαι μέσα σε όλα.......

εχω γραψει μολις παραπανω με τι μνημες εχω ασχοληθει και ποσους μηνες εστρρωνα

και τα δικα μου UTT πηγαν 263 με 3,3 volt σφιχτα τερμα , αρα νομιζω κατι εκανα

μεσα σε ολα δεν ειμαι , ειναι πολυ συγκεκριμενα τα πραγματα που εχω ασχοληθει οπως και τα bench που εχω δουλεψει

εχω dfi σχεδον απο την μερα που κυκλοφορησε ,οπως και utt απο τις πρωτες παρτιδες,αν δεν μπορω να μιλαω κιολας παω πασο

tccd ειχαμε εδω και κατι αιωνες απο dfi lanparty nf2 , λες να μην ξερω τα timmings στο περιπου?

με τον βαγγελη εχουμε μιλησει ατελειωτες ωρες στρωνοντας , ε οκ , ποσταρε timmings και συμφωνησα μαζι του σαυτο που ειπε

βλεπεις κατι το κακο?

οσο για την κακια με τα ποστ , το σφηνω ασχολιαστο , ελαχιστες φορες ποσταρω ετσι απλα για να πω κατι

Κοιτα φίλε μου..

Δεν ξέρω τι είχες στο nf2 αλλά εδώ είμαστε σε nf4 και IMC...

Δεν με πείραξε που συφωνείς μαζί του..αλλά ότι έκανες ένα ολκληρο ποστ για να γράψεις "ωραιος βαγγο

στηριζω την επιλογη σου"

Το βρίσκεις λογικό?

Πόστ ούτε μισης γραμμής...

Τερμα δεν ασχολουμαι άλλο...

Αρχική απάντηση από Chosen

Θέλεις ούτως ή άλλως να βάλεις ένα unofficial BIOS. Δεν ρωτάω, στο λέω :)

γιατι?την πηρα την μητρικη και εχει το 6.23 νομιζω.ολα μια χαρα δειχνουν.Τα unofficial τι παραπανω κανουν?

τιποτα παραπανω

εδω εχουν γινει τρελα σκορ με το official

οκ , το 7 κατι εχει πολλες επιλογες παραπανω αλλα δεν εχω ακουσει να θεωρειται καλιτερο απο το 6,23

και γω τοχω κορυφη το 6,23...

Πάντως και το FX60Test bios (σε ποιό βασίζεται δε ξέρω) είναι πολύ σταθερό, χωρίς προβλήματα και το έχω αρκετό καιρό. Όσο πήγαινε και με το 623-2, τα 704 δε τα ξέρω καθόλου τι κάνουν γιατί δε τα εμπιστεύομαι για το 123%.

αυτο ειπα και γω , οτι εφοσον δεν κερδιζεις κατι παραπανω με unofficial γιατι αν μην βαλεις το official

με το 123% δεν υπηρξε προβλημα με το 6,23

kender με το 123% μερικες μητρικες εδιναν λαθος τασεις με συγκεκριμενο bios

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.