Jump to content

Dfi Νf4 Owners - ερωτησεις - λυσεις

kIlGoRi

Recommended Posts

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

παιδιά έχω παρει και εγώ μια DFI SLI-DR χθες και παρατήρησα ότι δεν υπάρχει σειριακή θυρα και παράλληλη. Απότι διάβασα σε προηγούμενα post ειδα ότι μπορείς να βάλεις σεριακη θυρα. Θα ήθελα να μου πείτε που ακριβώς συνδέεται αυτό το καλώδιο και πως θα το ζητήσω από τα καταστήματα. Επίσης θέλω να μάθω αν μπορώ να έχω και παράλληλη θυρα για ένα scanner που έχω η μήπως υπάρχει κάποιος ανταπτορας. Ευχαριστω

Για παραλληλη δεν γινεται δυστυχως!Επειδη κι εγω ειχα αυτο το προβλημα εβαλα μια αγγελια στο fleamarket και βρηκα εναν pci controller με παραλληλη και σειριακη θυρα!Με 15-20 ευρω το πολυ κανεις τη δουλεια σου και ξεμπερδευεις..;)

Αρχική απάντηση από tex439

να πουλάει τέτοια PCI κάποιο κατάστημα δεν παίζει τώρα e?

Μια χαρά πουλάνε και τα καταστήματα...

Το πολύ πολύ να μην υπάρχει ετοιμοπαράδοτο...

παραλληλη θυρα σε τοσο xtreme μηχανημα για ποιο λογο

για την σειριακη τα εχω πει 1000 φορες

ΥΠΑΡΧΕΙ η θυρα , απλα θελει ενα καλωδιο για να βγει πισω στο κουτι

την δουλευα ετσι 1 χρονο

Αν δενκανω λαθος υπαρχει καλωδιο usb σε παραλληλη ...τωρα το κατα ποσο δουλευει καλα θα σας γελασω

Παντως κατα την γνωμη μου παρε καινουργιο scanner (εκτος αν αυτο που εχεις ειναι πολυ καλο) και πιο γρηγορο ειναι σε usb και με περισσοτερες δυνατοτητες λογικα απο αυτο που εχεις

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

παραλληλη θυρα σε τοσο xtreme μηχανημα για ποιο λογο

για την σειριακη τα εχω πει 1000 φορες

ΥΠΑΡΧΕΙ η θυρα , απλα θελει ενα καλωδιο για να βγει πισω στο κουτι

την δουλευα ετσι 1 χρονο

Καλα ντε (αλλη φορα βαλτο bold και με μεγαλυτερη γραμματοσειρα :p)

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σάς. Τελικά βρήκα σειριακή έξοδο.

Τώρα oμως διαπίστωσα ένα άλλο πρόβλημα. Ενώ έχω μνήμες 2χ1024 στα 3200 το σύστημα μου τις αναγνωρίζει στα 2700 μόνο. Μήπως ξέρετε πώς θα το κάνω να αναγνωρίζει τα 3200 ? Τις έχω στο 2 και 4 Slot δηλαδή τα 2 πορτοκαλιά. Οι μνήμες είναι TwinMos

Αν ηθελες μονο σειριακη,σαφως υπαρχει με καλωδιο οπως λεει ο σκαθαρης!Για παραλληλη μιλουσα εγω προηγουμενως!Για το προβλημα σου τωρα..δοκιμασε να κανεις το βαλεις χειροκινητα να τρεχει στα 400(τσεκαρε με memtest μην σου εμφανισει κανενα προβλημα στα windows και χασεις δεδομενα!).Επισης καλο ειναι να κανεις clear cmos ή update το Bios αν εξακολουθει!

για δώστε τα φώτα σας ..

- εχω την ultra-d

- αυτό.. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.592076

- και αυτό.. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700517

και δεν μπορώ με τίποτα να κάνω την οθονίτσα να δουλέψει ρε γμτ. Χρησιμοποιώ το LCD Smartie.

100 ευρω ολα αυτα , χαρας το κουραγιο σου...

τσεκαρε τα irq και dma .

πιθανοτατα ο ανταπτορας στην κανει την δουλεια

βαλτο σε ενα αλλο πισι συμβατικο με ενασωματομενη παραλληλη και τσεκαρε τι ρυθμισεις εχει και αν δουλευει

το έχω δουλέψει κανονικά σε άλλο μηχάνημα.

για την οθονίτσα η εταιρία λέει πως αν υπάρχει πρόβλημα πρέπει να ειναι EPP ONLY το οποίο δεν μπορώ να το βρώ πουθενά, ούτε στο bios εννοείται, ούτε στα seettings του parallel port στο device manager.

σκαθάρι δώσε και σώσε!

Γεια σας παιδιά,

Έστησα ένα μηχάνημα με τα εξής: Athlon 64 X2 4400+, OCZ DDR400 2GB Dual Channel Platinum, DFI Lanparty NF4 SLI Ultra D & ASUS EN7800GTX. Έχω το ακόλουθω πρόβλημα. Όταν βάζω ένα cd στο dvd και στο dvd-rw το διαβάζει κανονικά και στο autorun κολάει όλο το μηχάνημα, νέκρα εντελώς. Ερώτηση: Ξέρετε αν έχουν εμφανιστεί παρόμοια προβλήματα με τον controller του IDE σε ίδια boards? τα dvd,dvd-rw δουλεύουν κανονικά, τα δοκίμασα και σε άλλο Pc.

Αρχική απάντηση από toyotaTRD [Σήμερα, στις 11:53]

Γεια σας παιδιά,

Έστησα ένα μηχάνημα με τα εξής: Athlon 64 X2 4400+, OCZ DDR400 2GB Dual Channel Platinum, DFI Lanparty NF4 SLI Ultra D & ASUS EN7800GTX. Έχω το ακόλουθω πρόβλημα. Όταν βάζω ένα cd στο dvd και στο dvd-rw το διαβάζει κανονικά και στο autorun κολάει όλο το μηχάνημα, νέκρα εντελώς. Ερώτηση: Ξέρετε αν έχουν εμφανιστεί παρόμοια προβλήματα με τον controller του IDE σε ίδια boards? τα dvd,dvd-rw δουλεύουν κανονικά, τα δοκίμασα και σε άλλο Pc.

Δεν εχω ακουσει ποτε κατι τετοιο!:blink: Παντως χλωμο να φταιει η μητρικη..

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 13:53]

ΕΠΕΙΓΟΝ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ..

Αξίζει να πάρω DFI ulrta-D από πλευράς σταθερότητας; για ΟΠΤ 146 προορίζεται..

Εννοειται πως ναι!Λες τυχαια να εχει γινει πανικος μ'αυτη την μητρικη?Απλα να ξερεις οτι επισημα ΔΕΝ υποστηριζεται ο opteron..

Αρχική απάντηση από toyotaTRD [Σήμερα, στις 11:53]

Γεια σας παιδιά,

Απο PSU πως πας;Εννοειται οτι χριαζεσαι ενα τερατακι για να μην εχεις τιποτα κουλα;)

Αααα και καλος ηρθες στο Λαμπη:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.