ea6gka Νοέμβριος 23, 2005 #721 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 ερωτηση , απο τοτε που εβαλα το ραπτορα αργει να περασει τη πρωτη οθονη που βγαζει μολις ανοιξεις το πισι. κατα 3 δευτερολεπτα απο οτι χωρις τον ραπτορα. ξερει κανεις γιατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 23, 2005 #722 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Δεν έχω δει καμιά υποψία αστάθειας με 146 και ultra-d modded σε sli. Tι mod είναι πάλι αυτό; Δεν θέλω να την πειράξω! Εκτός αν είναι bios mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyotaTRD Νοέμβριος 23, 2005 #723 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από phil [Σήμερα, στις 12:21] Απο PSU πως πας;Εννοειται οτι χριαζεσαι ενα τερατακι για να μην εχεις τιποτα κουλα Αααα και καλος ηρθες στο Λαμπη Tagan U22-480W. Δεν πιστεύω οτι του πέφτει λίγο. πάντως μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτό το κόλημα. Αν τραβήξω ένα format λές να φτιάξει. Ποτέ δεν έβλαψε κανέναν ένα format. (βασικά έχω 300GB σκληρό και τα 235 είναι γεμάτα, αυτό με σταματάει και δεν το έχω κάνει ακόμα) Κατα τ'άλλα έχω το τελευταίο Bios & drivers, όλα είναι updated. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Νοέμβριος 23, 2005 #724 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 15:41] Tι mod είναι πάλι αυτό; Δεν θέλω να την πειράξω! Εκτός αν είναι bios mod Τίποτα τρομερό, γεφυρώνεις τα pad στο chip όπως φαίνεται στη φωτό. Απλά το ανέφερα, όσο είχε πάει ως ultra πάει και ως sli. ps. το έκανα με κολλητήρι να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 23, 2005 #725 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Snips , το μόνο πράγμα που να έχεις υπόψιν σου , είναι οτι αν δίνεις κάτω απο 3.2 βόλτ να έχεις το jumper των ram στην 3.3 και αν δίνεις πάνω απο 3.2 στην 5ra[το 2ρο ειναι αυτονόητο] . To χειροτερο που μπορει κάποιος να κάνει ειναι να δίνει 2.6vdimm και να έχει το jumper στην 5ρα, [σαν να πάς Αθήνα -Θεσ/νικη με πρώτη παράδειγμα ,, η να πηγαίνεις με 40 και να έχεις 5τη στο αυτοκίνητο ] . Kατα τ''αλλα το board είναι λειαν επιεικώς θεικό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 23, 2005 #726 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 ’ει να δούμε....αύριο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 23, 2005 #727 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Και ένα φαν [στην φωτό ειναι 120mm] επίσης θα ήταν καλοδεχόυμενο στην θέση που βλέπεις , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 24, 2005 #728 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Λοιπόν όλα καλά με την mobo... 1. Από όλα αυτά τα bios που κυκλοφορούνε όμως τι να βάλει κανείς? 2. Στο official site ανεφέρεται σε PCB ver A kai Ver. B στην σελίδα με τα bioses. ΤΟ B είναι η expert; 3. Υπάρχει καμιά σελίδα που να αναλύσει λεπτομερώς όλες τις ρυθμίσεις του BIOS; Ιδίως των μνημών αλλά και κάτι "ERRATA". .. Ψιλοχάθηκα αν και είχα UT250GbNF3 δεν θυμάμαι τίποτα.... 4. Καλύτερα είναι στις 1-3 (κίτρινες) ή 2-4 (πΕρτικαλί); 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Νοέμβριος 24, 2005 #729 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 - απο bios φιλε μου τα πιο διασημα ειναι το 6,23 και το 7,04- δεν ξερω αν ονομαστικε η expert PCB B , τοθεμα ειναι οτι το revision παντα μα παντα αναγραφεται πανω στην μητρικη σε συγκεκριμενο ταμπελακι ή ειναι τυπωμενο πανω στην μητρικη , οποτε κοιτα το σε μερικες περιπτωσεις (γενικα) το Α απο το Β μπορεινα ειναι η μερα με την νυχτα-κατεβασες το manual απο το επισημο σιτε?-καλιτερα ειναι στα πορτοκαλιθυμησου οταν αλλαζεις μνημες να τις αλλαζεις μια μια και να κοβεις καθε φορα το ρευμα για να μην αρχισει τα μπιιιιπ μπιιιιπεχουν αναφερθει IMC αναποδοι που παιζουν καλιτερα στα κιτρινα σλοτς , αλλα οκ , ειναισπανιο φαινομενομε πιο παλια μπιος οταν ξεκινουσες με 2 στα κιτρινα παντως σου ελεγε μονη της να τα αλλαξεις...αυτα απο μενα οτι αλλο ευχαρσιτως να βοηθησω :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 27, 2005 #730 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Λοιπόν συνεχίζουμε....CHIPSET: Πόσο είναι το όριο θερμοκασίας που μπορεί να το έχουμε για 24/7;Έχω μειώσει από το Guardian τις στροφές του. Επίσης μέχρι πόσα VOLTS μπορεί να σηκώσει για 24/7; Βοηθάει καθόλου σε O/c opteron; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 27, 2005 #731 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Εγώ δουλευω μονίμως στους 3.5rpm το chipset και εδώ και ένα 9μηνο δεν έχω πρόβλημα . 45 ειναι χαλαρά μέσα στο οριο πιστευω . Πάντως το καλοκαιρι το δουλευα μονιμως 50ρες+++ και παλι νο προβλεμ . αντέχει πιστευω πολύ περισσότερο . Chipset voltage δεν εχω καταλαβει που βοηθάει , ουτε έχω δει βελτίωση ποτε. Αν βοηθάει ελάχιστα πάνω απο τα 350ΗΤΤ , δώρον άδωρο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyotaTRD Νοέμβριος 28, 2005 #732 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από toyotaTRD [23-11-2005 14:17] Tagan U22-480W. Δεν πιστεύω οτι του πέφτει λίγο. πάντως μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτό το κόλημα. Αν τραβήξω ένα format λές να φτιάξει. Ποτέ δεν έβλαψε κανέναν ένα format. (βασικά έχω 300GB σκληρό και τα 235 είναι γεμάτα, αυτό με σταματάει και δεν το έχω κάνει ακόμα) Κατα τ'άλλα έχω το τελευταίο Bios & drivers, όλα είναι updated. τελικά το έκανα format και όλα δουλεύουν εντάξει. κάτι θα έφταιγε στο software. αλήθεια, ενώ έκανα bios update στο ntune, μου δείχνει την ημερομηνία του παλιού bios.το έκανα και flash write και πάλι τα ίιδια. όταν bootaρω όμως κάτω αρίστερά δείχνει την σωστή ημερομηνία ενώ πάνω έχει την παλιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 28, 2005 #733 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 Εγώ το έχω μια απορία σχετικά με τις συγκεκριμένες DFI....πως δεν έχει βγει κάνα mod για το τρελλό vdroop.Σχεδόν άλλα αντ'άλλων δίνει. 1.9ν δίνω 1.808 πάιρνει αυτη...Μήπως έχει βγει και δεν το έχω πάρει χαμπάρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 28, 2005 #734 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 Undervoltaroun τα cpu , οτι λεει το bios πάντα παιρνεις λιγότερο . Νομιζω πώς μόνο τα 130 [newcastle] διναν ακριβως . Link to comment Share on other sites More sharing options...
man@ice Δεκέμβριος 1, 2005 #735 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 :OT: Sorry εάν είναι λίγο άσχετο, αλλά θέλω να ρωτήσω εαν θα μπορούσε να μου κάποιος πως τα πάει η dfi απο θόρυβο; ακούγεται το ανεμιστηράκι του chipset ή δεν το καταλαβαίνεις; Υπάρχει κάποια ρύθμιση για την ταχύτητα του απο το bios ή κάπου αλλού; :OT: Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 1, 2005 #736 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 full ρυθμιζομενοοχι απλα στροφες αλλα και συναισθηση της θερμοκρασιας , σημειο ξεκινηματος και σημειο μεγιστου βολταζμε τριμαρισμα βρισκεις το ιδανικο σημειοαλλαζοντασ την τσιχλα εχεισ -2 κατω σε βαθμουςμε εξτρα μικρο φαν απο μπροστα μικρουλι αθορυβο ριχνεις πολυ τις στροφες και τελικα δεν ακους τιποτα24/7 δεν θελει ταση εξτρα και δεν εχει αναγκη κατα την ταπεινη μου γνωμη αν η θερμοκρασια του δεν παει πανω απο 45-4624/7 παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyotaTRD Δεκέμβριος 2, 2005 #737 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 εμένα η 7800GTX "σκάει" πάνω από το chipset, και μερικές φορές μετά από ατέλειωτο gaming όπου η gpu βαράει μέχρι και 70αρες σχεδόν το φοβάμαι λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 2, 2005 #738 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 εχω κατω απο 42 να κλεινει και να ανοιγει πανω απο 45 Link to comment Share on other sites More sharing options...
man@ice Δεκέμβριος 2, 2005 #739 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Πάνω κάτω αυτή την εποχή περίπου που παίζει η θερμοκρασια του chipset (idle και full load) και οι στροφές του ανεμιστήρα?Επίσης υπάρχει κάποια ασυμβατοτητα με το παρακάτω σύστημα:Athlon X2 3800+Leadtek 6800 GT2 Seagate 300gb sata ncqCreative X-FiPQI Turbo 2 x 512mb TCCDΕυχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 2, 2005 #740 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 10:50] εχω κατω απο 42 να κλεινει και να ανοιγει πανω απο 45 μαστορα ετσι ειναι ον οφφ ολη την ωρα , δεν υπαρχει γραμμικοτητατοκανες ον οφφ το συστημα ρυθμισματοςσκοπος ειναι να εχει ενα ευρος και να παιζουν οι στροφεςεσυ τοχεις η ολα η τιποτα σχεδονπαντως η αληθεια ειναι οτι αμα βρεις μια βολικη ρυθμιση και το πειραξεις πολλες φορες το μετανιωνειςτο εξτρα φαν δεν το αλλαζω με τιποτα παντως...εχω δει και 41 μαυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.