kender Νοέμβριος 12, 2005 #701 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Κανονικά εννοείς την διαφορετική σειρά? Μόνο αυτό δεν μου δείχνει εμένα "σωστά". Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 12, 2005 #702 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Δεν τα δειχνει αν δεν πατησω κατι....και τα εμφανισει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tex439 Νοέμβριος 14, 2005 #703 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 παιδιά έχω παρει και εγώ μια DFI SLI-DR χθες και παρατήρησα ότι δεν υπάρχει σειριακή θυρα και παράλληλη. Απότι διάβασα σε προηγούμενα post ειδα ότι μπορείς να βάλεις σεριακη θυρα. Θα ήθελα να μου πείτε που ακριβώς συνδέεται αυτό το καλώδιο και πως θα το ζητήσω από τα καταστήματα. Επίσης θέλω να μάθω αν μπορώ να έχω και παράλληλη θυρα για ένα scanner που έχω η μήπως υπάρχει κάποιος ανταπτορας. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Νοέμβριος 14, 2005 #704 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Για παραλληλη δεν γινεται δυστυχως!Επειδη κι εγω ειχα αυτο το προβλημα εβαλα μια αγγελια στο fleamarket και βρηκα εναν pci controller με παραλληλη και σειριακη θυρα!Με 15-20 ευρω το πολυ κανεις τη δουλεια σου και ξεμπερδευεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tex439 Νοέμβριος 14, 2005 #705 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 να πουλάει τέτοια PCI κάποιο κατάστημα δεν παίζει τώρα e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 14, 2005 #706 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1130602#post1130602 μιας και αναμενουμε το DFI SLI-DR expert ας γνωριζουμε και αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 14, 2005 #707 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από tex439 να πουλάει τέτοια PCI κάποιο κατάστημα δεν παίζει τώρα e? Μια χαρά πουλάνε και τα καταστήματα...Το πολύ πολύ να μην υπάρχει ετοιμοπαράδοτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tex439 Νοέμβριος 14, 2005 #708 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 ok ευχαριστώ φιλε μου θα ρωτήσω και θα ξανά ποστάρω για αποτελέσματα.Tο μονο κακό θα είναι ότι μια κάρτα ήχου και ένα PCI controller για serial/paralell πάνε οι PCI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Νοέμβριος 14, 2005 #709 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 παραλληλη θυρα σε τοσο xtreme μηχανημα για ποιο λογογια την σειριακη τα εχω πει 1000 φορεςΥΠΑΡΧΕΙ η θυρα , απλα θελει ενα καλωδιο για να βγει πισω στο κουτιτην δουλευα ετσι 1 χρονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Νοέμβριος 14, 2005 #710 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Αν δενκανω λαθος υπαρχει καλωδιο usb σε παραλληλη ...τωρα το κατα ποσο δουλευει καλα θα σας γελασω Παντως κατα την γνωμη μου παρε καινουργιο scanner (εκτος αν αυτο που εχεις ειναι πολυ καλο) και πιο γρηγορο ειναι σε usb και με περισσοτερες δυνατοτητες λογικα απο αυτο που εχεις Αρχική απάντηση από BeetleJuice παραλληλη θυρα σε τοσο xtreme μηχανημα για ποιο λογο για την σειριακη τα εχω πει 1000 φορες ΥΠΑΡΧΕΙ η θυρα , απλα θελει ενα καλωδιο για να βγει πισω στο κουτι την δουλευα ετσι 1 χρονο Καλα ντε (αλλη φορα βαλτο bold και με μεγαλυτερη γραμματοσειρα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tex439 Νοέμβριος 15, 2005 #711 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σάς. Τελικά βρήκα σειριακή έξοδο.Τώρα oμως διαπίστωσα ένα άλλο πρόβλημα. Ενώ έχω μνήμες 2χ1024 στα 3200 το σύστημα μου τις αναγνωρίζει στα 2700 μόνο. Μήπως ξέρετε πώς θα το κάνω να αναγνωρίζει τα 3200 ? Τις έχω στο 2 και 4 Slot δηλαδή τα 2 πορτοκαλιά. Οι μνήμες είναι TwinMos Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Νοέμβριος 15, 2005 #712 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Αν ηθελες μονο σειριακη,σαφως υπαρχει με καλωδιο οπως λεει ο σκαθαρης!Για παραλληλη μιλουσα εγω προηγουμενως!Για το προβλημα σου τωρα..δοκιμασε να κανεις το βαλεις χειροκινητα να τρεχει στα 400(τσεκαρε με memtest μην σου εμφανισει κανενα προβλημα στα windows και χασεις δεδομενα!).Επισης καλο ειναι να κανεις clear cmos ή update το Bios αν εξακολουθει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eurochild Νοέμβριος 22, 2005 #713 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 για δώστε τα φώτα σας .. - εχω την ultra-d- αυτό.. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.592076- και αυτό.. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700517 και δεν μπορώ με τίποτα να κάνω την οθονίτσα να δουλέψει ρε γμτ. Χρησιμοποιώ το LCD Smartie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Νοέμβριος 22, 2005 #714 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 100 ευρω ολα αυτα , χαρας το κουραγιο σου...τσεκαρε τα irq και dma .πιθανοτατα ο ανταπτορας στην κανει την δουλειαβαλτο σε ενα αλλο πισι συμβατικο με ενασωματομενη παραλληλη και τσεκαρε τι ρυθμισεις εχει και αν δουλευει Link to comment Share on other sites More sharing options...
eurochild Νοέμβριος 23, 2005 #715 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 το έχω δουλέψει κανονικά σε άλλο μηχάνημα.για την οθονίτσα η εταιρία λέει πως αν υπάρχει πρόβλημα πρέπει να ειναι EPP ONLY το οποίο δεν μπορώ να το βρώ πουθενά, ούτε στο bios εννοείται, ούτε στα seettings του parallel port στο device manager.σκαθάρι δώσε και σώσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyotaTRD Νοέμβριος 23, 2005 #716 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Γεια σας παιδιά,Έστησα ένα μηχάνημα με τα εξής: Athlon 64 X2 4400+, OCZ DDR400 2GB Dual Channel Platinum, DFI Lanparty NF4 SLI Ultra D & ASUS EN7800GTX. Έχω το ακόλουθω πρόβλημα. Όταν βάζω ένα cd στο dvd και στο dvd-rw το διαβάζει κανονικά και στο autorun κολάει όλο το μηχάνημα, νέκρα εντελώς. Ερώτηση: Ξέρετε αν έχουν εμφανιστεί παρόμοια προβλήματα με τον controller του IDE σε ίδια boards? τα dvd,dvd-rw δουλεύουν κανονικά, τα δοκίμασα και σε άλλο Pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 23, 2005 #717 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 ΕΠΕΙΓΟΝ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ..Αξίζει να πάρω DFI ulrta-D από πλευράς σταθερότητας; για ΟΠΤ 146 προορίζεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Νοέμβριος 23, 2005 #718 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από toyotaTRD [Σήμερα, στις 11:53] Γεια σας παιδιά, Έστησα ένα μηχάνημα με τα εξής: Athlon 64 X2 4400+, OCZ DDR400 2GB Dual Channel Platinum, DFI Lanparty NF4 SLI Ultra D & ASUS EN7800GTX. Έχω το ακόλουθω πρόβλημα. Όταν βάζω ένα cd στο dvd και στο dvd-rw το διαβάζει κανονικά και στο autorun κολάει όλο το μηχάνημα, νέκρα εντελώς. Ερώτηση: Ξέρετε αν έχουν εμφανιστεί παρόμοια προβλήματα με τον controller του IDE σε ίδια boards? τα dvd,dvd-rw δουλεύουν κανονικά, τα δοκίμασα και σε άλλο Pc. Δεν εχω ακουσει ποτε κατι τετοιο! Παντως χλωμο να φταιει η μητρικη.. Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 13:53] ΕΠΕΙΓΟΝ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.. Αξίζει να πάρω DFI ulrta-D από πλευράς σταθερότητας; για ΟΠΤ 146 προορίζεται.. Εννοειται πως ναι!Λες τυχαια να εχει γινει πανικος μ'αυτη την μητρικη?Απλα να ξερεις οτι επισημα ΔΕΝ υποστηριζεται ο opteron.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Νοέμβριος 23, 2005 #719 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Δεν έχω δει καμιά υποψία αστάθειας με 146 και ultra-d modded σε sli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Νοέμβριος 23, 2005 #720 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από toyotaTRD [Σήμερα, στις 11:53] Γεια σας παιδιά, Έστησα ένα μηχάνημα με τα εξής: Athlon 64 X2 4400+, OCZ DDR400 2GB Dual Channel Platinum, DFI Lanparty NF4 SLI Ultra D & ASUS EN7800GTX. Έχω το ακόλουθω πρόβλημα. Όταν βάζω ένα cd στο dvd και στο dvd-rw το διαβάζει κανονικά και στο autorun κολάει όλο το μηχάνημα, νέκρα εντελώς. Ερώτηση: Ξέρετε αν έχουν εμφανιστεί παρόμοια προβλήματα με τον controller του IDE σε ίδια boards? τα dvd,dvd-rw δουλεύουν κανονικά, τα δοκίμασα και σε άλλο Pc. Απο PSU πως πας;Εννοειται οτι χριαζεσαι ενα τερατακι για να μην εχεις τιποτα κουλα Αααα και καλος ηρθες στο Λαμπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.