BeetleJuice Σεπτέμβριος 23, 2005 #581 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 απο κατω απο την ψυκτρα εχει μια τσιχλα κιτρινηδεν εχει θερμοαπαγωγη πασταβγαλε το τσιπσετ , αν δεν ξερεις πως ασε να το κανει καποιος αλλοςμετα θελει καθαρισμα καλομετα θελει καμια κεραμικ κουμπωμα παλι την ψυκτραβολευει πολυ να βαλεις εναν ανεμιστηρα να φισαει μπρστα απο αυτον που υπαρχει ηδηαν θες βαλτον μπροστα και λιγο στραμενο αριστερα ή δεξια να φυσαει στα φινς της ψυκτραςτοτε θα δεις περιπου 40-41-42 κατω απο 40 χωρις νερο και με το μαμα συστημα ξεχνα τοκαι 45 να εχεις , και 48 δεν παθαινει τιποτα φιλε , μη σκαςδιαβασε και τα αλλα ποστς , στις προηγουμενες σελιδες , εχει ξανασυζητηθει το θεμα πολλες φορεςμπλοκ για νερο θα βρεις οπως φυσικα μπορεις να βαλεις και ψυκτρα κτηνος αλλα μετα μην περιμενεις να χωρεσει καρτα γραφικωνμπλοκ εχουν βγει 3-4 που μπαινουν και μετα χωραει καρτα γραφικων αλλα δεν ειναι και οτι καλιτεροκατεβαζουν 30-31 το τσιπσετ αλλα δεν εχουν πολλα καναλια και σκιζουν λιγο την ροη στο ολο συστημαφιλικα το σκαθαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Σεπτέμβριος 24, 2005 #582 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Τhx bettle το προβλημα θερμοκρασιας ειναι στο οτι εκει που ρουφαει αερα το chipset ειναι η εξοδος της ψυχτρας της vga και ειναι κ 6800gt και βγαζει ζεστο σχετικα.Θα το κοιταξω να δω οταν το ξαναλυσω. Εχω μια arctic silver 5 πιστευω μια χαρα θα κανει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 25, 2005 #583 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 και γω τετοια εχωαλλα προσεχε πολυθαλεγα να βαλεις κεραμικμι λυπηθεις τα λεφτα , 5 ευρω ειναιη αρκτικ ειναι αγωγιμη σε ενα μικρο ποσοστο οποτε θα γινει καμια στραβη και θα τα παρεις στα χερια ολαεγω το ρισκαρα (κλασικο σκαθαρι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Σεπτέμβριος 26, 2005 #584 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Καμια μαρκα καλη να πρωτεινεις? Εγω ξερω οτι η arctic ειναι κορυφη κανω λαθος? Ειναι καλυτερες οι κεραμικες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 26, 2005 #585 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 το ίδιο πράμα λέτεο beetle σου προτείνει την Ceramique που δεν είναι αγώγιγηκαι είναι της ίδιας εταιρείας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 26, 2005 #586 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Arctic Silver 5= αγώγιμηArctic Ceramic= μη αγώγιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 26, 2005 #587 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Arctic Silver 5= αγώγιμηArctic Ceramic= μη αγώγιμη Θεωρητικά ούτε η AS είναι αγώγιμη (αν και είναι λίγο ''φλου'' η κατάσταση):http://www.arcticsilver.com/as5.htm''Not Electrically Conductive:Arctic Silver 5 was formulated to conduct heat, not electricity.(While much safer than electrically conductive silver and copper greases, Arctic Silver 5 should be kept away from electrical traces, pins, and leads. While it is not electrically conductive, the compound is very slightly capacitive and could potentially cause problems if it bridges two close-proximity electrical paths.)'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 26, 2005 #588 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Χθες, στις 16:13] και γω τετοια εχωαλλα προσεχε πολυθαλεγα να βαλεις κεραμικμι λυπηθεις τα λεφτα , 5 ευρω ειναιη αρκτικ ειναι αγωγιμη σε ενα μικρο ποσοστο οποτε θα γινει καμια στραβη και θα τα παρεις στα χερια ολαεγω το ρισκαρα (κλασικο σκαθαρι) οπως ευδιακριτα καταφαινεται απο την δημοσιευση μου εχω φυλλαξει τα νωτα μου οσον αφορα στην αγωγιμοτητα της AS5 ειπα μικρο ποσοστο , δεν ειπα ουτε οτι ειναι , ουτε οτι δεν ειναιαπλα ειναι ρισκο , μπορει να γινει στραβη , ειναι γεγονοςεχω διαβασει και γω το manual , οπως πολυ σωστα εγραψε ο φιλος spc , ακριβως οπως ταπε ειναι..εγω την βαζω παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Σεπτέμβριος 26, 2005 #589 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Παιδια Μηπως υπαρχει κανα Λαμακι για την DFI DR στο πισω μερος της στις εξοδους για usb κλπ???? Δεν εχω κ ψαχνω αλλα δεν βρισκω! Τωρα εχει κενο εκει πισω κ φαινεται ασχημα! Κανεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 28, 2005 #590 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 μια ερωτησουλα παιδια αγορασα εναν δευτερο ραπτορα και θα το κανω raid 0 στην μητρικη πανω της dfi-sli d στις 4 υποδοχες που εχει για τους σκληρους σε οποιες υποδοχες και να βαλω τα καλοδια απο τους σκληρους θα δουλευν raid 0 ετσι δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 28, 2005 #591 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 Ετσι, δηλώνεις και τις αντίστοιχες στο raid config (integrated peripherals) και στο επόμενο boot πατάς f10 στο nvraid για να ρυθμίσεις το raid 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 28, 2005 #592 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 Yeap, βάλτα στο 1 και 2 του nvidia sata, από το bios στο genie κάνε enable τα sata 1&2, μετά στο intgrated peripherals κάνε enable το raid και τα κανάλια 1 και 2 και reboot.Μετά το post θα σου εμφανίσει το nvidia raid όπου θα πατήσεις f10 και θα επιλέξεις raid 0 στους δίσκους.Οδηγοί σε δισκέτα, boot από cd και F6. Προσοχή να βάλεις και τους 2 οδηγούς που θα βρει. Βάζεις δλδ τον 1ο, σε ρωτάει αν θες να προσθέσεις και άλλον, του λες ναι, βάζεις τον 2ο και συνεχίζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 28, 2005 #593 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 μηπως να διαβασεις το μανουαλ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 28, 2005 #594 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 Μια ερωτηση μονο παιδια...Παιζει να βαλεις στο nf4 passiv cooling;(σαν το zalman ας πουμε)η θα το παρεις στο χερι;εστω με ενα 8αρι σε χαμηλες στροφες στηριγμενο επανω.Εχει μεγαλη σημασια για μενα ο θορυβος,και μια και εχω φαει τα μουτρα μου με οτι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα,(1 epox & 1 gigabyte και τα 2 οφ)μου ειπε ενας φιλος να μου φερει το δικο του dfi να δοκιμασω αλλα σκεφτομε οτι με τοσα ανεμηστηρια ειμαι να φευγω απο το σπιτι.Ενοειται οτι δεν θα γινει τιποτα extreme oc,οσο παει το cpu με 1.55 και μνημες με 3.2 απλα πραγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 29, 2005 #595 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 λιγο παραπανω , ΛΙΓΟ , εχω γραψει αρκετα για αυτο το παλιοτσιπσετ...μερικες σελιδες πριν , εχουμε πει παλι πολλαας τα ξαναπω...αν βαλεις θερμοαπαγωγη κολα , βελτιωνεις τις θερμοκρασιεςη μαμα εχει μια τσιχλα αποκατω που δεν κανει τιποτα...αν βαλεις ενα φαν μετα να φυσαει το ηδη υπαρχον και με κλιση , πετυχαινεις ακομα πιο κατω θερμοκρασιεςαν βαλεις μπλοκ , εισαι πολι περιοσρισμενος γιατι 1-2 κανουν μονο και ολα τα υπολοιπα δεν αφηνουν χωρο στην καρτα γραφικωναν βαλεις παθητικη ψυκτρα κτηνος ισχυει το ιδιο , θα ερθει τοσο ψηλα που δεν θα χωραει η καρτα γραφικωνγια sli μην το συζητησωριξε μια ματια και θα το καταλαβεις μονος σου απο την θεση του τσιπσετ...αν τωρα θες να βαλεισ μια απλη καρτα pci για τα γραφικα , ναι μπορεις να βελεις τις παναγιας τα ματιαεγω ετσι ειχα μπλοκ και ηταν ολα μια χαρα , αλλα αμα θες καρτα pci xpres πρεπει αναγκαστικα η να βρεις ενα καταλληλο μπλοκ ή να πας στην λυση με τους ανεμιστηρες και την κολλαενημερωτικα να πω οτι αν ψαχτεις απο τις ρυθμισεις του φαν μπορεις να πετυχεις μια ιδανικη ισοροπια μεταξυ θορυβου και θερμοκρασιωνειδικα αν εχεις βαλει ηδη κολα και δευτερο ανεμηστηρατο 42 τοχεις στο χερι ανετακατω απο 42 με αερα απλα ΞΕΧΝΑ ΤΟTEC επισης ξεχνα το , το δικιμασα , δεν χωραει τιποτα απο κατω , ασε που μετα θες και μπλοκ η ψυκτρα+ανεμιστηρα τερας...παντως γνωμη μου μεχρι 46 δεν εχει προβλημα το ριμαδι , ειναι μελετημενο να δουλευει σε τετοια θερμοκρασια , τσιπσετ ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 29, 2005 #596 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 Το crossflow του stacker κάνει δουλειά πάντως, χωρίς να έχω πειράξει το μαμίσιο ψυκτράκι(θερμοαγώγιμη κλπ) έχω 39 min και 44 max. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 29, 2005 #597 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 10:12] Το crossflow του stacker κάνει δουλειά πάντως, χωρίς να έχω πειράξει το μαμίσιο ψυκτράκι(θερμοαγώγιμη κλπ) έχω 39 min και 44 max. Same here... Απλα καποιες στιγμες στα ορια, βλεπω 48-49... Γενικα 44-45 μαξ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 29, 2005 #598 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 49 idle , λογω μιας καυτης 6800 ουλτρα απο πανω του Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Σεπτέμβριος 29, 2005 #599 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo Μήπως να δοκιμάσω κι εγώ κάποιους παλαιότερους οδηγούς;;Δοκίμασα τις παραπάνω ρυθμίσεις με ελάχιστη επιτυχία...στην αρχή φάνηκε να αποκρίνεται καλύτερα, αλλά στη συνέχεια είχα την ίδια συμπεριφορά......πλήρης αδυναμία ανοίγματος σελίδων με ταχύτητες 12-8dl/8-9up...κι αν τελική ανοίξει καμία σελίδα η ταχύτητα κατεβάσματος πέφτει στα 5kbs......χάλια μαύρα...πραγματικά ακριβώς το αντίθετο περίμενα απο το Nf4 ethernet... http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=24325&page=3&pp=15post 17 -18 -25http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=21248&page=1&pp=15post 11 (μπορει να δουλευει και για nf4)Γενικα ψαξε το συγκεκριμενο forum ισως να βρεις λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 29, 2005 #600 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Ετσι, δηλώνεις και τις αντίστοιχες στο raid config (integrated peripherals) και στο επόμενο boot πατάς f10 στο nvraid για να ρυθμίσεις το raid 0. Αρχική απάντηση από RootX Yeap, βάλτα στο 1 και 2 του nvidia sata, από το bios στο genie κάνε enable τα sata 1&2, μετά στο intgrated peripherals κάνε enable το raid και τα κανάλια 1 και 2 και reboot.Μετά το post θα σου εμφανίσει το nvidia raid όπου θα πατήσεις f10 και θα επιλέξεις raid 0 στους δίσκους.Οδηγοί σε δισκέτα, boot από cd και F6. Προσοχή να βάλεις και τους 2 οδηγούς που θα βρει. Βάζεις δλδ τον 1ο, σε ρωτάει αν θες να προσθέσεις και άλλον, του λες ναι, βάζεις τον 2ο και συνεχίζεις. Αρχική απάντηση από ea6gka μηπως να διαβασεις το μανουαλ??? σας ευχαριστω για τις συμβουλες, δουλευουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.