Τακας Οκτώβριος 20, 2005 #661 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 εχω το 623 γιαυτο λες να εχω προβληματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Οκτώβριος 20, 2005 #662 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 ποιο 704 λες να κατεβασω?704-1704-2704-3?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 20, 2005 #663 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 αυτο δεν το γνωριζω......εγω απλα ακουω οτι η τελευταια εκδοση 704 τα παει αρκετα καλα με διπυρηνους.και λογικα θα ειναι και βελτιωμενο στο θεμα καταλληλοτητας μνημων......περνα το και δες παλι το μεμτεστ σου.εαν παλι υπαρχει προβλημα ισως η dfi και η asus να εχουν καποια ρυθμιση ποιο σφιχτη απο οτι εχει η msi.διασταυρωση χρονισμων πρεπει να κανεις και να πειραματιστεις με οτι υποψιαζεσαι οτι θελει ψαξιμο.........απλα θελει αρκετη υπομονη.δοκιμασε τα ολα με την σειρα 1-3-2...........τα CE-6 ειναι tccd-οειδη.....καποιοι ομως προτεινουν (και καλα κανουν κατα τη γνωμη μου) να προτεινουν οτι καθεται καλυτερα.δηλαδη δοκιμασε τα ολα.θα σου προτεινα να μην δινεις πανω απο 2.8 ρευμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Οκτώβριος 20, 2005 #664 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 Ευχαριστω Φιλε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Οκτώβριος 21, 2005 #665 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 τα 1,2,3 εχουν την μονη διαφορα οτι ειναι προρυθμισμενα για καποιες μνημεςγια παραδειγμα Trc & Trfc που αλλου ειναι π.χ 7-15 και αλλου ειναι 7-12το ιδιο μπιος ειναιγια καποιον αρχαριο φαινονται διαφορετικα , αλλα ομως ειναι ιδιαεγω ειμαι της γνωμης να παρει ενα official και να το πασπατευει μεχρι να του σπασουν τα νευρα ,αλλα θα εχει βρει τα σωστα timmingsδεν μπορεις να αλλαξεις ενα μπιος και να δεις τα παντα διαφορετικα , θελει "χερι"τακας , ρε συ σε επερνα σημερα τηλαφωνο και μου ελεγε οτι τοχεις κλειστο. εχω πηξει μαν,υπομονη θα βρεθουμε και θα το δω και γω μπας και ξερω τπτ..."καλη τυχη,παρε αυυριο τηλ οποτε θες μηπως και κανονισουμε κυριακη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Οκτώβριος 22, 2005 #666 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 παλικάρια έχετε δοκιμάσει ποτέ να δείτε που τερματίζει το HTT της dfi σας?? σήμερα το πάλεψα λίγο και έφτασα εως τα 410MHz με 1.7v στο chipset και 2x LTD ,6.23-3 bios εννοείτε bootable στα windows και αρκετά σταθερό 5 λεπτα που το άφησα αφορμή για τη δοκιμή αυτή ήταν οι mushkin που τερμάτισαν στα 370 και πείσμοσαν εκεί...οπότε άρχισα να το ψάχνω τι με σταματάει εκεί. τελικά μάλλον μεχρι εκεί ειναι οι μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Οκτώβριος 22, 2005 #667 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Χθες, στις 02:05] τα 1,2,3 εχουν την μονη διαφορα οτι ειναι προρυθμισμενα για καποιες μνημεςγια παραδειγμα Trc & Trfc που αλλου ειναι π.χ 7-15 και αλλου ειναι 7-12το ιδιο μπιος ειναιγια καποιον αρχαριο φαινονται διαφορετικα , αλλα ομως ειναι ιδιαεγω ειμαι της γνωμης να παρει ενα official και να το πασπατευει μεχρι να του σπασουν τα νευρα ,αλλα θα εχει βρει τα σωστα timmingsδεν μπορεις να αλλαξεις ενα μπιος και να δεις τα παντα διαφορετικα , θελει "χερι"τακας , ρε συ σε επερνα σημερα τηλαφωνο και μου ελεγε οτι τοχεις κλειστο. εχω πηξει μαν,υπομονη θα βρεθουμε και θα το δω και γω μπας και ξερω τπτ..."καλη τυχη,παρε αυυριο τηλ οποτε θες μηπως και κανονισουμε κυριακη... Οκ φιλε....γιατι τα εχω παρει εδω με το μηχανημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 23, 2005 #668 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από DuKe [Σήμερα, στις 01:48] παλικάρια έχετε δοκιμάσει ποτέ να δείτε που τερματίζει το HTT της dfi σας??σήμερα το πάλεψα λίγο και έφτασα εως τα 410MHz με 1.7v στο chipset και 2x LTD,6.23-3 biosεννοείτε bootable στα windows και αρκετά σταθερό 5 λεπτα που το άφησααφορμή για τη δοκιμή αυτή ήταν οι mushkin που τερμάτισαν στα 370 και πείσμοσαν εκεί... καλα εισαι. στα 400 για 2 μερες 24/7. δεν εδειξε τιποτα το παραξενο. οι μνημες χαμηλα βεβαια, τα ΒΗ5 δεν παιζουν οτι και να κανεις στα 370. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Οκτώβριος 23, 2005 #669 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Τακας [20-10-2005 23:42] ποιο 704 λες να κατεβασω?704-1704-2704-3?? 704-2 + UTT Ο Συνδυασμος αυτος πηγαινει πολυ καλα,τουλαχιστον σε εμενα με Dfi και Χ2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 5, 2005 #670 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 για να κάνω SLI χρειάζεται bridge στις κάρτες η απλά κουνάω τα jumper-άκια πάνψ στη μήτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 5, 2005 #671 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 θελεις και τη γεφυρα για να παιξουνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 5, 2005 #672 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 πόσο κάνει και που τη βρήσκω?δεν θα έπρεπε να την έχει μέσα το κουτί της DFI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Νοέμβριος 5, 2005 #673 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 15:26] πόσο κάνει και που τη βρήσκω?δεν θα έπρεπε να την έχει μέσα το κουτί της DFI? Αφου αποτι βλεπω στην υπογραφη σου εχεις την ULTRA,η οποια αποτι ξερω δεν εχει τη γεφηρα μεσα μιας και υποτηθεται οτι δεν μπορει να δουλεψει σε SLI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Νοέμβριος 5, 2005 #674 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Οπως ειπες υποτιθεται!Με ενα ψιλομοντακι ολα γινονται!Η γεφυρα δεν υπαρχει μαζι με την μητρικη.!Για Ελλαδα δεν βρηκα κατι..παντως υπαρχουν ξεχωριστες για αγορα!Ασχετο..δεν ειχαν πει οτι οι καινουριοι drivers της nvidia θα παρεχουν sli και χωρις γεφυρα με λιγο μειωμενες επιδοσει ή κανω λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 5, 2005 #675 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 μάλιστα.... ο endu νόμιζα οτι έχει ultra-D με τις 6600GT καμμία σχέση? επίσης είδα ένα σωρό jumpers ανάμεσα στις κάρτες single/SLI χάρηκα και εγώ οτι κάνει.... θα το ψάξω λίγο ακόμα αν και μου ψαλιδήσατε τα φτερά Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 5, 2005 #676 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Με την Ultra μπορεις να κάνεις sli αρκεί να κάνεις το mod... Γέφυρα δεν είναι δύσκολο να βρείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Νοέμβριος 5, 2005 #677 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Μα γιατι καθεσε και σκας?Δεν γινεται το Mod για SLI?Γεφυρα θα βρεις καπου απο εξωτερικο..(αν δεν κανω λαθος η ειχε βγαλει sli bridge..μπορει κι αλλες).Επισης οπως εγραψα και παραπανω νομιζω οτι μπορεις να κανεις sli και χωρις γεφυρα(με τους καινουριους drivers). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 5, 2005 #678 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 το mod καραγελίο η απορία παραμένει... τα jumper γιατί τα έχει???? η φωτό είναι απο ξένο forum μέσο google εντωπίζεται και το κειμανάκι στο μπαμ! bridge τώρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Νοέμβριος 6, 2005 #679 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Τα jumper ειπαμε τα αλλαζεις αν θες να κανεις SLI!Αλλιως δεν θα λειτουργει η δευτερη Pci-e σε 8χ,αλλα σε 1χ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 6, 2005 #680 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 τώρα ξύπνησες? οι αποπάνω όλοι λένε πως ΔΕΝ κάνω SLI καν.... είπαμε τι είπαμε? να το συζητήσουμε λίγο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.